Ronald Plasterk

Oplichter Plasterk mocht tuinhuis niet bouwen.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR– De PvdA Minister’ IJdeltuit Plasterk’ (Binnenlandse ronald-plasterkCorrupte Zaken) had het tuinhuis bij zijn monumentale miljoenen kostende arbeiders huisje Villa in Amsterdam-Oost niet mogen laten bouwen voor zijn illegale bediendes huisvesting, maar heeft waarschijnlijk (mis)-gebruik gemaakt van zijn Corrupte Top-PvdA contanten op het Stadhuis. Rara wie zou dat nu zijn. Zijn rechterhand de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding(niet de ‘Bankiers-terroristen’) en Veiligheid voor de Rijken ‘Acadabra Dick Schoof(Video) weet in ieder geval nu even niets. De Burgemeester en Wethouders(Video) heeft hiervoor weliswaar toestemming gegeven, maar dit blijkt nu ten onrechte en in strijd met de wet.

Dat erkent een woordvoerster dinsdag na een bericht hierover in Het Parool. De timmermans-plasterkwoordvoerster kon nu met de beste wil van de wereld zelfs Poetin en Wilders(Video) niet de schuld geven dat Plasterk illegaal verbouwde en ook nog eens illegaal huishoudelijk personeel daar laat wonen.Het perceel van de voormalige dienstwoning van de stationschef van het Muiderpoortstation, dat de minister Oplichter in 2015 kocht, mag namelijk niet worden bebouwd en bewoond door personeel arbeiders. „We gaan nu kijken wat we moeten doen om de fout te herstellen”, aldus de liegende zegsvrouw. Ze denkt dat de kans klein is dat Plasterk de houten blokhut weer moet afbreken en zijn huishoudelijk personeel menswaardig moet gaan onderbrengen, aangezien de fout door de gemeente is gemaakt, maar de woordvoerster sluit dit scenario niet uit(kuch). Wij kunnen u nu al voorspellen dat deze zaak de Doofpot ingaat en wij er nooit meer iets over zullen horen. Is dat Elite-corruptie? Wat denkt u zelf?

 

 

 

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s