pvda

Meer Kleine ondernemers in de PvdA ‘Kapo–Klijnsma-honger-bijstand’.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Asscher capituleert totaal (Video) voor VVD en is bereid transitievergoedinggaarkeukens-rutte-voedselbanken zich zelf te schrappen.
PvdA Minister ‘Gluiperd Dijsselbloem’(Video) de ‘Jan met de Pet crisis’ is (niet) voorbij, Houzee! De Gluiperd vergeet er altijd systematisch bij te brallen dat voor de Ultra-rijken en hun corrupte politieke lakeien nooit een Crisis is geweest, maar alleen maar ‘Mega-Zakkenvullen’.Meer kleine keihard werkende eerlijke ondernemers redden het niet zonder de honger bijstand en de mensonterende Voedselbank. Het aantal aanvragen voor een honger uitkering is gestegen, vooral door zzp’ers die hun hoofd niet boven water kunnen houden hoe hard ze ook werken en nu in de rij staan bij de “Only voor Nederlanders Voedselbanken”(Video). Veel radeloze ondernemers worden o.a. in de Yuppie buurt de Pijp gespot als ZZP-er in de vuilnis bakken.

VVD Gangster Wiebes’ Trots: NL weer derde op “Crime-lijst(Video) van belastingparadijzen”.

Het aantal bijstandsaanvragen is met 5 procent toegenomen in het vierde kwartaal, zo blijkt uit de index van het IMK (Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf). Daarin wordt bijgehouden hoeveel kleine ondernemers een Jetta-Klijnsma-moestuin-3beroep doen op honger bijstandsuitkeringen en – ‘Kruimel-kredieten’ voor zelfstandigen.„Vanaf 2013 daalde het aantal bijstandsaanvragen door ondernemers gestaag”, zegt Han Dieperink, algemeen directeur van het IMK, „maar nu blijkt dat niet alle zzp’ers profiteren en de gewone man van de economische opleving. Voor sommigen is de stap naar ondernemerschap wellicht te groot geweest, want zij kunnen de belasting niet ontduiken zoals alleen grote ‘VVD-ondernemingen’ en Ultra-Rijken en de “Taxfree -Koninklijke familie(Video)”.Dieperink verwacht dat het aantal bijstandsaanvragen en zelfmoorden van ondernemers dit kwartaal verder toeneemt. Dat maakt hij op uit vragen die 1300 kleine ondernemers op 155.nl Eberhard van der Laan Beatrixhebben beantwoord. Daaruit blijkt dat 60% voldoet aan de criteria voor bijstand of Bbz, het Besluit bijstandverlening zelfstandigen die voorziet in een renteloze ‘Kruimel-lening’, starterskrediet(na het invullen van een meter onbegrijpelijk formulieren waarin ze je het hemd van je lijf vragen ) of aanvulling tot de honger ‘Kapo Klijnsma-bijstandsniveau’. „Veel kleine ondernemers weten dat zij hiervoor in aanmerking kunnen komen maar schamen zich, daar gaan wij werk van maken”, aldus Dieprink.De IMK-Index werd voor 2008 op 100 gesteld. In het vierde kwartaal van 2014 stond deze op 123 en in dezelfde periode van 2015 op 97. In 2016 daalde de index naar 63 om in het afgelopen kwartaal weer te stijgen naar 66.

8 antwoorden »

 1. Ik denk dat Steve en Volksnieuws helemaal op tilt gaan bij dit bericht:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27426899/__Boete_voor_eten_uit_vuilnisbak__.html

  Duitsland anno 2017:

  1) mensen van 82 jaar moeten de vuilnisbakken uitlikken in deze hongerwinter.
  2) dat is kennelijk verboten in heimat Germany !
  3) als straf is de boete voor vuilniskruimelen dus 200 Euro !

  4) maar volgevreten asielzoekers Alibaba en Turkibaba met iphone zijn welkom bij Mutti Merkel, en krijgen gratis geld, woning, gezinshereniging en Volkswagen !

 2. wat een raar bedrijf is dat IMK zeg

  https://www.imk.nl/over-imk/

  als een soort verlengstuk van de overheid gaan ze kansloze, uitgerangeerde en vastgelopen bedrijfjes adviseren terwijl ze zelf de grootste subsidie hoeren zijn. Alleen weer in nederland! Nou noir ik zou me hier maar eens laten informeren hoe je toch een beetje terechte subsidie kan krijgen.

 3. Wel eerst even een participatie contract ondertekenen om
  deel uit te maken van dat goor gluiperig waarde-imperium
  van Luldewijk Ass. Achterlijk soort poppekast symboliek.
  Steeds achterlijker hier die dwingende ambtenarijshit.

  Afspraken zijn er om niet na te komen.
  Contracten zijn er om op te breken .
  Twee van de drie huwelijken stranden.
  Money for nothin’ and chicks for free.

  De laatste stuiptrekkingen van een zooitje
  bestuursfuckers op z’n retour.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s