Uncategorized

CIA HOAX: Poetin gelastte cybercampagne voor Trump’. Rutte& Klaver verrukt!

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- CIA Mudd calls Assange ‘Pedophile’ on CNN, Wikileaks threatens unknownlawsuit(Video).
De met ontslag gaande corrupte bazen van NSA, CIA en FBI fabriceren een kwaadaardig, rancuneuze anti Trump en Poetin ‘Nep en fop rapport’ zonder enige bewijs en stellen zelf dat hun bronnen niet betrouwbaar zijn waarop het rapport is gebaseerd. Ook vermelden zij uitdrukkelijk dat Russiatoday de grote boosdoener is dat de Clinton Maffia verloren hebben en zij nu hun baan kwijt zijn en vertrekken met ‘TTIP-Obama’s’ laatste valse en laffe ‘Pr-offensief(Video)’.

Truth, War Propaganda, CIA and Media Manipulation. Is geen Complot(Video)!
De Hillary Clinton propaganda Outlet CNN maakt overuren om de ‘CIA- HOAX’ dat Poetin middels hacken Trump tot President heeft gemaakt tot feit. Net als dat de Moorddadige ‘Graai en Naai Bush Elite’hqdefault-1 en hun misdadige ‘Fakenews-zender CNN’ de oorlog tegen Sadam begon op valse propaganda dat hij massavernietiging ‘s wapens had. Toen maakte CNN ook overuren om die ‘Bush-Elite’ leugens voor feit te verkopen! Maar de CIA zijn valse rapporten om een Oorlog te starten gaan al terug tot Viet Nam en toen bestond Russiatoday nog niet eens. In die zin zijn de US geheime diensten kennelijk psychisch gestoorde delinquenten die steeds maar weer in herhalingen vallen in hun misdaden tegen de menselijkheid.

‘Plasterk&AIVD’:Pas op voor Poetin en laat onze Ultra-Rijken en mijn Wachtgeld met rust(Video).

 

Ironisch in dat verband is dat de Dutch AIVD van ‘Acacadabra Dick Schoof’ van de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ altijd  al dan niet giechelend als een twee loopse schoothondje trouw achter de CIA aan huppelt.

 ‘Clinton quite effective at discrediting herself, doesn’t need Putin’s help’- ex CIA analyst (Video).

 

Fog Of War Bombing.wmv. McNamara bekent na een diep Soul onderzoek een man te zijn met twee gezichten.
De Russische president Vladimir Poetin heeft in 2016 opdracht gegeven voor een „beïnvloedingscampagne” Dick Schoofgericht op de Amerikaanse ‘Freak-verkiezingen’ met de bedoeling het (on)-democratisch proces( minder dan 50% van de US burgers stemt ) te ondermijnen en de Democratische Goldman en Sachs en Elite presidentskandidate ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’ te belasteren. Dat staat in een ‘HOAX- anti Poetin&Trump-rapport’ dat de corrupte propaganda Amerikaanse veiligheidsdiensten vrijdag naar buiten brachten. We stellen verder vast dat Poetin en de Russische regering een duidelijke voorkeur ontwikkelden voor de gekozen president Trump”, aldus het tot dusver geheime Kul- rapport van de Amerikaanse  corrupte veiligheidsdiensten NSA, CIA en FBI dat geen enkel bewijs levert, maar gebaseerd is op anamnese van de NSA, CIA en FBI. Toevallig vervangt Trump alle bazen van de NSA, CIA en FBI en die hadden indien Hillary Clinton was gekozen allemaal mochten blijven zitten. „We stellen ook vast dat Poetin en de Russische regering probeerden Trumps kansen gekozen te worden te vergroten Mark Rutte en Gordondoor Clinton in diskrediet te brengen en haar ongunstig af te schilderen tegenover hem.” Rutte en zijn ‘GroenLinks boy Klaver’(Video) hebben het rapport en de CNN uitzendingen dat Poetin de grote Boef is onmiddellijk aangegrepen als bewijs dat hun standpunt dat zij de ‘Maffiaboss Porosjenko’ tegen de Wil van Het Volk moeten steunen meer dan ooit. Pikant was het dat Rutte net weer in verhit ‘overleg’ was met Gordon in het  Haagse Torentje en toch tijd vrij maakte om samen met zijn ‘Boy Klaver’ deze Persverklaring bij zijn Staats Outlet NOS te kakken. Hier was letterlijk sprak van Hoge nood.

8 antwoorden »

 1. We mogen (ik in ieder geval) Vladimir wel dankbaar zijn dat hij met
  zijn cyberaanvallen dat ongeloofwaardige takkewijf Hilaria Clinton
  buiten spel heeft helpen zetten .
  Het sadistische plezier waarmee ze op de gruwelijke dood van Khadaffi
  reageerde liet maar weer eens zien wat vrouwen aan fysieke kracht tekort
  komen met een zwartgallig gevoel van haat gecompenseerd kan worden .

 2. Appèl valt niet ver van de Boom Angel A laat ware gezicht zien
  CIA Inner circle the German DVD en Project Paperclip actueler dan ooit

  German intelligence agent drove alleged perpetrator in Christmas market attack to Berlin by Peter Schwarz.:https://www.wsws.org/en/articles/2016/12/28/berl-d28.html

  Interview with British Barrister and intelligence specialist, Michael Shrimpton about his case and new book SPYHUNTER. He was arrested by the British government for warning them about a nuclear threat to the 2012 Olympics that was later verified by the NSA and various intelligence contacts. He is now suing for damages in the millions. He is blowing the whistle on the top secret German intelligence agency which has infiltrated the British Government, MI5, MI6, GCHQ, NSA, CIA and the US government. Deel 2: http://projectcamelotportal.com/2017/01/04/michael-shrimpton-spyhunter-part-two/

 3. Wat ’n slechte verliezers, die Democraten. Gaan door tot 20/1. Kunnen ’t niet verkroppen. Maar voor Rutte des te meer reden om ’t Oekraïne Verdrag de hemel in te prijzen als dam tegen de grote Russische beer. De kompaan v/d VVD vetklep v/h Maidan plein, Verhofstadt, heeft zich kandidaat gesteld voor ’t EP Voorzitterschap. Die imbeciel (bezoekje tandarts??) is nog erger dan Juncker. Straks ’n Luxemburger en Belg aan ’t EU roer. Gaat deze gelijk naar de bodem v/d oceaan. Kan niet wachten!

  • Een van Europa’s grootste criminelen, de tandeloze tijger Verhofstadt, stelt zich kandidaat. Dit zegt genoeg over het corrupte zooitje dat daar aan de ‘macht’ is.
   Dat is balen voor van Baalen dat hij nu geen kans meer maakt. Guy heeft namelijkmheel veel vriendjes links, en vooral, rechts zitten.

  • Let maar op dadelijk in maart zie je precies hetzelfde gedrag bij de verliezers.Hard klappen heel de uitzending elkaar een veer in de reet steken en zeggen dat het volgende keer weer beter gaat omdat ze geleerd hebben van hun verlies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s