Uncategorized

Partij van Dieren strijdt al jaren tegen ‘Maffia-puppyhandel en ‘PvdA Boef Martijn van Dam’ .

(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Dierenbescherming heeft ruim 70.000 handtekeningen martijn-van-damverzameld voor de actie ’Stop foute puppyhandel’. Femke-Fleur Lamkamp, directeur van de Dierenbescherming, overhandigde de handtekeningen dinsdag aan staatssecretaris ‘PvdA Boef Martijn van Dam’ (Corrupte Economische- Puppyhandel- Zaken) die de moties van de Partij van de Dieren om de handel ter stoppen niet wil uitvoeren. Esther Ouwehand wil dat het ‘Doe Normaal Kabinet Rutte'(Video) harder optreedt tegen de internationale malafide puppyhandel. Dankzij de inzet van de Partij voor de Dieren heeft de voormalige  PvdA staatssecretaris “Miss Cow” Dijksma (Video)al enkele ‘Kul-maatregelen’ getroffen, maar dit is wat Ouwehand betreft niet genoeg. Uit onderzoek van ZEMBLA blijkt dat het afgelopen jaar minstens 50.000 honden illegaal Nederland zijn binnengekomen. Hieruit blijkt dat Nederland een spil is in de international maffia hondenhandel. Dit is het zoveelste signaal dat misdadige fokkers en handelaren vrij spel hebben, en dat er miljoenen bloedgeld worden verdiend aan de handel in zieke pups, veelal afkomstig uit het Oostblok. (Bron:Partij voor de Dieren)

De VVD, DENK, PvdA Christen Unie en het CDA zijn voor de Maffia Puppyhandel

(Zie vanaf 1 minuut)

De Dierenbescherming en de Partij voor de Dieren pleit al jaren voor striktere regels om een einde te maken aan de malafide, smerige Maffia handel in puppy’s. Lamkamp en de Partij voor de Dieren vindt het onaanvaardbaar dat anno 2017 wereldwijd nog steeds miljoenen puppy’s onder misdadige omstandigheden worden gefokt en verhandeld en dat Nederlandse Heersende klasse met zijn politieke lakeien dat toelaat. In Nederland worden elk jaar ongeveer 150.000 honden gekocht. Van ongeveer de helft daarvan kan niet worden vastgesteld waar ze vandaan komen. De Dierenbescherming vreest dat deze diertjes van smerige Maffia fokkers hoofdzakelijk Oost-Europa komen sinds die Lid zijn geworden van de ‘Graai en Naai Elite-EU’. „Fokteefjes worden in erbarmelijke ronduit misdadige omstandigheden gehouden en met hormonen behandeld om het hele jaar door puppy’s te produceren en daar horen wij die Vice Voorzitter van de ‘EU-Graai-Commissie’ de PvdA-er Timmermans nooit over huilen. De pups worden veel te jong bij hun moeder weggehaald, mishandelt, ondervoed en verwaarloosd. Ze zijn daardoor vatbaar voor ziekten en gedragsproblemen”, is de boodschap en wat kan dat de PvdA-hoertjes schelen.

Volgens de gewetenloze hypocriete staatssecretaris Van Dam doet de overheid er alles aan om de illegale handel de kop in te drukken. Alleen als mensen puppy’s bij officiële fokkers en handelaren kopen, kan de illegale ‘Maffia-handel’ stoppen, denkt de PvdA hypocriet en smeerpoets, terwijl als hij de motie van de Partij voor de Dieren zou uitvoeren er geen Maffia Puppy handel meer is.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s