Uncategorized

VVD & PvdA Verkiezingsstunt: Eerst miljarden bezuinigen en nu 100 miljoen extra voor verpleeghuizen.

(van onze ‘Sigaar uit eigen Doos PvdA en VVD’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Verkiezingen(Video) komen er aan en de ‘Nep en Fopspenen’ van de Martin van RijnVVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes vliegen ons om de oren.
Eerst miljarden bezuinigen en bejaarden met pis langs de benen laten zitten en nu een Sigaar uit eigen doos voor de leeg geroofde Verpleeghuizen. Het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte is voor de komende maanden veranderd in een in een ‘Sigaar uit eigen doos Kabinet’ en trekt dit jaar 100 miljoen euro extra uit voor verpleeghuizen. De corrupte ministerraad moet het voorstel van de PvdA staatssecretaris  Bejaarden Melker Martin van Rijn’ van Volksgezondheid voor de Rijken vandaag goedkeuren. Het geld is vooral bedoeld om meer personeel aan te trekken, die eerst massaal waren ontslagen en gekort op hun toch al karige salaris door de buizinging’s beroving’s maatregelen van het Kabinet Rutte en zijn ‘PvdA Loopjongen Asscher’.

Lijst van criminele verpleeghuizen(Video) van PvdA ‘Boef Martin van Rijn’ openbaar. Niemand gearresteerd!
Met zijn ‘Sigaar uit eigen doos voorstel’ reageert Van Rijn op een motie van de Tweede Kamer. Die omarmde Schippers de Zorg Rippersvorige maand unaniem een motie van de PVV waarin het kabinet werd opgeroepen het manifest voor betere ouderenzorg van Hugo Borst en Carin Gaemers te omarmen.’Te weinig verpleging’ door de onmenselijke bezuinigingen berovingen door het ‘Sigaar uit eigen doos Kabinet’.Er zijn in de verpleeghuiszorg al jaren tal van radeloze signalen bekend dat er eenvoudigweg te weinig verpleging is, te weinig handen aan het bed. In de dommme en corrupte Tweede Kamer bestond er echter onduidelijkheid over hoe dat komt. Ook de Patiëntenfederatie is kritisch over het bedrag, maar beaamt dat ,,alles meegenomen is”. Tegelijk wijst een woordvoerster erop dat geld niet alle problemen kan oplossen wat kijkt u maar naar onze ‘Graai-Bobo’s’ die hun zakkenvullen. ,,We zouden al veel winnen als verpleeghuizen gaan luisteren naar hun nog bij zinnen en niet geheel verwaarloosde en onder de pis zittende bewoners en openheid geven over wat hun sterke en zwakke punten zijn.”

20 antwoorden »

 1. Die 2 partijen wanen zich in een wereld waarin ze alles voor het zeggen hebben?
  Durf bijna t te wedden dat ze bij eerlijke verkiezingen niks meer in te brengen hebben?

 2. Reservisten krijgen verder meer mogelijkheden. Ze kunnen straks in aanmerking komen voor vacatures bij de krijgsmacht die intern niet zijn op te vullen door personeelstekort .Verder moet het voor zzp’ers makkelijker zijn om reservist te worden.(dienstplichtigen kan niet meer) En militairen moeten juist weer tijdelijk aan de slag kunnen bij bedrijven om zo nieuwe ervaringen op te doen.

 3. Flopman fiscus stapt . De hoogste baas van de Belastingdienst, Hans Leijtens, vertrekt. Hij heeft zijn functie vrijdag neergelegd, meldt het ministerie van Financiën. Hij was pas sinds 1 november 2015 de directeur-korporaal van de Belastingdienst.

  • Een reorganisatie bij de Belastingdienst is helemaal misgegaan.En aangezien ze bij defensie al sinds 1950 aan het reorganiseren zijn en nog steeds niet weten wie de vijand is.hebben we geen tanks meer door al dat reorganiseren en doordat we pang pang moeten roepen verraden we onze positie en dan krijgen we echte kogels om de oren van landen die wel kunnen reorganiseren.

  • Inderdaad afpakken ja, maar wel alleen van de armen… En geven aan de rijken. Het beleid van de Vereniging Van Dikkoppen in een notendop. Een walgelijke partij is het, altijd al geweest, maar het echte probleem zijn al die engnekken die hierop stemmen!

 4. Volgens Kamp moet je als regeringsleider kunnen samenwerken, met politieke partijen en andere landen. „De PVV zet zich af tegen anderen, is negatief over anderen. Dat is geen goede basis voor samenwerking”, aldus Kamp. „Ik denk dat er een heel ander persoon in het Torentje moet dan Geert Wilders.” Kamp vindt dat premier Mark Rutte het de afgelopen jaren goed heeft gepresteerd en dat hij daarvoor zal worden beloond,met toyboy gordon in het torentje
  http://www.rtlnieuws.nl/sites/default/files/styles/landscape_2/public/content/images/2015/09/02/Rutte-Gordon-Torentje_0.jpg?itok=_KO3wee8

 5. Senioren moeten tot hun 95ste in de eigen woning blijven wonen en aangewezen zijn op buren- en vriendenhulp. Dat werkt ’t beste volgens de VVD. Vergeet erbij te vermelden dat VVD’ers in de villadorpen dat ook doen: nemen ’n verpleegkundige in hun mega stulp in huis die tevens dient te koken en schoon te maken: slaan 3 vliegen in 1 klap tegen kost en inwoning. Soort moderne upstairs-downstairs. Hoe Jan met de Pet dat in ’n 2 kamer appartement moet zien te regelen, hebben ze lak aan. Maken dikke winst want ’t hongerloon aan de verpleegkundige/werkster/kokkin wordt uit de PGB betaald.Fungeert tevens als anti inbraak wacht.

 6. Niks als slijmballen en zakkenvullers, die zelfs nog de lef vertonen om een leger naar de Baltische staten en Midden oosten te sturen, helaas moet de zorg en andere dringende zaken daarvoor plaats maken?
  Gauw Nexit om nog te redden wat er nog te redden valt?
  Its a big shame!

 7. Deal !

  Mark, jij krijgt een mooi graaibaantje in Brussel na 15 maart 2017, en jij zorgt er dan wel voor die tijd voor dat 1 miljoen Nederlandse bejaarden worden verwerkt tot kunstmest voor de export.

 8. Kinderen en Ouderen lucratief verhandeld als afval
  Terwijl de Maarten van Rossum zich prime time laat hoereren bij de slimste mens wordt indrukwekkende reportage uitgezonden als geheel Nederland slaapt. Wie weet welk bedrag Amerika des kundige Maarten van Rossum per uitzending vangt?

  Brenda Myers-Powell Dreamcatcher Foundation, liefdadigheidsinstelling in Chicago die vrouwen helpt de seksindustrie te verlaten.
  Kinderen worden standaard geframed als prostituees
  http://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2015/juni/dreamcatcher.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s