Media -Maffia

‘RTLZ rioolputje’ voor types als (sex) Stalker Heleen Mees en Peter R. de Vries.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Prominent PvdA-econoom Heleen Mees in de USA gedwongen in heleen-meestherapie.
Bent u corrupt tot op het bot en overal uitgerangeerd in de maatschappij wegens o.a. wan, sex en stalk misdaden zoals Peter R. de Vries en Heleen Mees dat bent u geschikt als commentator bij RTL Z. Zo maakte de ex PvdA-er Heleen Mees  naam als sekswaanzinnige en stalker van haar bejaarde Suikeroompje in New York en belande daarvoor zelfs in de cel. Men zou dan toch denken dat een dergelijk strafblad je als persoon in RTL-Cirme brengt als onderwerp en niet als Top-commentatoortje bij RTLZ. Maar niks van dat alles.

RTLZ Today Van Zadelhoff en Sluis ontmaskerd(Video) als loopjongens van Peter R. de Vries.

‘Nut Job Mees’ is door RTL binnen gehaald als Top USA- (seks en Stalk )-Economie commentator. Maar ook ‘Geilneef Peter R de Vries'(Video) is binnengehaald als commentaar, alleen is niet helemaal duidelijk waar hij commentaar op moet geven. Misschien op Alles? Hij kwalificeert zich immers als ‘Alles- deskundigen’. Zo is Peter R. de Vries al in 1991 door de Rechter veroordeeld als een lid van de ‘Maffia-Bruinsmagroep’. En is het algemeen bekend dat hij alles wat los en vast zit neukt en ondanks het voorgaande  is De Vries ook  commentator bij RTL- Z. Dat deze beide psychopaten bij RTL-Z zitten zou in de toekomst nog tot leuke affaires kunnen leiden, zoals dat zij elkaar neuken en dan weer Stalken en dan weer in de Riool-Media bij ‘RTL- Z’ natuurlijk elkaar voor verrotte vis(Video) gaan uitmaken.

 

 

6 antwoorden »

  1. De Vries kan bij ’t oud vuil: Mees is andere koek. Lult wat over economie en weet exact wie voor wie met de benen wijd ging.Laat haar maar schuiven en De Vries kan gaan fietsen in z’n veel te strakke ballenknijper wielrennersbroekje.

  2. WASHINGTON – Donald Trump brengt zaterdag een bezoek aan het hoofdkwartier van inlichtingendienst CIA. De Amerikaanse president wil volgens zijn woordvoerder „de mannen en vrouwen van de inlichtingengemeenschap bedanken.”

  3. die lafbek de vries daar ben ik wel op uitgekeken maar mevrouw mees is als een konijn uit de oude doos en ben benieuwd naar haar “performance” tenslotte weten we alles nog waarvan zij denken dat we het zijn vergeten hahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s