VVD

Haarlemse VVD-fractieleider Rob de Jong houdt Koers en loopt over naar PVV.

( van onze VVD Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Grote Leeg loop  van de VVD van ‘Godfather Rutte’ is begonnen. rob-de-jongVolgen de’ PvdA-hoertje’ ook.
Er gaan sterke geruchten( Video) bij de geile Parlementaire Pers dat ‘Imam-Samsom’ zich ook heeft aangemeld bij de PVV. Maar dat Wilders geëist heeft dat hij eerst op Nationale TV bij de Staats NOS zijn excuses moet maken aan Wilders voor dat hij er ook bij mag.De leider van de corrupte Haarlemse VVD-fractie Rob de Jong loopt over naar de PVV van Geert Wilders. Hij heeft zijn fractievoorzitterschap vrijdagavond neergelegd, nadat hij weken stiekem met Geert had overlegt, zo blijkt (niet) uit een verklaring die hij zaterdag heeft uitgegeven.

‘Populist Rutte’: Nog maanden brallen over ‘Maffia-Oekraïneverdrag’. Verhoeven door het Dolle heen(Video).

De Jong schrijft dat hij de afgelopen zeven jaar met veel plezier bij de VVD Haarlem heeft lopen Graaien en Hans van BaalenNaaien en de gewone man leeg geperst en vernedert. ,,Een groot aantal ontwikkelingen in ons land zoals de stijging van de PVV in de opinie peilingen en dat confessionelen rechtse  Populistische partijtjes VVD,D66, PvdA en GroenLinks dreigen te verdwijnen en ik moe word van de extreme corruptie en ‘Demmink-Pedofielen’ binnen de VVD-misdaadgroep vragen echter om een andere ‘Graai-koers ‘van mij als ex Ras VVD Boef. Het falende immigratiebeleid, de zinloze overdracht van soevereiniteit aan de ‘Europese-Graai en Naai- Unie’ met die walgelijke VVD ‘Neonazi Hans van Baalen ‘, maar bovenal het feit dat onze vrijheden steeds meer onder druk staan, hebben mij ertoe bewogen mijn ‘Graai-koers’ te verleggen. Ik heb in de extreem stijgende PVV een partij gevonden die meer recht doet aan mijn visie op Nederland mijn eigen portemonnee “, aldus De Jong. Hij staat op plaats 31 van de kandidatenlijst die de PVV vrijdagavond heeft gepresenteerd en daarmee komt hij ruimschoots in de Tweede Kamer. Het corrupte Bestuur en fractie van de Haarlemse VVD Chapter heeft laten weten verrast te zijn, maar wensen De Jong succes ,,met de nieuwe politieke uitdagingen die nu op zijn weg zullen komen en  dat zij ook net als De Jong stiekum  overwegen  allemaal over te lopen naar de PVV van Geert Wilders”.

10 antwoorden »

 1. Een fractie voorzitter die 2 maanden voor de verkiezingen overstapt, is ’n zware linkmichel. Met ’n plaats 31 is zijn TK zetel verzekerd. Kennelijk vreest hij ’n slachting op 15/3 en beschouwt hij de VVD als “yesterday’s party”. Daar kan hij gewis gelijk in hebben, maar hij is en blijft ’n 1ste klas rat, voor geen mm te vertrouwen. Schande dat de partijen ’n cordon sanitaire aanleggen voordat de kiezer heeft gesproken. In ’n democratie verdient de grootst gekozen partij ’t om te regeren. NL is dan ook ’n echte bananen monarchie.

 2. Hahaha. Toppunt van politieke prostitutie !
  Deze verdient een ere-plaatsje op het graai-elite board als Kameleon-bedrieger.

  Een rat die een rattennest stilletjes verlaat, om elders meer te kunnen graaien.

  2 maanden voor de verkiezingen overlopen als plaatselijke partijvoorzitter naar de concurrent die hoog in de peilingen staat !

  Het wachten is op Pechtold die nog snel even de overstap maakt naar 50-Plus, omdat Pechtold al meer dan 50 jaar op het pluche zit.

 3. Die Van B. is echt een Michelin manneke. Kan zo meedoen in “Oh moeder wat is het heet”. Al die mannetjes pastten wel bij hem. Helaas is geen geen stem mans genoeg in de 2e Kamer die de sergeant na kan doen: goed personeel is heden te dage moeilijk te vinden. Zelfs PR valt er niet op. Kwaliteit moet je immers betalen… en daar houden die tollenaars beslist niet van…
  Ik moet toegeven: er treden steeds meer Lobrose figuren naar voren en gaan bij het kampvuur de warmte weer zoeken. Mopperend schuiven ze weer aan na hun vakantie in Hawaï. Ze waren welkom toen zearriveerden… maar erna niet meer: het barst er nu aan het strand opeens van de zandvlooien. Het vloeken is het 1e wat ze ginds van onze elite leren. Enne, er ontbreken zoals altijd weer een flink aantal zilveren lepel. En vorken. Oh: de tafelmessen niet te vergeten.
  Rond Oud en Nieuw hadden ze lallend Klaverjassen gespeeld aan de ronde tafel. Hoofdprijs: een fles Mouton Rotchild.
  Maar ja… die wordt pas gebrouwen in september 2017 na de verkiezingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s