Uncategorized

OEKRAIENE CORRUPTE JOURNALISTIEK EN ATLANTISCH GELOOF.

(Door Communistischepartijvannederland )

AMSTERDAM-NOIR– Uit de Oude Doos, maar nog steeds van kracht:Karel van Wolveren, voormalig Poresjenko Ruttecorrespondent van de Nederlandse krant NRC Handelsblad is verontrust over de escalerende crisis in Oekraïne. En de kritiekloze journalistiek in Europa(Video) die zich volledig laat leiden door de blinde verbondenheid met de V.S-(Elite). De huidige escalatie door de navo kan volgens hem tot een oorlog leiden.

Door Karel van Wolveren:Adam Hoyle fileert haarscherp en hilarisch de oorlog ‘s retorriek van de NATO en de VVD Gangsterin en ‘War Mongol Hennis’ tegen Poetin.

Klaver PechtoldDe E.U. wordt niet langer geleid door politici met een elementaire kennis van Geschiedenis. Een nuchter overzicht van de werkelijkheid in de wereld, of zelfs maar gezond verstand en een gevoel van verbondenheid met de langetermijn belangen die ze dienen. Als daarvoor nog bewijs voor moet worden gevonden dan is dat nu geleverd met de sancties die ze vorige week hebben overeen gekomen om Rusland te bestraffen.Een manier om hun waanzin te vatten begint bij de media. Welk begrip of bezorgdheid deze politici persoonlijk mogen hebben, ze willen vooral gezien worden als personen die the richt thing doen. daar zorgen tv en kranten voor. In het overgrote deel van de E.U. wordt het algemeen inzicht in de werkelijkheid sinds het gruwelijke einde van de mensen aan boord van het toestel van Malaysia Airlines vorm geven door de mainstream kranten en tv zenders(Video). Die hebben de aanpak van de Anglo Amerikaanse Media gekopieerd. zij hebben nieuws gepresenteerd waarin insuniatie en verdachtmaking in de plaats komen van echte berichtgeving. Gerespecteerde publicaties zoals de Britse Financial Times en het Nederlandse NRC Handelsblad waar ik zestien jaar heb gewerkt als correspondent voor het verre oosten, hebben deze corrupte journalistieke aanpak niet alleen gevolgd maar ook mee begeleid naar zijn krankzinnige conclusies.

‘Populist Klaver’ van GroenLinks(Video) steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte.

 

7 antwoorden »

  1. Zie Rutte die Porosjenko een (masonic) handje geven met een blik van, heb ik toch goed gedaan he baas..?!
    Op de een of andere manier vermoed ik dat ook Rutte een liefhebber van SM is…

  2. Geschiedkundige bewustheid is er wel maar het verdoezelen
    is een tactiek.

    zo wil de media niet zeggen t voor een echte oorlog begin
    er altijd een handelsoorlog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s