VVD

‘Yab Yum-Hennis’ ontsnapt aan de dood:Nog heel lang in Irak voor de Olie en Wapenhandel.

(van onze VVD Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Brandpunt: Corrupte ‘Yab Yum Hennis’ is VVD Minister van Wapen en Jeanine Hennis Yab Yum laarzenPedo handel(Video).
Westerse militaire (Kanonnenvoer )aanwezigheid in Irak zal nog tot in lengte van jaren voortduren op kosten van ‘Jan met de Pet’. Dat bralt de gewetenloze VVD minister Hennis (Defensie voor de Rijken en ‘VVD-Demmink-Pedo’s’) na een VIP-bezoekje aan Irak, waar ze behalve de Nederlandse’ Kul-trainingsmissie’ ook de op IS heroverde stad Fallujah bezocht. De arme sloebers in Fallujah konden hun ‘Islam-ogen’ niet geloven. Is dat een Westerse kwartjes Hoer met die laarzen? Een aantal wilde haar al gaan bekogelen met stenen en andere wilde haar verkrachten, maar dat is niet uitgezonden door de Staats-NOS.

G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag(Video).

 

„We zijn daar voorlopig nog niet weg”, bralt de psychopaat Hennis. „Langdurige betrokkenheid van de Hennis JSFinternationale gemeenschap Westerse ‘Graai en Naai Elite’ is een gegeven en de daar door ontstane Vluchtelingenstroom ook. Maar daar hebben wij geen last van, want die dumpen wij allemaal in de Volksbuurten en daar weet onze COA Graaier ‘Onno-schandknapen-Hoes’ wel raad mee, hi,hi,hi,hi ” Volgens de VVD-minister Gangsterin is het een fout geweest om, zoals de US ‘Geld Vampier Bush’ in 2003, Irak binnen te vallen met de gedachte ‘we regelen ff een Dictatortje en we zijn zo weer weg met de Olie en de poen.„We moeten af van het idee dat we een uitbuitings en ondrukking’s conflict even kunnen beslechten en dat je daarmee stabiliteit afdwingt om onze zakken te vullen. De ‘US- Elite’ kan veel leren van ons hoe wij tijdens de VOC-periode landen eeuwen besturende  leeg plunderde.

 

Hennis” We maken deel uit van de ‘US Empire of Evil coalitie’(Video) die er belang bij heeft dat daar stabiliteit bestaat zoals wij dat als ‘Graai-Elite’ willen. Ik voorspel langdurige betrokkenheid bezetting in Irak al dan niet met een door ons neer geplante Dictator zolang de Olie voorraad strekt en de massa zo dom blijft om op ‘Mad Dog Trump’ en onze ‘Valse nicht Rutte’ te stemmen, hi,hi,hi,hi,hi. O ,wat vindt u eigenlijk van mijn laarzen, zijn ze sexy of wat”. Toch moeten wij in dit verband Hennis enige krediet geven, want bij hoge uitzondering als altijd liegende Top VVD-er loog zij voor de verandering een keer niet en dat mag ook wel gezegd worden:

16 antwoorden »

  1. Nu je het toch over vluchtelingen hebt. Hier een (tikkie droog, engels ondertiteld) interessante kijk op e.e.a. Deze man legt uit dat (met historische voorbeelden) dat er geen vluchtelingencrisis is, alleen (vluchtelingen)beleid. Met zware, levensbedreigende implicaties. Denk dat deze meneer dichter bij de waarheid zit dan wat we hier te horen krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s