Uncategorized

‘Mad Dog Trump’ wel of niet chanteerbaar door Poetin en US Elite.

(van onze Internationale Perverse Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- CIA HOAX: Poetin gelastte cybercampagne voor Trump’. Rutte& Klaver cirqtbhwuaasbzpverrukt!(Video)
Wat heeft de bejaarde Miljardair Kruisengrijper ‘Mad Dog Trump’ en zijn peperdure Callgirl Melanie zo allemaal te verbergen? Niet meer of minder dan alle Royaals zoals de ‘Graai -King Willem'(Video), de Ultra-Rijken en hun politiek lakeien in de US en/of Nederland. Is hij net als ‘Pedo- Bill'(Video) en een Elite-Gangster een Pedofiel? Is hij een Graaier en Naaier geweest zoals alle Ultra-Rijken Elite Gangsters? Is hij corrupt tot op het bot zoals Hillary Clinton met haar ‘Witwas- Foundation‘. Wordt het Witte Huis net zo als onder President Obama een House of Card waaruit in zeven arme landen oorlog wordt gevoerd om de US Olie belangen van de Elite veilig te stellen? En de black dagelijks worden vermoord door de politie en de massa aan de Foodstamps zit om te moeten overleven? Is dit ‘TTIP-Obama’s’ laatste valse en laffe ‘Pr-offensief’.

CIA Mudd calls Assange ‘Pedophile’(Video) on CNN, Wikileaks threatens lawsuit.

Rukkers nieuws(Video) van de ‘Mainstream-Media-Maffia’.
Poetin heeft compromitterende financiële en persoonlijke informatie over de Amerikaanse president-elect Donald Trump. Tja, wie niet? De FBI heeft zowel Trump als president Obama op de hoogte gesteld van de beschuldigingen. Dat meldt hun proganda zender CNN dinsdagavond. Is dat nou nieuws? Ieder die het nieuws een klein beetje volgt weet toch al lang dat Trump een Twitterende Kruisen grijpende Mad Dog is die altijd de belasting heeft ontdoken en dat zijn vrouw een Ex Hoer is die nu met een perverse bejaarde Suikeroompje gaat. Maar wie van de Elite betaald wel belasting? Leest u maar nog eens de “Panama- Papers” :

 De CIA CNN heeft een rapport in handen dat deels zou zijn samengesteld door een voormalig corrupte MI6-Sharon Dijksmaagent Christopher Steele., die in zijn M16  functie in het buitenland diverse mensen heeft vermoord en mogelijk zelf een pedofiel is met banden met ‘Prince Andrew Pedo Duke of York’. De voormalige medewerker van de Britse inlichtingendienst, die tegenwoordig een eigen duister chantage bedrijfje heeft, liet zich door politieke tegenstanders die Hillary steunen van Trump inhuren om belastende informatie te vinden over hun rivaal. Het is onduidelijk waarom zij er nu pas nadat Trump al gekozen is mee naar buitenkomen. Vreesde zij wellicht dat indien zij tijdens de Freak-verkiezingen met deze perverse vuiligheid naar buiten waren gekomen de Mad Dog dan breed in de media zou hebben gegooid dat Bill een Elite-pedofiel is van het ergste soort (It’s the same thing they did with Trump and the fake Katie Johnson lawsuit. Trump couldn’t bring up ‘Pedo Bill Clinton’ and ‘Pedo Epstein’ because then people bring up Trump and Epstein) In het dossier staan verschillende – onbevestigde – aantijgingen aan het adres van Trump, die allemaal al in de krant hebben gestaan. Zo zou Poetin en de US Elite de Mad Dog al jaren steunen en assisteren.

Peperdure Prostituees en  ‘Demmnik-schanknapen’ voor de Elite.

 

Passages in het dossier reppen bovendien over ‘perverse seksuele acties met dieren (nijlpaard met lippenstift) en te jonge Volkse meiden’ van Trump. De Russische geheime dienst zou deze ‘acties’ hebben geregeld en gemonitord in samenwerking Pedo Dukemet de US Elite. Het rapport beschrijft hoe Trump in Moskou een aantal  jonge prostituees zou hebben gehuurd in de presidentiële suite van het Ritz Carlton Hotel, de kamer waar ook Barack en Michelle Obama hebben geslapen liggen neuken met wat te jonge Volkse schandknapen en prostituees en die zij uit elkaar hebben getrokken terwijl zij brulde:” we rape Poetin en all the pour People”. De seniele en perverse Mad Dog Republikein zou volgens het rapport een dusdanig grote hekel aan het perverse presidentskoppel hebben dat hij wilde dat het bed bevuild werd en dat hun afbeelding in het matras was gedrukt zodat hij op hun lag te neuken.Het Perverse verslag, dat dinsdag openbaar is gemaakt door Buzzfeed, is niet geverifieerd. De aantijgingen worden nog onderzocht door de ‘betrouwbare’ geheime diensten van  Oorlog’s  misdadiger Obama. CNN bralt daarom – in tegenstelling tot Buzzfeed – nog niet in te kunnen gaan op de inhoud van het dossier, maar meld voor de rest alles.

‘Mad Dog Trump’ door de Knieën en accepteert ‘Fake-conclusie’(Video) hacks van Poetin
Het Rukkers-verslag circuleert al enige tijd in de wandel- riool-gangen van Washington en ook  een aantal Nep en Fop-journalisten hebben het ingezien. Sommigen van hen zijn kritisch dat Buzzfeed het ‘Rukkers-epistel’ zomaar online heeft gezet. Zo schrijft David Corn, een ‘Rukker-journalist’ die over delen van de verslagen heeft gepubliceerd, dat hij niet alles heeft vrijgegeven, omdat hij veel informatie niet kon natrekken en het heren der al allemaal al in de kranten gestaan en op YTV is geweest. Maar hoe het ook zij, de tekenen dat Trump één potnat is met ‘War Mongol Hillary’ bleek al dat hij 360 graden omging toen hij opeens de conclusies van het ‘Fake-rapport’ van de geheime diensten van Obama dat Poetin achter de hack zat overnam. De US burgers en de EU burgers kunnen hun borst nat maken, want zij gaan barre Mad Dog tijden tegemoet onder Trump die niet onderdoen van die van ‘TTIP-Obama’.

De Nederlandse (pedo)-‘Graai en Naai Elite’ (video)met hun politieke Lakeien Rutte en Asscher halen opgelucht adem en rukken zich stilletjes af op dit nieuws, al dan niet met wat Schandknapen of prostituees en cocaïne.

11 antwoorden »

  1. LS…

    Inderdaad : Lood om Oud IJzer ! Ook Trump zal oorlog moeten voeren om de totale failliete boel van de USA niet volledig te laten instorten… Want oorlog is negotie en dat weet Rebbe Trump ook… Maar het blijft curieus gezien zijn standpunten over Israël die weer indruisen tegen de belangen van Putin etc. Maar alles lijkt voorlopig beter dan Oorlog Hitser Hobama en zijn trans seksueel Michael want zo zout wordt het nooit meer.

  2. Homo Joop Wijn werkte sinds 2009 bij ABN Amro na eerder staatssecretaris van Financiën te zijn geweest. Hij was vorig jaar in de race om Gerrit Zalm op te volgen als bestuursvoorzitter van ABN Amro. Maar de keus viel op Kees van Dijkhuizen.

  3. Volgens de buitenlandse pers wilde Trump in Moskou in exact ’t zelfde bed slapen als waarin de Obama’s eerder hadden gelegen. Had zo’n afkeer van die 2 dat hij ’n roedel hoeren had uitgenodigd, die terwijl hij verlekkerd toekeek, allen ’n golden shower moesten produceren, dwz over ’t matras moesten pissen. Dit (uit)zicht en idee gaf de ouwe bok ’n geweldige, dubbele kick. Het vrouwen in de kont knijpen is dus 1 van zijn meer onschuldige praktijken. Dat lekkere wijven de Obama’s onderzeiken windt Trump mateloos op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s