Uncategorized

‘Twitter-Trump’: Voor Nacht und Nebel, geen vrijlatingen meer uit Guantanamo.

(van onze ‘Internationale Elite-Gangster’ redactie)

Donald TrumpAMSTERDAM-NOIR- ‘Mad Dog Trump’ is de eerst twitter en Kruisen grijpende President ter Wereld en wil dat er geen(onschuldige) gevangenen meer worden vrijgelaten uit het Amerikaanse in strijd met de Rule of Law zijnde detentiecentrum voor terreurverdachten in Guantanamo Bay. „Dit zijn extreem gevaarlijke mensen, die niet terug mogen keren naar het slagveld slachtveld en thuis horen in een Nacht und Nebel Concentratiekampen, Heil ‘Twitter Trump’ ”, liet hij via Twitter weten

  Majority In Congress Are Millionaires en horen thuis in de cel.

In Guantanamo zitten nog 59 mensen vast als ‘beesten’ , van wie 22 niet langer als een gevaar worden obama-galgenmaalbeschouwd en het merendeel onschuldig is. De scheidende president rancuneuze Obama wil hen nog voor hij zijn ambt op 20 januari neerlegt naar hun land van herkomst terugsturen, of naar een ander land dat bereid is hen op te nemen. De rest zou naar het Amerikaanse vasteland moeten worden overgeplaatst. In de acht jaar dat de Oorlog misdadiger ‘TTIP- Obama’(Video) aan het schrik bewind was, zijn 179 gevangenen uit Guantanamo gerepatrieerd of elders ondergebracht als ‘vee’. Obama wilde het onmenselijke  ‘Waterboarding –detentiecentrum’ sluiten, maar stuitte steeds op verzet in het Congres van de Ultra, reactionair, corrupte, Miljonair Republikeinen en een handje vol eveneens Ultra, reactionaire, corrupte, miljonair democraten. De aanstaande Amerikaanse Twitter-president wil het open houden en er en Nacht unn Nebel concentratiekamp van maken. Hij zou er Amerikanen die van terrorisme worden beschuldigd door militaire commissies die te vergelijken zijn met een ‘Nazi- Volksgerichtshof ‘ willen laten berechten.

 

5 antwoorden »

  1. De grootste concentratiekampen/laboratoria zitten ondergronds Guantanamo Bay verbleekt vergeleken bij wat daar allemaal gebeurt.

    Al duizenden jaren staan we onder mind control, wereldwijd hebben Universiteiten nog nooit elementaire wetenschap gedoceerd. De priesterkaste dragen niet voor niets een toga, als we een KKK outfit zien schreeuwen we moord en brand maar zodra we een toga zien tonen we diep ont-zag en buigen, ra ra hoe kan dat?

    Geschiedschrijving van A to Z één grote Mind Fuck

    PART ONE : 93 jarige William Mills Tompkins is one of the most important witnesses to come forward revealing details about the Secret Space Program and human interactions with ETs. He details the German alliances with Reptilians and Dracos, the infiltration of NASA by these beings as well as the positive contribution by the Nordics to our secret space program over decades since at least the 1920s and perhaps earlier: http://projectcamelotportal.com/2016/12/15/william-tompkins-selected-by-extraterrestrials-part-two/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s