Vluchtenlingen

Geen enkele Vluchteling zit bij de ‘Royal- Voedselbank’ of zonder huis. Hoe kan dat?

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Poetin grootse donateur(Video) van de vernederende PvdA gaarkeukens-rutte-voedselbankVoedselbanken.
Schande: Meer arme Nederlandse sloebers kunnen nederig pakket aanvragen bij de PvdA ‘Kapo Klijnsma-Voedselbank’, Houzee! Volgens de Minister van Financiën voor de Rijken ‘PvdA Gluiperd Dijsslebloem ‘is de ‘Jan met de Pet cisis’ voorbij. Daar hebben 2,5 miljoen arme sloebers die moet overleven onder de armoedegrens niks van gemerkt. Maar een deel wordt nu ook toegelaten tot de Voedselbank. De snelst groeiende bank in “Banana-Fraude-Nederland” met dank aan het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher‘. Niet wie het nodig heeft, maar hoeveel afgekeurd Voedsel de ‘Kapo-Klijnsma Voedselbanken’ ontvangen is de criteria. Wat opvallend te noemen is, maar nergens in de Mainstream-Media-Maffia wordt gemeld is dat er geen enkele Vluchteling zit bij de Voedselbank. Hoe kan dat? Wat hebben die voor een uitkering?

Waanzin Kabinet(Video) kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting,

Kapo-Jetta Klijnsma’: PvdA redder van banken, veroorzaker van armoede.

Primeur: Voedselbank vragen Jongste en Grootste ‘Staats-Zakkenvuller’ (Video)van de Wereld Prinses Amalia als beschermvrouwe. 

 

Kleren bij de kledingbank en eten bij de Voedselbank(Video) dat doen 2,5 miljoen mensen.
Ook opvallend is dit verband is dat alle Vluchtelingen binnen drie maanden een huis hebben gekregen daar Jetta-Klijnsma-moestuin-3waar Nederlandse sloebers op wachtlijsten staan die wel op kunnen lopen tot 17 jaar. Hoe kan dat? De Voedselbank van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ versoepelt de criteria voor het aanvragen van een voedselpakket. Sinds 1 januari komen er meer arme sloebers voor in aanmerking. U moet weten dat er 2.5 miljoen mensen onder armoedegrens moeten zien te overleven, maar door de Jungle van regels wie wel en niet in aanmerking komt voor de vernedering van een Voedselpakket voldoen veel mensen van die groep niet aan de criteria.Voortaan kunnen alleenstaanden die niet meer dan 200 euro aan over Leefgeld per maand te besteden hebben een beroep doen op de vreselijke vernederende Voedselbank. Hiervoor lag de grens op 180 euro. Wie dus 181 euro te besteden had, viel dan buiten de ‘PvdA-Voedselboot der arme sloebers’. Ook voor andere hongerige en radeloze groepen gaat de grens omhoog. Onder over Leefgeld verstaat de Vereniging van Voedselbanken het bedrag dat mensen overhouden van hun honger inkomen nadat vaste kosten zoals huur, energie en water er vanaf zijn getrokken. Welke kosten en uitgaven in de berekening worden meegenomen, staat uitgelegd op de walgelijke website. De verruiming van de eisen is mogelijk doordat de Voedselbank sinds vorig jaar structureel meer afgekeurd voedsel ontvangt van supermarktketens en andere bedrijven die voedsel overhouden.

Nieuwe deals door Boycot Poetin en verlies van banen. Boycot Rusland kost hardwerkende mensen hun baan. Kan Hans van Baalen wat schelen(Video).
“Afgelopen jaar hebben we zwaar geïnvesteerd in voedselveiligheid”, verklaart de schaamteloze vol gevreten  woordvoerder Pien de Ruig. “Vrijwel alle voedselbanken zijn nu gecertificeerd door ons zelf en Jetta Klijnsma.”  Daarnaast en daar zijn wij bijzonder trots op wordt Prinses Amailia onze Koninklijke beschermvrouwe, omdat zij als geen ander weet hoe het is te moeten rondkomen van een uitkering van Jetta Klijnsmaslechts 4000- euro per dag Taxfree. Daardoor waren supermarktketens ook bereid om hun afgekeurde overgebleven producten aan de ‘Ryoal-Voedselbanken’ te geven. “We hebben veel duistere samenwerkingsovereenkomsten getekend. Alle landelijke supermarktenketens doneren nu.”Dat is terug te zien in de ‘Nep en Fop cijfers’. In het derde kwartaal van vorig jaar ontving de mensonterende vereniging ruim 3,7 miljoen voedselverpakkingen. Een jaar eerder was dat nog geen 2,5 miljoen. Volgens De Ruig is het trieste record overigens niet alleen te danken aan de nieuwe duistere samenwerkingsovereenkomsten. Er zaten ook eenmalige grote donaties bij van de Staat. Een deel was het gevolg van het Russische boycot op Europees voedsel, waardoor bedrijven vooral veel fruit overhielden dat ze niet meer konden verkopen en daarvoor zijn gecompenseerd door het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en in die zin betaalt Jan met de Pet dus de kosten van de boycot van Poetin. “Feitelijk krijgen dus veel mensen een sigaar uit eigen doos, ha,ha,ha,” aldus de PvdA-hoertje Pien de Ruig’.

 

17 antwoorden »

 1. Rond kerst deed ik boodschappen in een plaatselijke Aldi. Een zeer grote hoeveelheid hoogkwalitatief voedsel zoals, vers fruit, groente, vleeswaren, zuivel e.d. was afgeprijsd en bijna onverkoopbaar wegens houdbaarheidsdatum e.d.
  Bij de kassa aangekomen zei ik: “dat gaat zeker allemaal naar de voedselbank ? ”
  Nee, het ging naar de dierentuinen en kinderboerderijen !!!! We mogen het nog niet aan de voedselbank geven. Er wordt over onderhandeld.

  Volgevreten Nederlanders en supermarkten geven hoogwaardig voedsel weg aan de varkens of anders bij het straatvuil, dwz marktwerking in het land van de liegende Rutte en de volgevreten Burger King. Jaja, zo gaat dat dus.

 2. Let the Hunger Games begin! Dit is allemaal keurig verpakt en vooraf weergegeven in vele programma’s en Hollywood producties. Het Coudenhove Kalergi Jesuiten plannetje verloopt keurig volgens schema. Natuurlijk komt er geen opstand onder diegenen die nog wel net hun hypotheek kunnen opbrengen, maar dat zal de pret niet drukken, want ook hun krijgen de royal flush Bilderberg nekslag.
  De ene een nieuwe smartphone of tablet van Sint de andere een voedselpakket, hoe willen we het hebben. Nederland is moreel sociaal en economisch falliet. 17 miljoen gehersenspoelde cognitief dissonante klootzakken op dat ene stukkie polderdeltadrek, de goeien daargelaten.

  Nogmaals; Let the HungerGames begin.

 3. In alle landen waar de migranten vandaan komen, bestaat geen sociaal vangnet. Het is of werk of niets=de dood. Komen hier in ’t Walhalla terecht, zeer verbaasd dat survival of the fittest er geen opgeld doet. Sociale media doen aan ’t thuisfront de rest en de volgende ladingen staan gereed. Merkel+Rutte zijn ziende blind en horende doof. Er wachten miljoenen in kampen in Libanon, Jordanië en Turkije. N-Afrika tot aan de Sahara volgt als goede 2de. Iran, Pakistan en Afghanistan doen ook mee. In Duitsland stappen migranten met beperkte status naar de Rb om volledige status af te dwingen. Familie (in de Arabische betekenis) staat in de startblokken. Lukt dat niet, dan naar ’t EHRM te Straatsburg met ’n beroep op ’t recht op “family life”.

 4. Ik ben zeker voor gelijkheid maar dus niet iedere vluchteling heeft een huis in NL, een hoop vluchtelingen van voor de vluchtelingen tsunami (en voor de subsidie) slapen ook op straat. Voorbeeld wij zijn hier van de vluchtkerk etc.

 5. LS…

  De gemiddelde Nederlander weet niet eens wat voedsel is. Kan ook net anders want aartslui gemaakt door de gigantische rijen van schappen met Chips, Bier. en goedkope verpakte rotzooi moet je heel hard zoeken naar echt voedsel. Dan zit al de verpakte troep vol suiker, kleurstof en E nummers waarvan men de werking op langere duur niet kent. Oh ja ! Je kan er kanker van krijgen en dat is nu net wat de Khazarian Mafia wil want dat is kassa ! Rebbe, kom er maar in !

  • PS…
   En als je eenmaal ziek bent dan kan je niet meer nadenken en dan ga je op Rutte / De russen komen er aan ! stemmen en dan is de bal rond en kunnen Bilderberg Bea, Fat Willy & Pampa Max weer op zakenreis naar Qatar of Antarctica om te kijken hoe het met de olie staat en of de verwarming niet te hoog staat in hun laatste vluchtoord. Als die niet al door Benjamin Fulford is ge thermo aardbeeft tenminste. Want ook de goede Rebbe zit niet stil…

 6. Vooral niet vergeten dat dat armoevreten van de nieuwe wereld orde
  tijdens dat gluiperige bewind van de gristelijk (naastenliefde&zo) ge –
  – reformeerde Bahlekkende geïnstitutionaliseerd is geworden.

  Crisis ?
  Niet voor degene die ‘m bedacht en uitgevoerd hebben .

 7. Vrede=Oorlog Integratie=Desintegratie
  In het boek de Bilderberg conferentie werd al jaren geleden precies omschreven hoe de vluchtelingenstromen op gang zouden worden gebracht en met welk doel.
  Armoede desintegratie chaos……..

  Boerenwijsheid als antwoord op overschot aan academische stront

  Scheiding tussen Kerk en Staat en gij geleuft da
  Met afvaardiging Vaticaan: https://www.vno-ncw.nl/bilderbergconferentie/fotos
  VNO-NCW Bilderbergconferentie 2016: https://www.vno-ncw.nl/sites/default/files/downloadables_vno/boek_bilderbergconferentie_2016.pdf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s