Klasse justitie

‘Brandende-Banden PvdA Burgemeester Veltman’ van Someren vertrekt als een Dief in de nacht.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Afval bedrijven in handen van ‘Afval- Ratten in pak’ met Gemeentelijke vergunningen. Terwijl u lag te slapen is er ergens in NL alfred-veltmanweer een afval ‘Fraude-bedrijf’ in de brand gestoken en gaat uw verzekering ‘s premie weer omhoog. Maar past u vooral voor het hackteam van Poetin(Video), Wilders, Willem Holleeder(Video) en de Motorclubs is de boodschap van de ‘Heersende Elite-Klasse’ en hun Pulp-Media-Maffia(Video). Verzekeraars slaan alarm over ‘Fraude-afvalbranden’ door ‘Rat in pak Pyromanen’ en hun corrupte Burgemeesters. Het aantal duistere branden bij Fraude-afval- en recyclingbedrijven is te opvallend om nog langer te zwijgen. Het is inmiddels zo vaak raak (een keer per week bijna altijd in het weekend) en de schade is dermate groot (honderden miljoenen) dat “het roer om moet.” Dat stelt het Verbond van Verzekeraars in EenVandaag. Het is trouwens bizar dat ‘VVD-Justitie’ van de ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’ nog niet één van die ‘Verzekering ‘s Oplichters -Pyromanen’ heeft aangehouden.

Shocking: Top20+ Criminele Burgemeesters(Video) van Ronald Plasterk.

De PvdA Burgemeester Veltman is wat men tegenwoordig een beroeps PvdA Bestuur-Gangster noemt die nog nooit één dag in zijn leven eerlijk heeft gewerkt.Vanaf 1978 was hij gemeenteraadslid in Doetinchem en sinds 1990 was hij daar ook de fractievoorzitter. Toemaar twee Graai-baantjes. In 1994 werd Veltman wethouder in die gemeente met in zijn portefeuille (a)Sociale Zaken en (geen) Werkgelegenheid, Welzijn en Sport voor de Rijken dat hebben de arme sloebers Loek hermansgeweten Hij voerde een waar schrikbewind tegen de arme sloebers. In april 2000 werd Veltman de  corrupte ‘Brandende-Banden-Burgemeester’ van de Noord-Brabantse gemeente Someren en sindien lopen een groot deel van de inwoners met zwarte longen en maakt de brandweer over uren.Recent woedde er nog een grote duistere brand bij het ‘Fraude-verzekering’s recyclingbedrijf ‘voor banden in het Brabantse Someren. Buurtbewoners zeggen de Burgemeester en de gemeente jarenlang te hebben gewaarschuwd. Uit inspectierapporten, in handen van EenVandaag, blijkt dat het duistere bedrijf de brandveiligheidsvoorschriften geregeld vrolijk en straffeloos overtrad en dat is geen Complot(Video). Enkele weken voor de brand werd nog geconstateerd dat er te veel banden lagen. De verantwoordelijk Burgemeester Veltman weigert Eenvadaag commentaar en beroept zich met de Gemeente Raad op zijn ‘Brandende-banden zwijgrecht’.Ook eigenaar Van den Hoogen wil Eenvandaag niet te woord staan en verwijst naar zijn duistere banden Burgemeester Veltman als alibi. Een woordvoerder bralt dat het bedrijf conform de vergunning op die plek mocht zitten van de Burgemeester en die is geen ‘gabber in crime’, ha,ha,ha, en dat er in het verleden weliswaar overtredingen zijn geconstateerd, maar dat die steeds (niet) zijn verholpen met vergunning. De corrupte ‘Brandende-Banden Burgemeester’ Alfred Veltman van Someren heeft aan de ‘blinde’ corrupte raad medegedeeld dat hij over een jaar, per 1 december 2017, het Burgemeestersambt neerlegt en dat het niets te maken heeft met ‘Mega-Banden Brand ‘met vergunning. Veltman heeft in zijn laatste functioneringsgesprek met de corrupte fractievoorzitters gemeld dat hij zijn ambtsperiode, die duurt tot april 2018, niet vol zou maken en wil gaan genieten van zijn Luxe Wachtgeld (en zijn smeergeld) in het buitenland.Door eerder te vertrekken wil Veltman zijn opvolger de gelegenheid geven om zich in te werken voordat de nieuwe raadsperiode in april 2018 begint en dat hij daarmee lastige vragen van de Pers voorkomt omtrent zijn duistere rol in het niet handhaven van de vergunningen. In overleg met de eveneens corrupte ‘Commissaris der Graai en Naai Taxfree-Koning’ Wim van de Donk (= Oude CDA-Rat) kondigt Veltman zijn vertrek ruim van tevoren aan, zodat Someren niet geconfronteerd wordt met een waarnemend ‘Graai-burgemeester’ van het liederlijke VVD kaliber Loek Hermans. De verwachting is dat hij  direct na zijn aftreden het Luxe Wachtgeld in gaat en er een nieuwe ‘Graai- Burgemeester’ benoemd zal worden en er is keus genoeg op de “Crime-Top 20+ Burgemeester Lijst” van Plasterk. Van ons krijgt  de oude PvdA Boef Veltman ook nog op de val reep een eervolle vermelding door hem op het  “Crime-Top 20+ Burgemeester Lijst” te plaatsen en daar mag hij als Rat in pak best een beetje trots op zijn. De Baas van de Burgemeesters de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ gaf wel weer ongevraagd commentaar. Hij waarschuwde de inwoners van Sommeren en heel Nederland op een onbeschofte wijzen om met hun uitgerookte tengels en longen van zijn Burgemeesters af te blijven en riep en passant op om op de PvdA-hoertjes te stemmen voor een sterker VVD.

9 antwoorden »

 1. Altijd al een stuk verdriet geweest die veltman. Fijn dat meneer opsodemietert. Maar goed, je weet natuurlijk nooit wat voor een droeftoeter je er voor in de plaats krijgt….

 2. Maar maar, weet je uberhaupt wel wat de taken van een burgemeester zijn?

  wat is dit voor haatstuk gebaseerd 0 wat rondfladderende ‘feiten’?

 3. Kun je je voorstellen dat de dergelijke zaken in het verleden peanuts waren, daar edelgeachte heer nog een eigen beroep daarnaast had? Het enige voordeel hij kon de zaken naar zijn beroep vereenvoudigen?

 4. Het is inmiddels de gewone gang van zaken geworden. Corrupte rat-bestuurders maken hun termijn niet meer af, genieten van giga gouden handdrukken en mogen dankzij het gratis overvloedige wachtgeld, dat door Den Haag is beschikbaar gesteld, door zorgbehoevende bejaarden helemaal kaal te plukken.

  Jezus zei 2000 jaar geleden al:

  een rat in pak komt niet eerder in het hemelrijk, dan dat Kameel door het oog van een naald kruipt.

  Mattheüs 19:24.

 5. Hoogste tijd dat dat wachtgeld wordt afgeschaft. Wachten waarop? Ipv te bezuinigen op de zorg had deze doorn-in-‘t-oog in de prullenbak gemoeten net zoals ’t KH. Beiden zijn anachronismen geworden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s