Klasse justitie

Aangifte tegen ‘D66 Razzia-Burgemeester Weert’ wegens Vrijheid ‘s beroving.

(van onze ‘Kinder-meppende’ ‘Rent a D66’ redactie)

jos-heijmansAMSTERDAM- NOIR-Nu is een psychopathisch D66 Gemeenteraadslid Ed van der Vaart met de jaar wisseling bij hoge uitzondering gearresteerd wegens het met een hamer in slaan op kinderen(Video) alsof hij een Maffiabaasje was uit de Oekraïne. En nu is al weer een D66 Burgemeester betrapt op ‘Razzia-misdaden’ tegen de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. Nu zijn ‘Razzia-Burgmeesters’ in Banana-Fraude-NL van alle tijden. Maar wat is er aan de hand met die ‘Rent a D66 Yuppie’ van Kasteelheer Pechtold ? Zie wij hier de normen van D66  nog meer vervagen door invloed dat zij te nauw en duister omgaan met hun grote vriend ‘Maffoboss Porosjenko’?

Shocking: Top20+ Criminele Burgemeesters(Video) van ‘PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk’.

PvdA-Zonnekoning Aboutaleb’ weer in opspraak over massale ‘Razzia-arrestatie’ Feyenoord supporters.

De Bond van Wetsovertreders doet terecht aangifte tegen ‘D66 Gangster-burgemeester Jos Heijmans’ van ed-van-thijnWeert en hiermee komt de “Top 20+ Lijst Criminele Burgemeester” op 24. Volgens 1Limburg heeft de burgemeester zich schuldig gemaakt aan ‘wederrechtelijke vrijheidsberoving’ door asielzoekers tijdens de jaarwisseling ‘op te sluiten’ in het Weerter ‘Azc-Winstcetrum’(Video).  De Gangster Heijmans kondigde voor de feestdagen een nood ‘Neonazi- Razzia-Oekraïne’ bevel af uit angst voor ongeregeldheden door een groep Noord-Afrikaanse asielzoekers die in het azc zitten. De groep maakt zich al een tijd ongestoord door de corrupte politie schuldig aan winkeldiefstallen, zakkenrollerij en intimidatie met behoudt van uitkering en asiel status. Daar doet Weert en de politie dan weer niets tegen. Waarom? De bond is het niet met het ‘Razzia-besluit’ eens en is daarom tot aangifte overgegaan. De Burgemeester vertrouwd er op dat de VVD-Justitie van zijn ‘gabber in crime’ de altijd liegende ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’(Video) de aangifte in de eindeloze VVD-‘Demmink—Pedo-Doofpot’ zal doen verdwijnen. Maar de corrupte D66 Burgemeester Heijmans staat niet alleen in houden van Razzia’s. Zo gingen hem voor de PvdA ‘Zonnekoning Aboutaleb’ die een Razzia hield tegen Voetbalfans en hun kinderen. En hield de PvdA ‘Pedo-Burgemeester Ed van Thijn’ al feestelijk een heuse  racistische Razzia tegen de Blacks in de jaren ’70. Kijkt u maar eens op u gemak naar deze video reportage hierna:‘

1 antwoord »

  1. Het kwaad had bij de wortel aangepakt moeten worden: geen gelukzoekers uit landen die niet door (burger)oorlog worden verscheurd. Had 10 duizenden gescheeld uit de Maghreb en Balkan. 1maal afgewezen duiken deze lui in de illegaliteit met alle gevolgen van dien. Er zal net zoals in de jaren ’70 wel weer ’n generaal pardon komen, omdat de roverheid ’t probleem onbeheersbaar heeft laten worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s