Politiek

Aftrap campagne De BB ma 23-1 A’dam. Het roer 180gr om in Den Haag

(door Mariëlle Cornielje)

AMSTERDAM-NOIR– Hierbij alvast de vooraankondiging: Op maandag 23 januari a.s. staat de aftrap van partij-de-bbde campagne van De BB gepland! We verzamelen van 17.00-17.30 uur al flyerend op A’dam CS.
Gaan dan al lopend naar Dam, alwaar we van 18.00-19.00 uur een feestelijke (Love, Hapiness & Joy) Happening hebben; oa met Zeepkist tbv pitches kandidaten DeBB, veel muziek & plezier!

Is Nederland klaar voor de (Financiele) Bevrijding? De Burger Beweging wil praktijkdeskundigen, vernieuwers, verbinders & kantelaars middels de 2e Kamer Verkiezingen van 15-3 het grootst mogelijke podium geven om Nl hoop te geven 

Super als jullie erbij zijn!!! Iedereen is  harte welkom om de as kanteling mee te komen vieren de 23e op de Dam! (Vrijwillige Dresscode: Flower Power! :))

Ps Verkiezingsprogramma & verdiepingsstuk WRR slechts ter achtergrond…voor de liefhebber 😉

En nieuwe politieke partijen “Samen” en “Partij X”  gaan voor  de mensenrechten en gelijkwaardigheid en tegen de ‘Rat in pak corruptie’.

 

 

Categorieën:Politiek

Getagd als:, , , ,

7 antwoorden »

 1. Sodemieter lekker op met je geklets mevrouw C. Dit is geen partij voor de jan met de pet die niets heeft! Met je licht en liefdesfeest! En sodemieter toch lekker op met je florijn bedacht door ook nog eens een holocaust ontkenner. Heerlijk eerlijk roddelen lucht op!
  De florijn is misschien handig voor ondernemers (rentevrij) maar voor de rest heeft de minima en de niet werkende persoon er HELEMAAL niets aan (en dat worden alleen maar meer werkelozen). En sinds wanneer is geld eerlijk te noemen? Geld stinkt ook nog eens!
  maar ja duidelijk is al dat mevrouw C geen antwoord gaat geven. Alles goed met je cateringbedrijf trouwens? En vertel eens mevrouw Cornielje waar kan ik voor de florijn mijn kinderen te eten van geven?

  Like

  • Wendy je bent van harte welkom ma de 23e in A’dam om ons live te spreken! We willen heel graag onze eigen Burger Bank,einde aan geldschepping door de commerciele banken; een renteloze munt & economie “De Florijn”, belastingherziening en nutsbedrijven, (ziektekosten)verz míj’en, woningbouwverenigingen onderbrengen in een ware Cooperatie Nl. Zodat alle winsten onder ons gezamenlijk verdeeld gaan worden ipv nu naar een heel klein clubje. 1 voorbeeld, de ziektekostenverz’mijen hebben 8 miljard in kas, de premies worden verhoogd. Het si toch nooit de bedoeling dat men als ziektekostenverz míj zich verrijkt ten koste van de medemens.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.