Jeroen Dijsselbloem

Schizofrene-Mr.”EURO”-Dijsselbloem’: verhoog(PvdA) en verlaag(VVD) belasting bedrijven.

(van onze psychisch gestoorde ‘PvdA-Untergang’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Eén Stem op PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ is een stem op de VVD en jeroen-dijsselbloemde PvdA en de EU-Elite;.
U kan bij de PvdA op twee partijen te gelijk stemmen en zelfs tegelijkertijd voor de ‘EU-Elite’ en voor Maffia Boss Porosjenko’(Video) en de Bankier-gangster(Video). Als Minister van Financiën voor de Rijken is Dijsselbloem VVD-er en voor de verkiezingen is hij PvdA-er. Het hoge woord is er uit de PvdA lijdt aan gevaarlijke gespleten persoonlijkheid en noemt dat “Eerlijk Delen”.

Beledigde ‘Gluiperd Dijsselbloem’(Video) was vijfde op PvdA Hoertjes-lijst.

Erik Wiebes trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs van EU.

Dijsselbloem ontmaskerd als Leugenaar& Arbeiders Verrader(Video) .IMF-deelname Wurging Griekenland onzeker.
Ondernemingen moeten meer en minder belasting gaan betalen. Dat schrijft Minister -‘Schizofrene – Dijsselbloem’ (PvdA-hoertje, Financiën voor de Rijken) in een gestoord opiniestuk donderdag in het AD. Jeroen Dijsselbloem Christine LagardeVolgens “Mr. Euro”‘Gluiperd Dijsselbloem’ is dit nodig om het evenwicht tussen gewone door hem voor de ‘VVD-misdaadgroep’ kaal geplukte Nederlanders en de internationale ‘Taxfree-bedrijven’ en tussen werkenden en vermogenden, te herstellen. Van schizofrenie is sprake als iemand een langdurige psychose of meerdere psychosen heeft doorgemaakt en in de tussenliggende periodes niet goed functioneert. Een psychose is een toestand waarbij iemands contact met de werkelijkheid ernstig verstoord is en o.a. denkt dat hij meerdere persoonlijkheden heeft. Iemand ziet bijvoorbeeld beelden of hoort stemmen die er voor anderen niet zijn. Of iemand is ervan overtuigd dat hij wordt achtervolgd. Mensen zoals Timmermans, Plasterk(Video) en Dijsselbloem in een ‘PvdA-psychose’ leven in hun eigen werkelijkheid Zo verkleden zij zich ook vaak in bizarre klederdracht en schelden elkaar dan uit .„’Werkenden-Labbenkakken’ zijn de afgelopen decennia een steeds groter deel van de totale belastingen gaan betalen, zo niet alles.  Super vermogenden zoals mijn ‘Graai King Willem’ en zijn ‘Syfilis familie’ profiteren daarvan. Ook tussen bedrijven is de balans zoek. De keihard werkende bakker op de hoek betaalt keurig zijn belastingen, terwijl creatieve criminele multinationals en ‘Taxfree-King Willem’ nergens timmermans-plasterkafdragen”, aldus de Schizofrene Dijsselbloem’. Hij bralt dat in een gespleten opiniestuk heeft geschreven als PvdA’er en niet namens het Lieg en Bedrieg Kabinet van Rutte. „Wat mij en de PvdA-hoertjes betreft moet het belastingtarief voor ‘VVD-bedrijven’ en het Koningshuis de komende jaren omhoog en daarna als ik weer Minster ben omlaag.” Zijn gespleten ‘PvdA-mening’ over de verhoging is opmerkelijk gestoord, omdat hij eerder als minister van Financiën voor de Rijken nog bralde dat de winstbelasting geleidelijk omlaag kan en dat het Koningshuis geen belasting hoefde te betalen. De King was nog niet bereikbaar voor commentaar, want die zit nog steeds zonder zijn ‘Queen Exotica Maxima’ in Argentinië(Video)!

 

3 antwoorden »

  1. Heel de verhoudingen zijn zoek: NL is niet egalitair, maar ’n echte standen maatschappij. 1) Multi nationals en ’t KH betalen niets. 2) Superrijken betalen nagenoeg niets en hebben geregistreerde vaste woonplaatsen op eilanden waar ze nog nooit zijn geweest. 3) De middenklasse en ’t MKB betalen zich scheel en worden leeggezogen, leeggetrokken en uitgemolken. 4) Bijstandstrekkers kunnen niets betalen aan ’s Rijks schatkist. 5) Migranten krijgen gratis toelages en huizen. 1+2: mijn naam is haas. 3: wij zijn de lul. 4: wij hebben en kunnen niks. 5: wij eisen. Was de leuze v/d Plee v/d A niet: eerlijk delen? Wat ’n schobbejakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s