Uncategorized

Ambassadeur&Royal Hotelmanager Swarttouw bralt sorry voor ‘Beest-tweet’ over Wilders

(van onze VVD en PvdA Haatzaai Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- ‘De Elite Zoete Inval Ambassades’ van Koenders:Máxima’s broer ook betrapt(Video) voor nop in Luxe residentie.
henk-swarttouwDe Ambassades fungeren als gratis exclusief ‘Royal VIP- Hotels'( geen beesten=Jan met de Pet) voor de Royaals en hun politieke lakeien zoals de ‘Fraudeur Ard van der Steur’, maar één ding is duidelijk Wilders en zijn PVV beesten zijn niet welkom. De Nederlandse ambassadeur & Hotel manager in Denemarken heeft dinsdag zijn excuses aangeboden voor een ‘Beest-tweet’ die hij een dag eerder schreef over de PVV. De Royal Hotel gastheer Henk Swarttouw verwees in dat bericht naar de PVV en/of Wilders als „het beest.” De CV van Henk Swarttrouw leest als een Beest van een beroeps Bestuur-Gangster die nog nooit een dag eerlijk heeft gewerkt.

Van der Steur geeft chique Verloving’s feestje in Ambassade(Video) en komt op de proppen met bonnetjes van ‘Snackbar’ Le Pipe & Hema.
ard-van-der-steurSwarttouw reageerde maandag op een artikel van het Amerikaanse blad Newsweek over het feit dat de altijd liegende ‘Hofnar Rutte’ een ‘Graai en Naai-coalitie’ met de PVV na de verkiezingen uitsluit. De premier loog zondag in het subsidie ‘Graai-Nest-Buitenhof(Video)’’ van het ‘Grachtengordel-Maffia-team Hagens,Luyten en Witteman’ dat de kans op samenwerking met de PVV „nul” is. „Good news! No more feeding the beast but Only my Royals and there politicel servants ”, bralde de ambassadeur hierover op Twitter.De haatzaaier Swarttouw richtte zich dinsdag op Twitter tot Wilders en verontschuldigde zich gedwongen door de ‘publieke–beesten-opinie’ voor de opmerking. Hij zegt dat zijn taalgebruik „ongepast” was. „Excuus. Het was niet mijn bedoeling me te mengen in de verkiezingscampagne, maar u en uw beesten zijn nog steeds niet welkom in onze ‘Ambassades-Hotels’.” PVV-Kamerlid Raymond de Roon stelde eerder dinsdag al Kamervragen over de tweet. De Roon wil van de PvdA minister ‘Eunuch Koenders’ (Buitenlandse Corrupte Zaken) weten wat hij vindt van de opmerking van Swarttouw en of het gepast is dat een „vertegenwoordiger van de Nederlandse regering” zich op deze manier uitlaat over een lid van de Tweede Kamer. Volgens De Roon is de tweet niet alleen denigrerend richting Wilders, maar ook richting „de miljoenen Nederlanders die achter de PVV staan.” Koenders antwoordde dat Beesten nou eenmaal beesten zijn, behalve als zij op de PvdA-hoertjes stemmen.

3 antwoorden »

  1. Ambassades worden uitsluitend nog gebruikt voor privé partijtjes v/d elite op kosten v/d NL belastingbetaler: ’n prima besteding van publieke middelen. Swarttouw zag ’t wat te zwart-wit en moest door ’t stof. Te gek dat ’n ambassadeur zich politiek uitlaat maar er geen been in ziet om als Faulty Towers te fungeren. U hoeft in Kopenhagen niet meer naar de camping of ’n hostel: bel ff met Swarttouw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s