Uncategorized

Trump’s secretary of state nominee ‘Barbarossa-Rex’ deems Russia a ‘danger’ just like Hitler.

(van onze Internationale Elite-gangster redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Voor het eerst hebben wij gisteren enige tijd gekeken naar de live trump-leeuwuitzending bij CNN van de senaat benoeming commissie en wij zijn ons dood geschrokken.
Mad Dog Trump’ wel of niet chanteerbaar( Video )door Poetin en US Elite. Maar wat maakt het eigenlijk uit voor de kaal geplukte massa? Niets toch! Wie nog een seconde denkt dat met ‘Mad Dog Trump’ de relaties met Poetin weer normaal gaan worden komt extreem bedrogen uit. Dat bleek gisteren tijdens Rex Tillerson confirmation hearing for the ‘Barbarossa -Sensate’s -commnite’ die vol zat met ‘Neo-Nazi Snake in Suits’.De hoog bejaarde ‘Taxfree-Billionair Rex Tillerson’, currently Exxon Mobil’s CEO-Gangster, said during his Washington, D.C., confirmation hearing that Russia poses a “danger” to the Nation-(Elite). En ook de TV zender Russia today poses a danger en  CNN en zijn ‘Dutch Outlet NOS’ zijn ok volgens de gewetenloze ‘Olie-Elite-Gangster Rex’.

Rutte wil krijgsmacht op oorlogssterkte tegen Poetin en is voor Ongelijkheid en nog meer armoede(Video).
De Nederlandse VNL kaalkoppen van Führer Roos ( Video) zijn vergeleken bij die krankzinnige ‘US-SS-commissie’ nette armlastige politieke ‘NSB-heren’ van ‘linkse’ signatuur. En dan te bedenken dat de ‘VVD Godfather Rutte’ staat te popelen om met die Elite-Gangsters Rex en Trump te gaan samenwerken al dan niet in bed.

 Mad Dog Trump’ door de Knieën en accepteert ‘Fake-conclusie’ hacks van Poetin.

 ‘US-SS- Barbarossa -commissie’ in actie bij CNN met ‘Taxfree-Olie Gangster Rex’ van ‘Mad Dog Trump’.

The Secret of the(Olie)  Seven Sisters and REX.

Rex is als ‘CEO-Gangster’ van Exxon één van de hoofd verantwoordelijk voor de Milieu vervuiling en armoede Jeanine Hennis Yab Yum laarzenin de wereld en daar stelde de corrupte senatoren geen enkele vraag na. En dat is logisch want het gros heeft aandelen in Exxon en/of  in één van de andere misdadige Olie- Seven Sisters’. De extreem corrupte Miljonairs senatoren bralden een Oorlogstaal uit over Poetin en Rusland waar Hitler van uit zijn graf trots op is en was om bang van te worden. Heil commissie ! Op naar het Oostfront voor de Olie belangen van de Rex ‘Ultra Rijken-Gangsters’. Een kans op een Derde Wereld Oorlog? Wat maakt het uit. Terwijl zij hun krankzinnige  dr. Goebbels Oorlog ‘s propaganda retoriek brallen worden de NATO troepen onder leiding van ‘TTIP-Obama’ al naar de Russische grens in Polen gestuurd precies zoals Hitler dat heeft gedaan in 1941. Die provoceerde oorlog ‘s handeling naar Rusland toe bezorgt de psychopathische VVD Minister van Defensie ‘Yap Yum Henins’ dagelijks een natte ‘VVD-doos’ ( Video)en maakt haar boss Rutte en zijn PvdA NSB loopjongen Asscher’ dol blij.

Twitter-Trump’: Voor Nacht und Nebel, geen vrijlatingen meer uit Guantanamo (Video). Hitler is tros op Trump. 

De ene senator is nog Maffer en Oorlogszuchtiger dan de ander tegen Rusland: ‘Poetin is de Rode Dictator, een Oorlog ‘s misdadiger en een Massamoordenaar en wij als redders van het Westen eisen dat Rex en Trump hem gaan aanvallen met de NATO. Rex en CNN waren het er allemaal mee eens net als Hitler. Over het feit admiraal-de-ruyterdat er door hun  Duivelse ‘Elite-macht’ zes miljoen kinderen per jaar sterven(Video) van de honger werd uiteraard ook geen enkele vraag of opmerking gemaakt. Rex deed er nog een schepje boven op en bralde dat als hij de Secretary of state was geweest hij nadat Poetin de Krim ‘annexeerde’ (nadat er een referendum was geweest en 95% van de Bevolking gestemd had dat zij bij Rusland wilde) NATO troepen naar de Oekraïne zou hebben gestuurd en US oorlog vliegtuigen zou hebben laten vliegen bij de Oekraïense Russische grens net als de Luftwaffe van Hitler. Het was bijna of wij een kijkje kregen bij de SS Generaals Stafchef meeting van Hitler aan de vooravond van Barbarossa. Het meest angstige is wat ons betreft nog dat de Gevestigde Orde Pers van het allooi Staat NOS en CNN deze ‘SS- senatoren-Meeting’ met Rex als normaal beschouwd en als zodanig presteert aan de massa. En daarmee zijn wij weer terug in 1941 met dit verschil dat Poetin beschikt over Kernbommen net als de Elite van het Westen. Hoe het ook zij, het is een vaststaand feit dat inmiddels meer dan 40% van de Wereld zucht onder boycot sancties ( Oorlog handeling) van het US Empire of Evil en daar komt Poetin niet aan te pas.

 

 

7 antwoorden »

 1. Donald Trump chanteerbaar ?
  In de valse ogen en het simpele denkvermogen van de Gristelijke medemens
  misschien. In de ogen van gezonde jongens is hem zijn (eventuele) plezier in
  Moskou of waar dan ook van harte gegund .
  Afgunst, kinnesinne en jaloezie is de drijfveer van kleindenkers.
  Laats las ik nog ergens dat Buma alle coffeeshops wil sluiten .
  Kapitaalvernietiging en een totaal gebrek aan enig realiteitsbesef
  is het enige wat die godgelovige stumperds lijkt te drijven .

  Like

 2. Daargelaten 2 jets op 9/11 heeft nog nooit ’n vreemde mogendheid zich begeven op ’t grondgebied v/d VS, terwijl de Yankees zelf al ’t territorium v/d Indianen hebben ingepikt, hen gedecimeerd en weggestopt in reservaten in Verweggistan. Hitler schijnt zich erdoor te hebben laten inspireren. Hebben er via H’wood tonnen geld aan verdiend door te portretteren “How the West was won”. Brallen overal over genocides, maar vergeten de ene, die ze zelf hebben gepleegd. Met zo’n volk wil je toch niets te maken hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.