Klasse justitie

Hongerde bejaarde Man (82) zoekt eten in vuilnisbak: 200 euro boete.Heil Merkel!

(van onze onmenselijke Heersende Klasse redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen enkele Vluchteling zit bij de ‘Royal- Voedselbank’ of zonder huis. Hoe kan dat(Video)?MerkelFour Freedom award
Een 82-jarige hongerde hoogbejaarde man is in Beieren tot 200 euro boete veroordeeld omdat hij in de vuilcontainer van een supermarkt naar eten zocht en geen vluchtenling was. Een dergelijke walgelijke misdaad gebeurde niet eens in het Nazi Rijk van Hitler, maar wel in het Rijk van Führerin Merkel’ (Video), heil Merkel!Duitse media meldden vrijdag dat een ‘Straf de arme Rechter’ de psychopaat aanklagers volgden in hun strafeis wegens huisvredebreuk, omdat de bejaarde vaker voor overlast heeft gezorgd als hij gedwongen naar eten aan het zoeken was. Hij moet tenslotte iedere dag eten wil hij niet ziek worden of sterven van de honger en dat heet tegenwoordig overlast der arme in de EU. De zaak kwam aan het rollen toen de uitgehongerde hoogbejaarde man bij een supermarkt in het plaatsje Neumarkt-Sankt-Veith in de container op zoek ging naar iets eten. Hij viel extra op omdat hij geen kleren aan zijn lijf had en er zwaar verwaarloosd en uitgehongerd uit zag. Het leek wel of hij uit een Nazi concentratie kamp was ontsnapt. De onmenselijke filiaalchef vond dat storend en schakelde de ‘Nazi-politie’ in wegens huisvredebreuk en diefstal in plaats van hem te helpen. Maar denkt u niet dat dergelijke walgelijke,onmenselijke misdaden alleen gebeuren in Duitsland, want als een arme stakker die geen huis heeft op straat slaapt in het Nederland van Mark Rutte dan krijgt die ook een veroordeling en een boete aan zijn hongerde broek:

 

 

‘Elite-Geld-Vampier Rechters’ (Video)laten arme stakers nu letterlijk betalen met hun Bloed.Rutte’ is verrukt.
Jetta KlijnsmaVolgens de advocaat van de veroordeelde is de man sinds de scheiding van zijn vrouw in een neerwaartse spiraal beland en heeft hij niet meer dan 300 euro inkomen per maand en dus geen geld voor eten laat staan een boete. Maar de ‘Nazi -Volksgerichtshof rechter’ (Video) oordeelde dat die ook in termijnen kan worden betaald en desnoods met bloed en dat de ouwe ook altijd nog de eer aan zich zelf kan houden door bijv. zelfmoord te plegen, want dat scheelt de niets ontziende meedogenloze Heersende Klasse weer 300 euro per maand, die zij kunnen gebruiken voor een Yuppie lunchje.

23 antwoorden »

 1. Volk van Holland Rutte en de hoeren van de regering stop jullie Volk weer in een oorlog!

  Alexander heeft geen geld om de voedsel banken te deleten ? maar geef wel opdracht om jullie zonen weer naar een serbrenica te sturen om te gaan vechten
  om oekraine zijn grondstoffen die ze willen stelen dus wereldoorlog voor uw koning die u verzorg en hij zelf ren weg net als de over oma paulientje en jullie zitten met de gebakken peren en men hoef jullie niet te vragen en het moet gebeuren voor 20 januari 2017 wat een haast he ! Jullie zijn gewaarschuw !

  Dit keer zet alexander in de front lijn !

  Moge het volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

 2. Voor mensen die graag een goed stuk lezen en enkel halve waarheden krijgen aangereikt, zijn hier de PIZZA GATE SERIES, die nog wekelijks worden aangevuld. Het onderzoek door talloze freelancers online, en expliciet niet de FBI, is namelijk nog volop in ontwikkeling ..

  “PIZZA GATE SERIES by Yoichi Shimatsu
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=22945.0

  PizzaGate Is A Giant Step
  For Investigative Journalism
  By Yoichi Shimatsu A Rense Exclusive 12-9-16

  Just when it looked like investigative journalism was dead and buried, there came along PizzaGate, which is busting open a new era of cyber-sleuthing to expose and take down once-untouchable criminals in high office. This most heartening rebirth, with the surge by a vigilant posse of blogs and websites, is accomplishing what the late Aaron Swartz of reddit (prior to its new role as self-appointed censor) was attempting before he was cut down in his tracks with an “assisted suicide” ordered by murderous pedophiles.
  The damning evidence gathered so far against the powerful Podesta brothers, who ran the Hillary for America campaign and served as advisers to Presidents Barack Obama and Bill Clinton is crucial to demolishing the corrupt and unrepresentative Democratic National Committee and its bedfellows among so-called establishment Republicans. The foolhardy response of those high-level felons is to order an illegal cover-up and unconstitutional crackdown by America’s law-enforcement agencies, intelligence bureaus and NATO allies with the pretext of combating “fake news.”
  Caught with their pants down, the panicked perverts in power, from the Bilderbergers who denied association with pimp Marc Dutroux to the predators of the Franklin child-abuse scandal, now dare to accuse truth-tellers of running “fake news” in a lame attempt to scare off angry fathers who want answers to why missing kids are outnumbering milk cartons at the supermarket. The next line of defense for the cowardly political class is to plant cookies from their own hastily assembled fake sites as if their crumbs are IEDs.
  None of those namby-pamby tactics, like speaking in code words derived from pizza terminology, have deterred the online anti-pedophile crusaders, so the idiotic clandestine-ops bosses had to stage a phony lone-gunman attack on Comet Ping Pong Pizza. The assailant turned out to be an unemployed movie actor-writer named Edgar Madisson Welch, who previously appeared in the horror movie “The Bleeding” and worked as go-fer for “A Tale about Bootlegging”. This pathetic a ploy is yet another waste of newsprint and taxpayers’ money.
  The trans-Atlantic war on “fake news”, as documented on the European side of the pond by Thierry Meyssan of Voltaire network, had to have been ordered by the Office of the President or it simply wouldn’t be involving NATO command, which has nothing better to do, for example, fighting the cutthroats of ISIS.
  Instead of being the Mini-me of that criminal dictator Suharto from your Indonesian boyhood days, Barry, grow up and act like a real man for once in your life. And get ready for more stench out of the overflowing the sewer pipe, you own next time. Instead of trying to plug the streaming flow of facts, you’d better prepare for a safe retirement where you can feel at home, somewhere like Kenya. Never mind trying to protect Hillary and the Podestas, because they smoked their own chicken at Cheryl Mills’ Moloch Barbecue.
  That White House email, now available for all to see at Wikileaks, promised Hillary Clinton a sacrifice to that ancient Canaanite idol, knowing full well that it’s not KFC and that the bull-headed demon demands burnt offerings with a child sacrifice. In this case, it may not be a metaphor, as will be explored later in this essay.

  Scotland Yard stares across the Atlantic

  One of the patently false claims from Hillary’s occult crackpots is that “Trump supporters” concocted the accusations against Podesta. Excuse me for raising inconvenient truths, but this entire episode was started by the London Metropolitan Police in 2013. Back then, Trump supporters did not yet exist, except at the Miss Universe contest.
  As reported by ABC News in a video clip online, Scotland Yard released police artist sketches from witness accounts of two men who were spotted stalking the Portuguese vacation apartment where Madeleine McCann was abducted while her parents were away at a tapas restaurant. A bouncer at a tourist bar, along with other locals, recognized the pair as being Americans. Police notices are routinely filed with Interpol and, therefore, the FBI was obligated to run a facial-recognition check on the drawings.
  Only three years later, starting this autumn, did whispers emerge that the two depicted suspects have a stunning resemblance to beefy Tony Podesta and brother John with the sad eyes. According to yet-unverified leaks from law enforcement, the Podestas were in Praia do Luz, southern Portugal, on the very day of 4-year-old Maddie’s disappearance in that seaside town. May 3, 2007, a date to remember. [ … ]”

 3. Tussen gekken en gajes,een boek van Stella Braam is ook verhelderend over hoe politie hier (al jarenlang) met daklozen omgaat. En bekeuringen uitdeelt aan mensen die al niets hebben. Bij al die witte boorden criminelen durven de bromsnorren/pannekoeken dat natuurlijk niet!

 4. In Belgie is men nog meer van Lotje getikt dan zo op ’t 1ste gezicht aannemelijk. De 2 grootste Vlaamse uni’s, die van Leuven en Gent, hebben gister ’n eredoctoraat verleend aan Merkel vanwege haar fenomenale bijdrage en ongekende prestatie aan de Europese beschaving, op 1 lijn te stellen met de grootste Europese genieën.Zijn wij gek of de Vlamingen? Wij in ieder geval ’n beetje, want in 2016 ontving zij al de 4 Freedoms Award v/d Roosevelt Academy te Middelburg. Volgende stap zou (kunnen) zijn om-posthuum-aan Hitler ’n eredoctoraat toe te kennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s