Media -Maffia

‘Coca Wendy’ haalt uit naar Youp van ’t Hek voor haar ‘Suikeroompje Galjaard’.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

youp-wendyAMSTERDAM-NOIR- ‘Coca-Wendy’ van Dijk breidt uit met het restant failliete Telegraaf(Video).
‘Coca Van Dijk’ heeft op Twitter hard uitgehaald naar Youp van ’t Hek voor haar ‘Coca-Suikeroompje Galjaard’Video). De presentatrice pikt het niet dat de cabaretier haar man Erland Galjaard beschuldigt van kneuzenmisbruik, corruptie en het er  op na houden van ‘Coca -Callgirls’ als Van Dijk.

SBS van ‘Coca Boss John de Mol’(Video) licht weer kijkers op met ‘Pulp-programma’ The Next Boy/Girl Band.

 

Veel kijk plezier met 3 miljoen (F)ushi Wendy van Dijk.
De hele ‘Kul-ruzie’ gaat over Youp’s column van dit weekend in het NRC. Die wijdt hij aan de ‘Riool-realityserie’ over de bejaarde aan lagerwal geraakte Peter Jan Rens en zijn simpele vriendin Virginia. Hij richt zijn pijlen op de Maffia-zenderbaas.  “Hoe we zo’n Galjaard vroeger noemden in de kroeg? Gewoon, een LUL met Cocaïne er op(Video)!” Hij vervolgt: “Die Geile gladjakker van een Erland Galjaardbak en zijn corrupte commerciële televisievriendjes van het type BN-Hoer Beau van Erven met zijn Daklozen leesshow, ‘Geilneef Peter R. de Vries’(Video) en ‘Maffiaboss John de Mol’, die een ‘Riool-real-life soap’ hebben gemaakt rond de gevallen inmiddels seniele Meneer Kaktus, die tot over zijn wenkbrauwen in de financiële shit zit. Dan geef je die man gewoon geld of je laat hem je auto wassen. Maar dit is laag, meedogenloos en gemeen!” Dit is duidelijk tegen het zere been van ‘Coca-Wendy’. “Erland werkt snuift, Graait en Naait bij Riool-RTL. Hij IS geen RTL, maar mijn Suikeroompje. Zou @youpvanthek moeten inzien. Goede tip van een vriend misschien?”

 

 

11 antwoorden »

 1. Geldt voor al die pulp rotzooi: tonnen verdienen aan andermans ellende. Tot ze zelf aan de beurt zijn! Laat die snol haar kaken stijf op elkaar houden en uitsluitend haar benen wijd. Is ze nog ergens goed voor.

  Like

 2. Halfje wit halfje bruin, je moet er wat voor over hebben om tussen het addergebroed te overleven

  Different Colour Same Piece of Shit

  Yes We Can: Stars and People Share Their Most Memorable Moments from the Obama Presidency

  Like

 3. Die twee domme blondjes haal ik altijd inwisselbaar
  door elkaar , Wendy Janzen en Chantal van Dijk.
  Maar wat ’n ouwe kop heeft dat mokkel zonder
  gefotoshopte fop-make-up . Lamalulle .
  (ad mulier)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.