Uncategorized

Trump vermoedelijk binnen 18 maanden afgezet’, Bralt ‘deskundige’ voor de CIA en de ‘Graai-Elite’.

(van onze Internationale Elite-gangster redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trump’s secretary of state nominee ‘Barbarossa-Rex’ deems Russia a ‘danger’ just like Hitler.(Video)Hillary Trump
Het gaat niet lang duren met ‘Mag Dog Trump’, voorspelt professor ‘CIA-HOAXS- agent Angelia Wilson'(Video), ‘Nep en Fop Amerika-deskundige’ van de Universiteit van Manchester. Zij voorspelt dat binnen anderhalf jaar dat de corrupte Miljonairs Congresleden van de Godsdienst waanzinnige en extreem Oorlogszuchtige Republikeinse Partij beseffen dat hun herverkiezing bijna onmogelijk zal worden met ‘Taxfree-Trump’ als Republikeinse ‘Twitter en Kruisengrijper President’. Waar zij die voorspelling op awbaseert is ons een raadsel gezien de feiten in deze. Zo zat de Oorlog ‘s misdadiger ‘TIIP Obama’ (Video) de volle rit van acht jaar uit, terwijl er wekelijks arme blacks door de politie werden vermoord en 60 miljoen mensen als arme sloebers aan de foodstamps zitten om te overleven.

Mad Dog Trump’ wel of niet chanteerbaar(Video) door Poetin en US Elite. 

VVD Valse nicht Rutte’ wel of niet chanteerbaar door de CIA en hun dutch outlet de AIVD van de ‘NL-Elite’

En zijn (on) democratische voorganger ‘Pedo Bill’ die links en rechts de sigaren in het kruis douwden van zijn(te) jonge vrouwelijke medewerkers en miljoenen straatarme blacks dood of levend de lik in hielp zat ook de volle rit van acht jaar uit.En de Republikeinse ‘Geld-Vampier- Busch’(Video) VladimirPoetinwaarschijnlijk de grootse Leugenaar ter Wereld uit de geschiedenis die de dood van miljoenen mensen op zijn geweten heeft bleef ook de volle acht jaar uit zitten, terwijl hij in de hele wereld er lustig op los liet martelen.Over 2 jaar zijn de volgende ‘Freak-presidentsverkiezingen’, dus voor die tijd zal de partij Trump pogen te lozen naar de Maan door impeachmen wat ook al niet gelukt was bij ‘Pedo Bill’. Want zijn toch al lage populariteit bij Mainstream-medi-maffia zal zeker verder dalen voorspelt de Professor ‘Freak-reality show waarzegster’(Video) al dan niet in opdracht van de ‘Elite-propaganda’ CIA en CCN (zijn markante één en het zelfde).Zij voorspelt dat hij zich steeds belachelijker en gehater zal maken bij de ‘Graai en Naai Elite’ en als hij ook maar een millimeter de betrekkingen met Poetin normaliseer dat zijn eigen partij dan ‘tussen 12 en 18 maanden’ een reden zal zoeken en vinden om zich van hem te ontdoen. Dat omdat zijn pervers wan en misdadig gedrag afstraalt op de partij die net zo misdadig en pervers is als Trump, Obama, Bush, en Bill Clinton en daarmee de criminele vertegenwoordigers van die partij onverkiesbaar zal maken(kuch). Zij zullen kiezen voor hun eigen duistere perverse belangen en dat is minimaal Zakkenvullen en Oorlogen voeren over de rug van ‘Jan met de Pet’ als het ff kan tegen het Russische en Chinese Volk, omdat die zo een beetje als enige niet naar de Pijpen dansen van de ‘US Graai en Naai Elite’.

Mad Dog Trump’ door de Knieën en accepteert ‘Fake-conclusie’(Video) hacks van Poetin.  

Tweede Kamer krijgt anti Poetin hackteam, maar een Leugendetector (Video)zou beter zijn.
Zij wijst er op dat bijna alle potentiele psychopathische kabinetsleden al afstand nemen van de standpunten van ‘Taxfree-The Donald’, bebalve zijn Taxfree plannen voor de misdadige  Top Miljardairs t.b.v. Republickieken en Democraten. Dat zal allemaal nog veel sneller gebeuren als er een weer eens een ‘CIAmark-rutte smoking Demmink- gun’ van Poetin blackmail of seksueel wangedrag opduikt waar markant alle Ultra Rijken en hun politieke lakeien zich wereldwijd aan schuldig maken. Denkt u in dit verband alleen maar aan de Dutch ‘Royaal Syfilis familie’ van Taxfree ‘Graai King Willem’.Bij Engelse bookmakers kan je al wedden op de kans op impeachment voor Trump en die zaten er bij Brexit ook ver naast. Maar verschilt de US-Elite zo veel met die van Banana-Fraude-Nederland? Hebben wij hier niet ook een aartsleugenaar “Gary-Glitter- Rutte”(Video) met als Staatsadviseur ‘Junkie Gordon’ als premier die voor zijn derde termijn als ‘Afpak-Premier’ gaat?

8 antwoorden »

 1. Om huidige omwenteling te kunnen bevatten is kennis van onze ware geschiedenis van onmisbare betekenis. Een van best geïnformeerde insiders Simon Parkes

  Geschiedenis geschiedschrijving één grote falsificatie

  Oerknal theorie van Vrijmetselaars zoon Darwin is feitelijk niet meer dan één grote lucratieve mind fuck uitgeoefend door een Priesterkaste van Toga Academici

  Deel 2 gaat Simon Parkes o.a. dieper in op de belangrijke rol die Benjamin Fulford inneemt bij het vrijgeven van insiderinformatie en het breken van de Cabal: http://projectcamelotportal.com/2017/01/12/simon-parkes-changing-the-future-part-two/

  One note about the Moscow Times “Putin will visit Antarctica
  There is plenty of evidence, even for the most hard-nosed and fact based among us, that the official version we are being given of history is full of contradictions and secrets. https://kauilapele.wordpress.com/2017/01/12/full-article-benjamin-fulford-1-9-17-countdown-to-the-new-age-begins-as-final-cabal-underground-bases-subdued/

 2. Zal eerder worden neergeknald dan afgezet. Laat NL z’n ware gezicht maar zien op 15/3. Je hebt nog genoeg gekken die op de VVD zullen stemmen (“Deed ’t economisch niet slecht, toch”). Ziende blind en horende doof. De lakmoestest zal in Frankrijk plaatsvinden: zij de primeur, wij de generale. Wilders en Le Pen IN, Merkel UIT. Het jaar der Waarheid en Einde EU.

 3. gaat ze toch niet lukken. Humor heeft Trump in ieder geval wel. Let dan ook eventjes op herr Dolan

  trump zat trouwens naast hem maar dit was dan alleen voor het goede doel hehehe

  • Trump destroys the illuminati ?
   Wat een klip klare onzin van jou,andre.
   Wat denk je wie die speech van Trump geschreven heeft ?
   Trump is in total control van diezelfde illuminati waarvan hersendode Trump aanhangers roeptoeteren dat hij die wel effetjes zal vernietigen.
   Hier heb je die illuminati sinterklaas Timothy Dolan. Ik zie Trump hem nergens 1….2….3 destroyen
   http://drrichswier.com/2015/12/14/new-york-timothy-cardinal-dolans-latest-homosexual-sex-scandal/

   • Trump heeft in de speech ook gelogen. Maar dat las hij uiteindelijk voor vanaf zijn voorgeschreven script die hij van zijn illuminati broodheren voor zijn speech in ontvangst had mogen nemen.
    Komt die:
    Trump zei in de speech tijdens de Al Smith charity dinner in New York :
    Hillary is so corrupt, she got kicked off the Watergate commission.
    Maar dat is helemaal niet zo. Ze is er helemaal niet uitgeknikkerd.
    Dat ze zelf corrupt is,dat is een ander verhaal. Maar ook Trump zelf is corrupt
    http://www.snopes.com/POLITICS/clintons/zeifman.asp

    De watergate commissie is ook corrupt geweest.
    Maar dat is weer een ander topic en misschien dat Steve daar ooit een artikel over publiceert.
    Anders maak ik daar wel eens een artikel over en zend het in naar de redactie van Steve.

   • Chronisch cynisme is the Emperor of Division best friend

    Toonaangevende insiders steunen allemaal Trump als het Amerikaanse gezicht van de Alliance.

    Drake, Neil Keenan groep, Benjamin Fulford, Simon Parkes, Peter Paget, Michael Shrimpton, William Tompkins en vele andere, personen die stuk voor stuk in een krachtigere (informatie) positie verkeren dan jij. Soon, the proof will be in de pudding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s