EU

‘EU Graai en Naai-Waanzin’: 50 jaar met 9000 euro per maand met Pensioen.

(van onze EU Elite-Gangster redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Heeft u zich weleens afgevraagd waarom de ‘EU Graai en Naai Elite’ elkaar altijd aflebbert en de ‘VVD Valse Nicht Rutte’ en ‘Rent a D66’  ‘Kasteelheer Pechtold’ de grote EU verdediger zijn?
Dat komt omdat zij Geld Geil zijn en overlopen van oncontroleerbare, sadistisch genot hoe zij de EU massa uitbuiten tot op het bot. Opmerkelijk: Als VVD Minister van Financiën voor de Rijken is Dijsselbloem voor de pensioenen(Video)en als PvdA-er op tegen.
c1wyyolxuaiblfd

18 antwoorden »

 1. Uit de NRC van 2014: De ambtenaren gingen niet in 2010 maar in de periode 2002 tot en met 2004 met pensioen. Het ging om 530 Europese ambtenaren die vanaf 55 jaar de Europese Commissie verlieten met een uitkering tussen de zestig en zeventig procent van hun laatste salaris. Dit was een tijdelijke regeling die inderdaad bedoeld was om ruimte te scheppen voor ambtenaren uit de tien nieuwe EU-landen die in 2004 toetraden.

  Hoe hoog de pensioenenuitkeringen waren die de ambtenaren kregen is volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken onbekend. De Europese Commissie liet eerder, in antwoord op een schriftelijke vraag uit het Europees Parlement, alleen weten dat het vroegpensioen onder de algemene regeling tot 2004 lager is dan 9.000 euro per maand.

  Gezien het feit dat er rond 2004 maandsalarissen van zo’n 15.000 euro werden betaald aan topambtenaren bij de EU is het niet uitgesloten dat enkele ambtenaren die van de tijdelijke pensioenregeling gebruik maakten wel degelijk een maandelijkse toelage van zo’n 9.000 euro kregen en wellicht dus nog krijgen (als ze nog in leven zijn). Zestig tot zeventig procent van 15.000 euro is namelijk zo’n 9.500 euro. Staatssecretaris Timmermans betitelde de tijdelijke regeling voor vervroegde uittreding in zijn antwoord uit 2010 dan ook als „nogal riant”.

  Ondertussen zijn de reguliere mogelijkheden voor EU-ambtenaren om vervroegd uit te treden overigens ingeperkt. Vervroegd pensioen is nu mogelijk bij 58 jaar. De normale pensioenleeftijd ligt op 66 jaar. Timmermans concludeerde in 2010 dan ook dat de riante vervroegde uittredingsregeling rond 2004 geen „structureel probleem” was.

  • Klopt, gaan merguez worstjes van gemaakt worden. Zijn alleen niet halal.
   Misschien hebben ze bij “denk” nog een receptje? (zonder coke?)

 2. het is dubbel pech want die hufters van normen, waarden en fatsoen worden allemaal ook nog eens 100+ en hoeven niet in hun luier te pissen en een korstje brood te zoeken zoals alle oudjes nu

 3. Rustig maar, hun tijd zit er welhaast op.
  Medio Maart zullen de eerste tekenen komen van hun verval.
  Dat zal een tijdje nodig hebben maar vallen zullen zij,,,,

 4. Oplichters, dieven bende, daar moeten we zeer snel vanaf (uitstappen, toekomst voor kinderen en kleinkinderen in eigen hand houden anders zijn zij verloren met de aanwas (geboorte en immigratie) van onze moslim geluk zoekers, dus stem pvv, geert zal ons uit deze slangenkuil redden, anders kunnen we net zo goed gelijk in het houten jassen park gaan liggen!

 5. Volgens mij moet je dan wel zo een papperige
  paddekop als von Baalen hebbn .
  (ad hominem)
  Het kan natuurlijk altijd beter zoals Nederkorn
  van de V.W laat zien. 3000 inflatoire €uri per
  dag wegens valsheid in geschrifte met uitlaat-
  gas. Duitsers en gas . Misdaad loont.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s