mark rutte

Rutte bij Buitenhof: Niemand deugt in de politiek behalve ik en Porosjenko en Erdogan.

(van onze VVD en Buitenhof dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gisteren was Rutte bij zijn Buitenhof en het was gewoon gênant om te zien hoe de zogenaamde presentatoren Hagens, Luyten, buitenhofWitteman zich met plezier en gewillig lieten gangbangen (Video)door Rutte.
En het is niet de eerste keer: “Groep‘s verkrachting van de Journalistiek en Kijker door Buitenhof tijdens ‘Rutte-Show”.De ‘Leugen-tsunami woordendiarree ‘die er bij ‪Rutte uitkwam bij ‪’Staats-Buitenhof’ was Mega. Mocht Rutte kort geleden nog gratis zijn ‘VVD-Leugens-tsunami’ spuien bij de Zomeravonden van de VPRO met als presentator ‘CIA-Trol Erdbrink’(Video) alsof hij een Volksheld is was hij gisteren te gast de Boss bij zijn 100%  gesubsidieerde ‘Staats-Buitenhof’ van het ‘Grachtengordel-Maffia-team Hagens,Luyten en Witteman’.Er kwam geen einde aan zijn leugen gebral wat steevast beantwoord werd met heftig ‘Ja-geknik’ van Hagens, Luyten en Witteman. De ‘VVD Valse Nicht Rutte’:”Wilders deugt niet behalve als hij doet wat ik wil.Dat de Vluchtelingen in Griekenland in een mensonterende situatie zitten is de schuld van Griekenland en de Vluchtelingen zelf en mij naam is Haas. Hadden ze maar niet moeten Vluchten naar Griekenland. De Politiek is er niet voor Rutte maar Rutte is er voor de Politiek. Populisme wordt een gevaar als Wilders en Roemer mijn Populistische leugen politiek(Video) gaan overnemen”. Populist en landverrader Rutte: “Ik ben de enige goede Populist en de Partij voor de Dieren daar veeg ik ook mijn ‘VVD-gat’ mee af, die partij komt op voor de rechten van de dieren en arme mensen  en daar valt geen cent aan te verdienen” .

Geen enkele vraag aan Rutte bij Buitenhof dat hij Prinses Amalia tot Grootste ‘Taxfree- Zakkenvuller’ ter wereld heeft gemaakt.

Geen enkele vraag bij Buitenhof over zijn altijd liegende en Frauderende VVD Ministers van Klasse Justitie en zijn Top VVD-er en ex OM Boss ‘Pedo Rapist Demmink’.

Zijn ‘Boy Jesse Klaver’ (Video)van GroenLinks, die hem n.b. steunt om de Wil van de het Volk te verkrachten voor zijn grote vriend de Oekraïense ‘Maffiaboss Porosjenko’ zette hij weg als mark-rutte-ard-van-der-steureen soort van verstandeloze, gefrustreerde, zuurpruim Kaboutertje die het Nederlandse Volk in vierkante groene kartonnen dozen wil laten wonen zonder verwarming en alle auto’s wil inruilen voor groene kabouter bakfietsen. Wie voor Groen is en Lol wil hebben moet bij de VVD-misdaadgroep(Video) zijn volgens Rutte en niet bij die zure ‘Kabouter Klaver’. Emiel Roemer en de SP hebben zichzelf al op geheven volgens Rutte door te veel op te willen komen voor de mensenrechten en de kaal geplukte massa. Het Buitenhof ‘Grachtengordel-Maffia-team Hagens, Luyten en Witteman’ had inmiddels pijn in hun corrupte nek van het heftig Ja-knikken. Maar Buma van het CDA deugde ook niet en kreeg ook een veeg uit de pan. ‘Oprotten en Sterven maar Rutte’: “Kijk om te beginnen ik ben niet Gay en ga ik gewoon voor mijn plezier verkleed als “Garry Giller”(Video) naar de Toppers en dat zie ik de ‘Nep- Christen Buma ‘ mij niet nadoen, hihihihhi. Moet hij mij de maat nemen en mij kwalificeren als een lege normloze Trekpot van het Groot Kapitaal. Nou, ik dacht het niet!” Nu Knikte het ‘Grachtengordel-Maffia-team Hagens, Luyten en Witteman’ voor het eerst en het laatst samen met Rutte heftig NEE. Geen enkel vraag dat Rutte altijd liegt en zich laat adviseren door ‘Junkie-Gordon’ in het Haagse Torrentje en God mag weten Mark Rutte en Gordonwaar nog meer. Geen enkel vraag over zijn altijd liegende en Frauderende VVD Ministers bij Justitie en hun wereld beroemde beruchte Top VVD-er en ex OM Boss en ‘Pedo-Demmink’.Geen enkele kritische vraag dat hij de ‘Wil van het Volk verkracht‘ door het Referendum inzake het Associatie-verdrag met de ‘Maffiaboss Porosjenko’ niet uit te voeren. Het was voldoende dat hij waarschuwde voor het rode gevaar van Poetin(Video) in dat verband. Wel was Rutte en  Hagens, Luyten, Witteman beretrots op de onmenselijke afpersdeal van zes miljard die hij met zijn grote vriend ‘Sultan Erdogan’ had gesloten. Het Grachtengordel ‘Graai-nest-Buitenhof’ was een dr. Goebbels reclamespotje van het ergste soort van en voor Mark Rutte maar dat is het feitelijk altijd, niet dan?
Tot slot wenste de bejaarden subsidie ‘Graaier-Witteman’ zijn Rutte nog een leuke tijd in de toekomst. Hoe Rutte echt in elkaar zit ziet u niet bij Buitenhof maar hierna:

 

18 antwoorden »

 1. Als de VVD de grootste zal worden op 15/3, is NL collectief net zo dwaas als Duitsland, die wsl Merkel zullen herverkiezen. Er gebeurt thans veel meer interessants in de Atlantische wereld (VS+VK) dan in die duffe, kapotte en dode EU, dat naoorlogse gedrocht van D+F. NL zal moeten kiezen tussen ’t nieuwe elan v/h Westen of ’t zieltogend bestaan v/e rottend lijk op ’t Europese continent. De keuze lijkt me niet moeilijk.

   • Jammer voor Buma. Hij is helaas niet Katholiek.

    Misschien kan het voor hem helpen dat hij in een biechthokje opbiecht dat hij alleen de politiek in is gegaan vanwege de luxe wachtgeldregelingen.

 2. Nederland heeft geen politieke partijen
  en als er ooit iemand komt die of veel geld heeft
  of de massa achter zich weet te krijgen
  zal die het heel moeilijk krijgen want er zijn weinig
  die begrijpen wat de kern waarde zijn van politiek

 3. De verzamelde kleiklootzakken van de NPO weten het wel,,, het gaat goed met de economie en verstandig Nederland — Ego Egoïsten– stemt met vertrouwen op de VVD.
  Holkruiper Rutte is kennelijk geweldig.

  Hoe zit het naast de ouderenzorg met NOG een groot probleem de verslavingszorg van onze jeugd NPO?

  Hoe zit het met het door en door Verrotte Justitieel apparaat NPO?

  Hoe zit het met het manipulerend onderwijs?

  En niet onbelangrijk ; Wie verteld de moslims de heer de werelden te dienen de baas van de mensheid,, wiens opdrachten onmenselijk zijn voor de kindsaf angst voor de sjathaan (satan) de wereldse leider der mensheid is ingepompt.
  Is het niet de aardse leider die de moslims voert tot oorlogen -ondanks de economische oorlogen der Ego Egoïsten- die mens onwaardig zijn.

  Deel dit pomp de internet wereld er vol van.

  Deze politiek moet in Maart TOTAAL afgerekend worden.
  Laat Nederland niet coöperatief worden want dan betaal je net als de huur vooruit waar je niets anders dan huurverhoging en deurwaarders voor terug krijgt.

  Help Brown bij zijn missie, verhaal de oudjes (een belangrijke v bron van stemmen waar NPO op inspeelt) dat deze politieke partijen CDA voorop VVD vazallen en hun vals gemaakte puppie partijen af te rekenen!!

 4. De voorbije anderhalf jaar nauwelijks iets zinnigs horen beweren die
  guppekop. Wantrouwend&argwanend stond de nationale Hofnar dat
  drietal te woord, erg veel te lachen valt er niet voor die landverrader.
  Wat een aanfluiting . . .
  Maar we zijn weer thuis in Luilekkerland met :
  De beste wetenschappers in Delft, de beste universiteiten ter wereld,
  het meeste goud bij de Olympische Spelen een politiekorps waar de
  rest van de wereld jaloers op is en dat alles met een tandknarsende
  smoel die het tegendeel liet zien. Mart Rukke is de crisis en die is bij-
  -na afgelopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s