Media -Maffia

Volksnieuws Amsterdam-Noir door 5 miljoen grens heen tot verdriet van de Heersende Klasse.

(van onze ontwaak Verworpene der aarde redactie )

stem-van-de-straat-1AMSTERDAM-NOIR-Nu is Volksnieuws Amsterdam-Noir vaak geen makkelijke kost en stelt zich in hoofdzaak te doel maatschappelijke wan en misdadige toestanden van de Heersende Klasse en zijn ‘Pulp-Media-Maffia’ aan de kaak te stellen als het ff kan op een Volkse satirische wijze. Dat doet zelfs de corrupte Ratten in pak van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek(Video) en het ‘Misdaad-journalistiek-drek’(Video) van ‘Politie-informant  Peter R. de Vries’ rillen van angst.(Video)

Volksnieuws breekt eigen record van meest gelezen en door getwittert artikel in het buitenland.

Het gevolg is dat Volksnieuws totaal wordt geboycot door de ‘Mainstream-Maffia-media’ van het Corporate Crime en de Royaal gesubsidieerde Staatomroepen (Video) en de Gevestigde Orde Pers van de Heersende Klasse. Toch is afgelopen maand Volksnieuws uit Amsterdam-Noir door de 5 miljoen ( 5,205.664) grens heen gegaan en bereikte met een Hilarisch en Schokkend artikel:“Willem Holleeder gaat opening van zaken geven over zijn ex loopjongen Peter R. de Vries”.meer dan 30 duizend bezoekers en 60 duizend hits op één dag in 2015. En is het Youtube kanaal van Steve Brown inmiddels meer dan 2,4 miljoen keer bekeken. Ook wordt het programma de “Stem van de Straat Amsterdam-Noir” met als ‘Underground Presentator Steve Brown’ en Co Presentator de ‘Allesdeskundige Joke’ wekelijks door meer dan 200 duizend mensen bekeken in regio Amsterdam. Maar ook Twitter van ‘Underground Presentator Steve Brown’ ging reeds lang gelden door de 2 miljoen keer gelezen heen!

6 antwoorden »

  1. Wordt gewaardeerd dat iemand zijn stem blijft verheffen, zeker in 2017, ’n cruciaal jaar waarin Trump aan de macht komt op 20/1, wellicht Wilders op 15/3, Le Pen in April/Mei en Merkel exit in September. Tegen die tijd EU=RIP. Het Continent hoeft slechts te doen wat de Engelsen op 23/6/2016 en de Yankees op 8/11/2016 hebben gedaan. Brussel knijpt thans de billen hard tegen elkaar. Juncker is niet meer onder ’t vat vandaan te slepen, Timmermans huilt non-stop en laat voortdurend zijn kale knikker belikken, waarvoor hij geen glansshampoo nodig heeft.

  2. goedzo daar is dus geen duur betaald overbodig CBS onderzoek voor nodig. het heeft ook weer niets met economie te maken wat vraag en aanbod betreft maar de mensen schreeuwen om rechtvaardigheid zonder de dagelijkse leugens, gelukkig is dat niet zo moeilijk in laf nederland. Ga zo door!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s