Elite -Pedofielen

CIA Mudd calls Assange ‘Pedophile’ on CNN, Wikileaks threatens lawsuit.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Assange Statement on the US Election.
Sinds de nederlaag van de ‘US -Geld trump-poetinVampiers-Elite’ en hun handlangers ‘War Mongol Hillary’& ‘Pedo-Clinton’ is hun ‘Mainstream-Maffia-media’ en hun Dutcht Outlet de Staats-NOS door het dolle heen en zijn alle remmen los wat ‘Duivelse- leugens’ en beledigingen betreft.

Het idee alleen al dat Trump misschien de relatie gaat normaliseren(Video) met Poetin heeft de US en EU ‘Graai en Naai-Elite’ tot levensgevaarlijke psychopaten gemaakt die ook nog de hele dag lopen te janken en te liegen alsof ze de PvdA-er Frans Timmermans zijn.

 

Nu wordt Assange behalve een leugenaar, verkrachter en loopjongen van Poetin ook nog een ‘Demmink-pedofiel’ genoemd door de ‘betrouwbare’ CIA(Video) van ‘TTIP Obama’ op de eveneens ‘betrouwbare’ CNN. Met die kwalificatie van Pedo kan hij trouwens zo wat de VVD-misdaadgroep betreft de hoogste Baas worden van Justitie en als we naar ‘Pedo-Bill Clinton’ kijken de President van de US, maar dat terzijde. Rutte zijn ‘GroenLinks Boy Klaver’ heeft laten weten geen pedofiel te zijn(Video) en niet gechanteerd wordt door ‘Maffiaboss Porosjenko’ om hem te steunen. Die is dus gewoon een levensgevaarlijk gek.

WikiLeaks goes after hyper-secret Euro-American trade pact.

 

It’s part of the misinformation campaign. Use of the word was intentional by Mudd so the average CNN viewer at home assumes Assange is maintaining asylum at the Embassy over molestation charges. Most CNN viewers will likely not research the Assange case, and Mudd has now successfully tied the idea of pedophilia to Assange. Also going forward those same viewers will immediately associate pizzagate pedophilia with Assange. It’s a psy-ops master stroke. Now, even if CNN apologizes for Mudds statement the damage is done.It also weakens Assange’s message if he does identify pedophiles ala pg. It’s the same thing they did with Trump and the fake Katie Johnson lawsuit. Trump couldn’t bring up ‘Pedo Bill Clinton’ and ‘Pedo Epstein’ because then people bring up Trump and Epstein. Of course Katie Johnson admitted she made it all up, but only the day before the US election and in a British magazine.

4 antwoorden »

  1. Nep nieuws en valse vlaggen: de Democraten moeten toch wat! Obama heeft in 2017 (20 dagen) al meer besluiten genomen dan in de 8 jaar ervoor. De eeuwige twijfelaar wil kennelijk niet als zodanig de boeken ingaan. Inmiddels staan de verhuiswagens al voor ’t WH. Melania heeft er zin in!

    • Melanie Trump installeert haar Firstlady-schap met een garderobe van 40000 jurken, 500 kilo lippenstift en 6000 lingerie-outfits en 20000 paar Yab-Yum laarzen.

      Minister Hennis verbleekt bij zoveel concurrentie van een NATO-partner.

      • Je vergeet tonnen botox, onderhuidse vullingen, liposucties, mamma correcties, lippen opvullingen, neus en hals operaties en achterwerk optrekkingen. Melania is strak en daar gaat ’t om.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s