Koning Willem Alexander

Koning benadrukt in Nieuwjaarstoespraak samenwerking Elite in Zakkenvullen en Belasting ontduiken.

(van onze Staatsgeheimen ‘Royal Taxfree-Graai en Naai’redactie)

AMSTERDAM-NOIR-King Willem breekt lans voor ‘krachtig Royaal-Graai-Elite-Europa’(Video) en zich zelf.
‘Taxfree Graai-King Willem’ wordt in bepaalde weldenkende hoog opgeleide, genuanceerde  kringen wel het “Beest van Holland” genoemd en zijn dochter Prinses Koning Willem Martin SchulzAmalia de grootse en jongste Zakkenvuller van de Wereld, Houzee!  ‘Taxfree Graai King’ en zijn ‘Klaplopers familie’ is nog maar net terug uit Argentinië alwaar hij zijn ‘Kerst-Kleuter-preek’(Video) vandaan hield en nu staat hij alweer als een verwende ‘Elite-Kleuter’ op de Dam onzin te brallen. Koning Willem-Alexander heeft dinsdag in zijn traditionele ‘Kul-nieuwjaarstoespraak’ gefabriceerd door zijn ‘Hofnar Rutte’ benadrukt dat ,,een hoogontwikkeld ‘Rat in pak land’(Video) als Banana-Fraude-Nederland niet onverschillig kan staan tegenover ontwikkelingen in Europa en de wijdere wereld”.  Taxfree,extreme rijkdom en ongelijkheid, Vrede,vrijheid, stabiliteit  voor de corrupte Elite en extreme welvaart voor mij en mijn Familie en de andere de ‘Ultra-Rijken-Gangsters’ spreken nooit vanzelf, bralde de Koning schaamteloos en gewetenloos . ,,Zonder onze internationale partners in crime gaat het eenvoudigweg niet”, bralde hij zonder rood hoofd. ,,Daarom is het goed als onze stem van de Heersende Graai en Naai klasse blijft doorklinken in Europa, in de VN, in de ‘Oude CDA Ratten-NAVO’(Video) en overal waar (on)-mensen (=Geld Vampiers) over grenzen héén denken in hun eigen portemonnee ten koste van de zwakkere en bejaarden en dat wij vooral de massa steeds bang blijven maken voor het Rode gevaar van Poetin, Trump en Wilders.

Schaamteloze Rutte: ‘Graai-King Willem’ wist niets(Video) van miljoenen compensatie belastingen.

Tijdens de gratis zuip en vreet nieuwjaarsbijeenkomst ( kosten 580 duizelen euro) namen de koning, koningin  ‘Queen Exotica Máxima'(video) en prinses ‘Shell-Beatrix'(Video) in het altijd leeg staande Koninklijk Paleis in Amsterdam ruim de tijd om te praten met de speciaal uitgenodigde corrupte  Graai-Bobo’s uit de onderwijswereld.

 

In zijn ‘Kul-nieuwjaarstoespraak’ had de Koning aandacht voor hun Graai-inzet; hij noemde zijn eigen drie schoolgaande dochters, waarvan één 4000,- euro Taxfree per dag gaat vangen als ‘studerende’ puber met garantie diploma. ,,Je kunt Eberhard van der Laan Beatrixniet jong genoeg beginnen met het ontdekken van Zakkenvullen in de wereld om je heen. Leven Buitenzorg ten kosten van de massa is leren en leren is leven als God in Frankrijk over de rug van de massa. Als kaal geplukte samenleving door types al ik en de Elite verwachten we nogal wat van u om de massa dom te houden. Uw werk omvat méér dan het bijbrengen van kennis en vaardigheden aan de volgende generatie. Soms lijkt het wel alsof het onderwijs het antwoord moet geven op alle maatschappelijke vragen van onze “Straf de arme Maatschappij”. De verantwoordelijkheid en druk die u voelt is groot en daar heeft onze Klasse totaal geen last van, ha,ha,ha. Ik denk dat ik namens vrijwel alle ouders van de Elite spreek, als ik zeg: dank u wel voor uw misdadige betrokkenheid en gedrevenheid dat u onze zakken blijf vullen en tolereert dat wij als Miljardairs niet één cent belasting betalen, terwijl mijn familie alleen al een ‘Taxfree-uitkering’ vangt van 110 miljoen euro(Bron NRC) per jaar of wij nu naar school gaan of niet, ha,ha,ha,ha,ha’.’

 

‘Corrupte Eerste Kamer'(Video) moet Belastingplan “Boy” Dijsselbloem van ‘Rat Wiebes’ redden.

 

De Top ‘VVD Gangsterin Ankie Broekers-Knol’ Voorzitter van de extreme corrupte Eerste Kamer hield ook een korte Bral-toespraak. ,,Angst en bezorgdheid mogen ons leven als ‘Graai en Naai Elite’ niet in hun greep nemen”, bralde zij. ,,Als wij ons teveel laten leiden door de terechte zorgen en angst van de door ons kaal geplukte massa dan raken wij juist datgene kwijt wat wij willen bewaren: een open corrupte vrije ‘Graai en Naai samenleving’ voor de ‘Royaal- Elite’.” Ze bralde dat er in 2016 veel is gebeurd dat reden geeft tot bezorgdheid zoals Trump(Video), Wilders en Poetin, maar dat er ook veel positieve ontwikkelingen zijn zoals dat Buitenhof bijv. haar partijleider Rutte een uur lang zijn leugens beestachtig liet spuien(Video) . Ondertussen liepen buiten uit zicht gehouden door de corrupte politie de Dak en Thuisloze rillend mistroostig in de kou(Video) naar voedsel te zoeken.

 

 

7 antwoorden »

 1. De zichtbaar decadente staat van ontbinding van wat eens
  de staat der Nederlanden was, Volkomen ongeloofwaardig
  en onbetrouwbaar dat Duits/Argentijnse hofje .
  Halfzachte lulsmoesjes, pappen&nathouden .

  Like

 2. Net terug uit Davos, dus. Yab-Yum Hennis was er ook bij.

  De meeste gasten dachten daarom dat er een escort-service was geregeld voor Verhofstadt, Juncker en Schultz. De verwarring was daarom compleet.

  Mark Rutte kon gelukkig de onstane commotie weglachen en wegliegen.

  Like

 3. Willen hen zo gewoon mogelijk opvoeden, maar niet heus. Categoriaal gymnasium zonder entree toets, straks uni examens zonder resultaten, belastingvrije toelages a 1,5 miljoen p.a. Wat noem je “gewoon”? Opzouten met die klaplopers, die men veel te lang heeft getolereerd.Hadden al in 1789 weg moeten wezen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.