VVD

Ook Huurcrisis door ‘Aasgier Stef Blok’ voor middeninkomens.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Aedes-voorzitter Calon: Botte Leugenaar Blok snapt weinig van eerlijke volkshuisvesting (Video). stef-blok
Deze week geeft de Stem van de Straat-SaltoTV o.a. aandacht aan de misdadige praktijken(Video) van de ‘VVD Aasgier Stef Blok’.Nu zijn de aflopen regeer periode van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn PvdA ‘NSB Loopjongens Asscher’ tienduizenden mensen uit de kaal geplukte laagste inkomens groep hun huis kwijt geraakt (De teller loopt op: van 19 naar 20 huisuitzetting per dag. )en nu zijn de middeninkomens aan de beurt.

 Timmermans ‘emotioneel’: We zijn een ongelofelijk goed land met al die huisuitzettingen. (Video) 

 VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaan verdienen van Minister Stef Blok.

 ‘Stef-aasgier-Blok’ help ‘Jan met de Pet’ zijn huis uit. Samsom legt het uit. 

 

Waanzin Kabinet kent geen grenzen(Video) :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.
De wanhopige  roep om meer huurwoningen voor eerlijke hardwerkende mensen met een modaal inkomen zwelt aan. Het Planbureau voor de Leefomgeving presenteert vandaag een pakket met vernieuwende ideeën aan de VVD minister Gangster aasgier Blok (Wonen voor Rijken). Door gaarkeukens-rutte-voedselbankstrengere onmenselijke ‘VVD&PvdA-regels’ voor gesubsidieerde huurhuizen, hogere drempels voor hypotheken en de verwachte bevolkingsgroei door de Vluchtelingenstroom wordt het voor hardwerkende Nederlanders met een lager middeninkomen schier onmogelijk om onderdak te vinden, waarschuwt het Planbureau. Ook worden de rijen bij de onmenselijke PvdA-Voedselbanken van Kapo Klijnsma(Video) steeds langer en dan roept die walgelijke Rutte contenu in zijn Staatsmedia(Video): ‘Ik snap het, ik snap uw problemen‘, die hij zelf heeft veroorzaakt. Vooral starters, zoals huurders die willen kopen, dreigen langzaam in de knel te komen op de woningmarkt en zien wij steeds meer opduiken bij o.a. het Leger des Heils als Dak en Thuislozen.Een minderheid in de Tweede Kamer slaat al langer alarm over de groep die tussen wal en schip valt. De VVD misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes hebben dat steeds tegen gehouden, maar nu vlak voor de Verkiezingen willen zij opeens ook voor de Show menselijk overkomen. De VVD Minister aasgier Blok gaat als eerste stapje wethouders de mogelijkheid geven om ook voor de groep middeninkomens speciale gebieden aan te wijzen waar huurwoningen moeten komen nadat hij vier jaar lang er voor gezorgd heeft dat deze groep op straat komt te staan. Dit gebeurt nu al in de sociale huursector en daar is de wachttijd inmiddels o.a. in Amsterdam 17 jaar. Alleen Vluchtelingen met een Status krijgen binnen drie maanden een huis en 10,000,- euro inrichting ‘s kosten, maar die menselijke maatregel weigert hij te verstrekken voor Nederlanders. Waarom?

15 antwoorden »

 1. Volgens mij moet je zo ver mogelijk uit de buurt blijven van mensen (?) zoals
  Herr Blok,daar gaat naar mijn idee een partij zwartgallig opportunisme achter
  schuil wat onhoudbare schade aanricht en beleidsplannen op sofinummers en postcodes baseert. Uiteindelijk keert het zich allemaal tegen zichzelf.
  Met dat zurige zuinige zouteloze smoelwerk heeft Herr Blok
  de perfecte uitvaartkop om die hele zooi ten grave te dragen .

  Like

 2. Ard van der Steur van de gluiperige homo kliek zou belangrijke informatie over de Teevendeal hebben achtergehouden voor de Tweede Kamer. Dit deed hij eerst toen hij Kamerlid was en vervolgens toen hij was aangetreden als minister van Veiligheid en Justitie.

  Like

 3. Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie kunnen elk moment weer vader en moeder worden. De twee zijn daarom maandag op weg gegaan naar Amerika om het meisje, dat ter wereld komt via een draagmoeder, in hun armen te sluiten.
  Het meisje wordt het tweede kindje voor Xander en Sophie. Ze hebben al een zoontje, de zesjarige Dex. Met zijn ex Wendy van Dijk heeft de zanger ook een ivf zoon.

  Like

 4. Alleen de rijken die hun geld in vastgoed steken, en daarna de mensen met flexbaan uitzuigen met woekerhuren, dat heeft deze man alleen gestimuleerd?
  Niet bepaald sociaal en als je volgende kabinet dezelfde partij stemt dan moet je niet vreemd opkijken dat andere primaire levensbehoeften ook uitgebuit gaan worden?

  Like

  • Als het niet zo pijnlijk en zorgwekkend was, zou je er haast om moeten lachen. Deze man die met zijn asociale partij verantwoordelijk ervoor is dat talloze mensen in de problemen komen en bijvoorbeeld noodgedwongen zorg mijden (met alle gevolgen van dien) verwijt anderen niet netjes en fatsoenlijk te zijn en inderdaad, als het je niet bevalt, moet je maar gaan. Ik wou dat deze narcistische psychopaat met zijn hele partij en achterban zelf een enkele reis naar Mars (of nog verder weg) zou boeken!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.