mark rutte

‘Doe Normaal Rutte’ viert liederlijk feest met zijn ‘Boy’s Asscher en Klaver’.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Doe Normaal Rutte'(Video) viert liederlijk feest met zijn Linkse laffe’Boy’s Asscher en Klaver’.Vandaag ‘Rutte Pinocio Show Time’ in de Tweede Kamer: De Grootste ‘VVD Ard van der Steur Lieg-Show'(Video) met bijrollen voor zijn Boy’s Asscher en Jesse Klaver(Video).

rutte-asscher-klaver

23 antwoorden »

 1. Van de Steur pleitte, nu de rest nog ! Wat ’n zooitje zakkewassers .
  Staat Rut daar ’n beetje houterig te huggen om vervolgens als op-
  -per koningsklerk de besmeurde Steur alsnog zijn vertrouwen te
  geven.
  De hulpminister heeft aantoonbaar gelogen en informatie achter-
  -gehouden. Leven in een leugen en maar doorgaan&volhouden.
  Mijn Nederland is het niet meer. Laat Mart Rukke zijn eigen ad-
  – vies volgen . . . Rot op Rut !

 2. De VVD schaft zichzelf af. Bel de Telegraaf om hun columnist Hans van Wiegel naar de Tweede Kamer te sturen, en die van der Steur achter die microfoon weg te trekken. De VVD wordt hier afgemaakt. Van der Steur dient meteen af te treden. Wanneer een Kamerlid, van dezelfde partij als de zittende Min.Justitie, kennis heeft die de zittende Minister van Justitie laat vallen, en deze informatie achter houdt, dan mag dit Kamerlid van dezelfde partij, de VVD, nooit de nieuwe Minister van Justitie worden.

  Als de VVD het hier nog steeds niet mee eens is, dan kan men een volledige wipe-out , 0 zetels, in Maart 2017 verwachten.

  • En naruurlijk niet vergeten, volgens de Commissie Oosting I, is de Belastingdienst bewust niet op de hoogte gesteld over het overmaken van de 4.7 miljoen naar Cees H. … Justitie is dus aantoonbaar medeplichtig in de zaak Cees. H. aan het witwassen van geld verkregen uit misdaad.

  • Wie zit er achter dat Anouchka zomaar bewijsmateriaal in de zaak Cees H. door de versnipperraar haalt ? :Dat zal toch niet die Premier Rutte voor verantwoordelijk zijn ? :

   “Op 19 juni 2015 kwam Van Miltenburg wederom in opspraak. De reden: brieven van klokkenluiders die zich anoniem bij haar melden, werden tot dat moment conform de officiële procedure ongeregistreerd vernietigd. Een niet ondertekende brief met details over de ‘Teevendeal’ zou op die manier in november 2014 mogelijk door de shredder zijn gehaald, terwijl de Tweede Kamer toen al druk bezig was om bijzonderheden over die afspraak te achterhalen. Of de brief daadwerkelijk gearriveerd was, viel volgens Van Miltenburg niet meer na te gaan. Na kritiek uit de Tweede Kamer werd de procedure omtrent anonieme brieven drastisch herzien. Een kopie van de brief die een journalist van Nieuwsuur haar had laten inzien, werd door Van Miltenburg in een papierversnipperaar gestopt.”

 3. Dus Mabel heeft vinger in de abnamro bank in 2008 wanneer de bank verkocht moest worden blijven jullie zwaaien !

  Hij kortgesloten het Britse pond, wedden $ 10000000000 op een daling van de waarde ervan. In een wanhopige poging om zijn munt overeind te houden, de Bank of England probeerde op te kopen pond zo snel als Soros hen kon dumpen. Echter, naarmate meer en meer beleggers volgden Soros ‘lead en sloot zich aan zijn inspanningen, de Bank of England uiteindelijk opgaf.

  Hoe slim is het Hollandse Volk schop ze eruit !

  Allemaal !

 4. Vanaf 1991, zijn Open Society Institute gekanaliseerd meer dan $ 100 miljoen aan de schatkist van de anti-Milosevic oppositie in Joegoslavië, de financiering van politieke partijen, uitgeverijen en “onafhankelijke” media. Met Slobo eindelijk omvergeworpen in 2000 in een staatsgreep gefinancierd, gepland en uitgevoerd in Washington, alles wat overbleef was Bestellen de ex-Joegoslavische leider om het tribunaal in Den Haag (dat wordt medegefinancierd door Soros). Hij werd geconfronteerd met beschuldigingen van misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en genocide, gevestigd in het hoofdgebouw op de grotendeels anekdotisch bewijs van Soros ‘Human Rights Watch.

 5. Moet je die zelfingenomen smoelen zien, bah! Asscher is inmiddels ook weer lekker op dreef met “links lullen” (in de hoop straks weer rechts te kunnen vullen). Over gewetenloze criminelen gesproken…

 6. samen met rutte verzonnen deze leugen:
  Minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) ging er vanuit dat toenmalig minister Ivo Opstelten de bedragen die gemoeid waren met de zogeheten Teevendeal aan de Kamer bekend zou maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s