VVD

’Geheim’ Oprotten Wiebes advies Belastingdienst naar Kamer.

(van onze VVD Klasse Juiste redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Op aandringen van de Tweede Kamer wordt een Geheim intern advies over de gang van zaken en de duistere rol van de VVD ‘Gangster Wiebes’ aka “Alle arme aan het gas” Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloembij de Belastingdienst openbaar. Staatssecretaris ‘Witwasser Wiebes’ (Financiën voor de Rijken) ging donderdag gedwongen in op de wens van oppositiepartijen en regeringspartij PvdA. Het CDA had het eerder over een „Geheim Oprotten Wiebes” onderzoek bij de fiscus, waar een reorganisatie fors uit de hand is gelopen op het misdadige af.Volgens Wiebes gaat het om een geheim advies dat was gevraagd door de destijds hoogste baas van de Belastingdienst, Hans Leijtens. Die stapte vrijdag al op, een jaartje na zijn aanstelling omdat hij niet langer meer tegen de leugens van Wiebes kon. De adviesaanvraag kwam pas dinsdag officieel naar buiten. Het advies wordt gegeven door één van de duisterste en corrupte ex-Jusitie-topambtenaar Arthur Docters van Leeuwen.

Erik Wiebes trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs van EU.
Arthur Docters van LeeuwenOppositiepartijen klaagden terecht dat zij niet zijn geïnformeerd over de adviesaanvraag. Kamerlid Farshad Bashir van de grootste oppositiepartij SP had het zelfs over een ambtelijk onderzoek naar het misdadig functioneren van Wiebes, dat zou zijn stilgehouden.De bewindsman wees erop dat Leijtens na diens aantreden zijn „verbazing” uitsprak over bepaalde corrupte zaken bij de fiscus en dan had hij het niet eens over de ‘Taxfree-Status’ van ‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Zakkenvuller dochter Prinses Amalia'(Video). Hij wilde zich laten adviseren over hoe het beter kan, aldus de altijd liegende Wiebes. Volgens hem is het alleen maar positief als mensen, bijvoorbeeld voor hun eigen functioneren, advies vragen aan wijze mensen. Wiebes vond het niet nodig een dergelijk advies aan de Kamer te melden en tot voor kort werd hij altijd gesteund door zijn PvdA-hoertjes. Maar nu met de verkiezingen voor de deur laten die zich niet langer meer automatisch uitwonen door de VVD-Misdaadgroep van Godfather Rutte, die recentelijk nog de bloemetjes buiten zetten bij zijn subsidie ‘Graai-Nest-Buitenhof’ met ‘Grachtengordel-Maffia-team Hagens,Luyten en Witteman’.( Video) De staatssecretaris VVD Boef benadrukt dat met het duistere vertrek van Leijtens nu onhelder is of het adviesrapport er komt en wanneer. Dat hangt mede af van de nieuwe hoogste baas. Ook van Docters van Leeuwen wil Wiebes zogenaamd weten hoe het nu verder gaat.

Categorieën:VVD

5 antwoorden »

  1. Kunnen toch niet meer aan komen kakken met de k*tsmoes: eerlijk alles delen en de grootste lasten voor de sterkste schouders. De Koning, multi nationals en superrijken betalen geen belasting en hun schouders dragen geen lasten. De middengroep en alles tot aan de bijstandstrekkers betalen ’t gelag. Een ongekend grof schandaal waarover je de VVD niet hoort. NL: 1 v/d grootste belastingparadijzen op aarde behalve voor haar eigen inwoners.Een totaal verziekt en corrupt tot op ’t bot systeem. Met haar Ruling praktijk is de Belastingdienst daarvan de epitome.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s