Uncategorized

‘Mad Dog Trump’ door de Knieën en accepteert ‘Fake-conclusie’ hacks van Poetin.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- CIA HOAX: Poetin gelastte cybercampagne voor Trump’. Rutte& Klaver c1bwjemxeaa5yhpverrukt!(Video).
Taxfree-‘Mad Dog Trump’ heeft dan wel een grote,vulgaire mond, maar als het er op aankomt gaat hij ook door de knieën  voor de corrupte, propaganda van de Amerikaanse inlichtingendiensten van ‘TTIP-Obama'(Video) dat Poetin achter de hacks van de extreme corrupte (on)Democratische Partij van ‘War Mongol Hillary’ en ‘Pedo Bill’ zit. Dat heeft toekomstige ‘Leugen- en Enforcer-stafchef’ van Trump, Reince Priebus gebrald. Op dit moment is Trump en zijn ‘gabber in crime Reince’ verdachte van  ‘death threats, harassment, and intimidatie'(-). (Bron:American Civil Defense)

CIA Mudd calls Assange ‘Pedophile’ on CNN, Wikileaks threatens lawsuit. (Video) .

De opmerkingen van Priebus staan haaks op eerdere uitlatingen van de bluffer  en Leugenaar Trump, die als VladimirPoetinhet er op aankomt net als Obama door de knieën gaat voor de Ultra-rijken Elite-Gangsters en hun Corporate Crime. De toekomstige ‘Twitter en Kruisengrijper President’(Video) deed beweringen dat de cyberaanvallen van Poetin het doel hadden hem in het zadel te helpen telkens af als nonsens. Volgens Trump kon China of een willekeurige hacker van 14 jaar achter de cyberaanvallen zitten en dat is waar.

 

‘Mad Dog Trump’ van het ‘Kruidengrijp-Imperium’(Video) deed aandelen in juni van de hand volgens eigen zeggen.

Trump staat dagelijks onder grote druk van zijn extreem corrupte Miljardairs Republikeinse Partij om de Donald Trump‘Fake-conclusies’ van de ‘Nep en fop-inlichtingendiensten’ zonder enig bewijs te accepteren. Zou hij de ‘Nep en Fop–conclusie’ niet aanvaarden, dan zou hij wellicht nog meer steun van de corrupte en Godsdienst waanzinnige ‘Pluk de massa kaal-Republikeinen’ verliezen en uit eindelijk ook  persoonlijk miljarden gaan verliezen en wie zal het zeggen eindigen op straat als Homeless met zijn hele ‘Mad Dog Maffia Trump familie’.

6 antwoorden »

  1. Hans van Baalen heeft in ieder geval niet gehackt, want Hans heeft een alibi.

    De dikke vingers van zijn volgevreten met hormonen ingespoten lijf, verhinderen hem een toetsenbord te bedienen of een smartphone/tablet op fatsoenlijke wijze te gebruiken.

  2. Van Duitse afkomst en ’n reli fanaticus, alhoewel hij ’t niet erg vindt dat Trump 3x is getrouwd en dus niet echt volgens Bijbelse beginselen handelt itt homo’s die Priebus weer verkettert. En nu opperstalmeester v/h WH, waar ’n ex escort lady de scepter zal gaan zwaaien. Wat kun je de Bijbel toch lekker naar je eigen hand zetten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s