MH17

‘Nep en Fop onderzoek’ van ‘007 Joura’ laat MH17 spullen en menselijke resten liggen in Oekraïne.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-OVV van ‘007 King HM17 Joura’: geen heropening  anti Poetin ‘Doofpot-De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007onderzoek’(Video).
Deze keer zien wij de ‘PvdA Huilkomediant Timmermans’ nergens op TV ‘MH17-janken’ en de sepratisten vals beschuldig van het roven van goederen van de MH17. De room is er af en hij heeft zijn ‘Judas-beloning’ voor zijn vreselijke, walgelijke Soapi optreden al binnen, namelijk de ‘Super Graai-baan’ van EU Commissaris. Op Schiphol heeft de Nederlandse journalist Michel Spekkers de spullen aan de politie overhandigd die hij heeft meegenomen van de rampplek van de MH17 in de Oekraïne. Die was de ‘Dutch 007 Joura’ van de onderzoekraad FF ‘vergeten’. Kennelijk heeft die ex AIVD Boss en Top VVD-er Joura alleen laten zoeken naar spullen die hij goed kon gebruiken om Poetin de schuld in de schoenen te schuiven.

De geheimhouding rondom MH17 verklaart de huilbuien van Frans Timmermans(Video)

Op Twitter meldt corrupte de Landelijke Eenheid van de altijd liegende VVD Minister van Klasse Justitie Ard mark-rutte-ard-van-der-steurvan der Steur dat een verrotte rechercheur en iemand van het anti Poetin Landelijk Team Forensische Opsporing de spullen zouden aannemen, en dat die ’gedegen’ zullen worden onderzocht en dan mogelijk de Doofpot ingaan als zij Poetin ontlasten. Spekkers zelf zegt in een tweet dat het materiaal op ruwe en vijandige manier in beslag is genomen, evenals onder meer zijn camera’s, telefoons en laptop. Daarna kreeg hij ook nog een schop onder zijn kont. De PvdA Minister ‘IJdeltuit Plasterk’ als Boss van de AIVD(Video) schijnt nadat hij geïnformeerd was in weer eens in ‘MH-17-lachen’ te zijn uitgebarsten.

Met Negatief Reisadvies geen slachtoffers(Video) van MH17 slachting. Dank u Plasterk en Rutte(Video).

Stem v d Straat afl.11 Bom onder Holleeder-proces.Peter R. de Vries&Zussen Holleeder ontmaskerd en MH17-Schandaal.

Het zou ons niet verbazen dat de journalist zijn persoonlijk eigendommen nooit meer terug krijgt en dat die weer ‘zoek’ raken(Video). Vanaf nu staat de journalist op de zwarte lijst en dus zal hij in de honger bijstand belanden van de ‘PvdA Kapo Klijnsma’. De journalist meldde al eerder dat hij spullen op de rampplek heeft gevonden, waaronder ook menselijke resten en werd te kakkerd gezet door de Staat-NOS. Hij heeft alles in een vuilniszak meegenomen naar Nederland. De gehersenspoelde en door de Staat gestuurde en gecontroleerde Stichting Vliegramp MH17, waarin murw en overmand van verdriet zijnde nabestaanden zich hebben georganiseerd, reageerde dat niet erg respectvol te vinden van de journalist.

20 antwoorden »

 1. De playlist van het Russische “MH17 Inquiry” onderzoek:

  Deel 3 is het spannendste. Op de deuren, bij de leraar Engels in Moskou Grant, de officiële symbolen van het Russische Ministerie.
  Dit nepnieuws van vandaag (wie komt er met een vuilniszak met menselijke resten door de douane?) is weer gewoon een Poetin en Rusland demoniserings kulverhaaltje. En die “onderzoeksjournalist” zit in het complot.
  Het was een False Flag door dezelfde verdachten als altijd.

  Like

 2. Iedere medeburger die rechtvaardigheid hoog in het vaandel heeft en wil zoeken waar de barbaren huishouden, kan enkel tot de conclusie komen dat de z.g elite barbaren blijken verantwoordelijk te zijn voor alle ellende. Dit gaat door tot de allerhoogste die de macht opeisen. Deze smeerlapperij kost jaarlijks ongeveer 500 doden door zelfdoding. Men kan reclameren, maar dat ellendige tuig gaat door alsof dat normaal is. Monsters zonder waarde en integriteit.
  Rechters die onbeschrijfelijk veel ellende,dood en verderf zaaien doen dat “IN NAAM DES KONINGS” Onze koning is daarom mede verantwoordelijk voor die doden en verderf. Hij laat zijn naam toch misbruiken uit vrije wil. Dat is hoe ik er over denk.
  Er is maar een middel dat zou helpen. Dat is ons het zelfde gedragen als die elite en zorgen dat een gelijk aantal hoge schurken het lootje leggen, maar dan verlaag je jezelf tot het tuig wat je bestrijd en dat kan natuurlijk niet. Overigens het zaaien van dood en verderf is alleen toegestaan door de elite. Wie doet ze wat. Elke gezagsdrager van links tot rechts hebben kennis van deze vreselijkheid maar doen niets en dat maakt hun mede verantwoordelijk.Vooral de christelijke die huichelachtig god aan roepen voor hun gedrag zijn extra smerig. Nep en fop God, die illusie die zij misbruiken .
  Zie ook: http://www.rechtmachtmisbruik.com

  Like

 3. als je schiphol depature oprijdt dan heb je gele borden met zwarte letters waarop je de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt kunt zien. de eerste vleugel en het laatste bord stond aeroflot……….daarna een zwarte tape erover ………en nu geen aeroflot meer……….. zo dat zal hem leren die vlegel putin!

  Like

 4. Het ooit zo mooie Nederland is inmiddels totaal ziek geworden en kapot
  gemaakt door die corrupte, liegende en geldrovende bende uit Den Haag.
  En dan ook nog is die walgelijke media propaganda.
  Wat een een puinhoop 😦

  Like

 5. Het ooit zo mooie Nederland is inmiddels totaal ziek geworden en kapot
  gemaakt door die corrupte, liegende en geldrovende bende uit Den Haag.
  En dan ook nog is die walgelijke media propaganda.
  Wat een een puinhoop 😦

  Like

 6. Vergeet heel dat onderzoek maar: komt totaal niet uit met ’t door Rutte zo gepropageerde Oekraïne Verdrag. Rusland moet de schuld krijgen. Blijkt weer uit de laatste bizarre stuiptrekkingen van Obama c.s. De nabestaanden hebben ’t nakijken. Sowieso is ’t NL rechtsstelsel ’t bekaaidste ter wereld voor dit soort gevallen. Waarom geen partiële aansprakelijkheid voor elk 25%: Maleisië, NL, Oekraïne en Rusland? Nee, men schuift liever elkaar de Zwarte Piet (is dit ook discriminatie?) toe en gaat liever 25 jaar procederen. Malaysian Airlines had niet moeten willen vliegen; NL had geen toestemming tot vertrek moeten geven; Oekraïne had zijn luchtruim moeten sluiten; Rusland had BUK raket niet moeten leveren, indien dit aangetoond kan worden. Heel dit onderzoek is ’n giller v/d bovenste plank.

  Like

  • Onderzoek? Is er wel een onderzoek geweest dan..?
   De grootste vlieg(tuig)ramp in de Nederlandse geschiedenis met het meeste aantal slacht(!)offers,en Ruttelekkerdoorkutte is nog nooit zo stil geweest.
   Doet er zelfs nog een schepje bovenop door de wens vh volk (referendum) net zo stil totaal te negeren.
   Dan ben je met heel je miezerige voorkomen toch onbeschoft brutaal,wreed en misdadig.Iets in deze trend terug verwachten lijkt mij in het geheel niet onmogelijk.
   Waarbij TIJD zijn werk WEL zal doen…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.