Uncategorized

‘Mad Dog Trump’ prijst Moordende ‘Nazi-CIA-Drugslords’ de hemel in.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Twitter-Trump’: Voor Nacht und Nebel, geen vrijlatingen meer uit trump-leeuwGuantanamo(Video).
Trump is niet alleen een Twitter en bejaarde Kruisengrijper President met een grote inauguratierede mond (Video), maar ook eentje die regelmatig als een angsthaas door de knieën (Video) gaat voor de ‘Graai en Naai Elite’als het vuur hem te nauw aan de schenen wordt gelegd. Maar wie weet is de hoog bejaarde liederlijke President al licht aan het dementeren en weet hij gewoon niet wat hij een uurtje geleden heeft gebrald.

De nieuwbakken president ‘Mad Dog Trump’ van Amerika heeft angstig en onderdanig met complimenten gestrooid tijdens een bezoek aan het hoofdkwartier van de Moorddadige, martelende en drugs handelende ‘Nep en Fop inlichtingendienst CIA’. Hij deed dat nog geen twee weken nadat hij door enkele opmerkingen op gespannen voet kwam te staan met de levensgevaarlijke ‘Nep en Fop CIA’.

Trump vermoedelijk binnen 18 maanden afgezet’, Bralt ‘deskundige’ voor de CIA en de ‘Graai-Elite’(Video).

Donald Trump: “Moord op Gaddafi en Saddam(Video) grote vergissing”.
Bij de CIA misdaadgroep werken volgens Trump „fantastische mensen psychopaten ” en er zijn maar weinig mensen die „het (martel en moord) werk kunnen doen” dat de geheim agenten doen (al dan niet als drugshandleren Video)). Volgens Trump voelt niemand zo sterk als hij mee met de inlichtingendiensten en de CIA. Hij vertelde de CIA’ ers dat die soms niet de ruggensteun kregen die ze wilden, maar dat hij heel erg achter de dienst staat. Hij gaf de media CCN (Video)een veeg uit de pan want die hadden het doen voorkomen dat er tweespalt was tussen Trump en de CIA.

Hillary Clinton en de brute moord op Gaddafi: “We kwamen, we zagen, hij stierf”.

Britse MI5 en Dutch AIVD&MIVD wisten van martelingen en moorden CIA(Video). 

Nog geen twee weken geleden verkondigde een boze ,bluffende Trump nadat uitgelekt was middels de CIA john-brennandat hij tekeer ging met Peperdure Callgrills (niet zijn een van zijn echtgenoten (Video)) in Moskou dat de inlichtingendiensten nooit hadden mogen toestaan dat ’nepnieuws’ lekte uit een  rapport over mogelijk belastende liederlijke, perverse informatie die de Russen over hem hebben. Trump vroeg zich op Twitter af of hij soms in Nazi-Duitsland woonde. Die uitspraak viel slecht bij Massamoordenaar en drughandelaar CIA-chef John Brennan die Trump bedreigde ‘dat hij eenmaal als President goed op  zijn woorden te letten ,want denk maar aan de door ons vermoorde Allende,Saddam, Gaddafi en al die andere Presidenten en Staatshoofden die de CIA heeft laten vermoorden’.

 

10 antwoorden »

 1. Patrice Lumumba’s Last Letter to his Wife
  My dear companion,
  I write you these words without knowing if they will reach you, when they will reach you, or if I will still be living when you read them. All during the length of my fight for the independence of my country, I have never doubted for a single instant the final triumph of the sacred cause to which my companions and myself have consecrated our lives. But what we wish for our country, its right to an honorable life, to a spotless dignity, to an independence without restrictions, Belgian colonialism and its Western allies-who have found direct and indirect support, deliberate and not deliberate among certain high officials of the United Nations, this organization in which we placed all our confidence when we called for their assistance-have not wished it.
  They have corrupted certain of our fellow countrymen, they have contributed to distorting the truth and our enemies, that they will rise up like a single person to say no to a degrading and shameful colonialism and to reassume their dignity under a pure sun.
  We are not alone. Africa, Asia, and free and liberated people from every corner of the world will always be found at the side of the Congolese. They will not abandon the light until the day comes when there are no more colonizers and their mercenaries in our country. To my children whom I leave and whom perhaps I will see no more, I wish that they be told that the future of the Congo is beautiful and that it expects for each Congolese, to accomplish the sacred task of reconstruction of our independence and our sovereignty; for without dignity there is no liberty, without justice there is no dignity, and without independence there are no free men.
  No brutality, mistreatment, or torture has ever forced me to ask for grace, for I prefer to die with my head high, my faith steadfast, and my confidence profound in the destiny of my country, rather than to live in submission and scorn of sacred principles. History will one day have its say, but it will not be the history that Brussels, Paris, Washington or the United Nations will teach, but that which they will teach in the countries emancipated from colonialism and its puppets. Africa will write its own history, and it will be, to the north and to the south of the Sahara, a history of glory and dignity.
  Do not weep for me, my dear companion. I know that my country, which suffers so much, will know how to defend its independence and its liberty. Long live the Congo! Long live Africa!
  Written by Patrice Lumumba in December 1960

 2. De Democraten moesten wat in stelling brengen tegen de sigaren”doos” van Monica en Bill’s wilde Havanna in the Oval (Ovarium) Office. Er schijnen nog ’n paar foto’s in Slovenië achter de hand te worden gehouden, waarin Melania in Eva’s kostuum is te bewonderen. 1 van haar ex-vriendjes vindt de prijs nog aan de te lage kant. Onderwijl spreekt ze de natie toe dat ze haar zoon Baron netjes wil opvoeden. Wel geestig, dit theater. Als haar zoon moeder’s carrière wil navolgen, moet ze maar ff met de “Marcel” of de Amerikaanse variant ervan bellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s