VVD

Rutte: Doe Normaal zoals mijn Minister Hennis en vervalst medisch rapport klokkenluider.

(van onze ‘VVD–Pedo-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Pulp foto van het jaar:Twee Natte dozen Jinek en Hennis op een ‘bank’(Video)met jinek-hennis-de-vries‘Geilneef Peter R. de Vries’. Is dat normaal?
Defensie van de VVD Minister ‘Yab Yum Hennis ‘ heeft geprobeerd luchtmachtpiloot en klokkenluider Victor van Wulfen te psychiatriseren en voor Gek te laten verklaren. Maar past u vooral op voor Poetin ,Wilders en het ‘Monster’ Holleeder(Video) is de boodschap van Rutte en zijn misdaadgroep.Verschillende gebeurtenissen, waaronder twee gesprekken met een corrupte psycholoog en een gesprek met zijn corrupte squadroncommandant werden verzonnen in vereniging waarmee er strafrechtelijk sprake is van een criminele groepering(artikel 140 Sr.) onderleiding van de VVD ‘Gangsterin Yab Yum Hennis’.

Rutte: ”Doe Normaal zoals mijn altijd liegende Minister van Van der Steur”(Video) .

 Yab Yum-Hennis’ ontsnapt aan de dood(Video):Nog heel lang in Irak voor de Olie en Wapenhandel.

Hennis moet op ‘Somme-Kanonnenvoer–appel’. ‘Generaal-King Willem’ weet van niets.
Opvallend is het weer dat niemand is gearresteerd, maar ook wel begrijpelijk want Justitie is immers in handen van de King Willem Drankorgelberoeps Leugenaar en Fraudeur Ard van der Steur. Maar het is nog abnormaler en misdadiger. De criminele psycholoog is zelfs nog betaald om Van Wulfen zijn leven te verwoesten met een bevordering tot kolonel.De vervalsingen zijn te lezen in een vertrouwelijk leugen‘Doofpot-rapport’ van de corrupte Inspectie Militaire Gezondheiszorg (IMG) voor Hennis en de corrupte Defensie Top uit 2012, dat in handen is van EenVandaag.

Bericht van het “Banana-Fraude-NL-Front”: Commandant KDC10’s uit functie gezet om fraude(Video).
In het leugen rapport staat onder meer dat Van Wulfen, die een klacht had ingediend over onzorgvuldig medisch handelen, op maandag 16 november 2008 een gesprek zou hebben gehad met de vliegerpsycholoog. Twee dagen later zou hij op de vliegbasis in Eindhoven zijn geweest en op woendag 18 november 2009 zou de klokkenluider een gesprek hebben gehad met een misdadige Complot(Video) vliegerpsycholoog en zijn eveneens misdadige Complot squadroncommandant. In dat laatste gesprek zou Van Wulfen Hennis JSFhebben gezegd dat hij ’in een schijnwereld leeft’. Van Wulfen was echter van 7 tot en met 21 november 2009 op vakantie in Zuid-Afrika en dat heeft hem gered. Want anders had hij geen been om op te staan , want dan was het zijn woord ‘de Gek’ tegen de psycholoog en zijn commandant van de VVD Gagsterin Hennis. Dan had we zeker Rutte aka”Pinocchio”(Video) in de Tweede Kamer horen brallen dat Van Wulfen Normaal moet doen en anders maar NL uit moet vliegen naar een Gekkenhuis. In het inspectierapport valt ook te lezen dat Van Wulfens commandant op woensdag 2 december 2009 aan collega’s heeft verteld dat Van Wulfen zich ’onder psychiatrische behandeling had gesteld, tot zijn eigen tevredenheid’. Deze opmerking klopt niet en komt voort uit de niet-bestaande Complot consulten. Kamerlid-Jasper van Dijk (SP) reageert tegenover EenVandaag terecht woedend op het  Leugen Doofpot-rapport. „Belachelijk en misdadige. Dit rapport is vervalst, het betreft fraude gepleegd door Hennis van Defensie om de klokkenluider zwart te maken, te mark-rutte-ard-van-der-steurpsychiatriseren.” Defensie en Hennis wilde volgens EenVandaag niet ingaan op de verzonnen consulten die in het misdadige ‘Complot-IMG-rapport’ staan. Wanneer worden trouwens die walgelijke criminelen die het rapport hebben opgesteld ( verzonnen) gearresteerd? Van Wulfen bracht in 2009 aan het licht dat de piloten van Herculesvliegtuigen de veiligheidsvoorschriften lang niet altijd goed opvolgden wat tot leven gevaarlijke situaties leidde. Dit werd hem niet in dank afgenomen dat hij de waarheid durfde te stellen. Hij kreeg een vliegverbod en kreeg zelfs de stempel ’psychiatrisch patiënt en dat hij niet Normaal is ’. Maar er is toch nog goed nieuws  voor Rutte en zijn’Doe Normaal VVD’.  Het corrupte Transparency-NL heeft een persverklaring(Video) doen uitgaan dat niemand van de VVD corrupt is of liegt en dat u gerust op hen of hun PvdA-hoertjes(Video) kan stemmen.

Hoe het ook zij, het wordt hoogtijd dat NL eens een eerlijke niet liegende echte Minster van Justitie krijgt en schoon schip gaat maken met de VVD-misdaadgroep(Video) en hun ‘Godfather Rutte’.

8 antwoorden »

  1. Nu hopen we erop tijd iets aan te kunnen doen?
    Bij de Q-koorts zijn alle betrokkenen politici economisch en bestuurlijk allemaal op een goede plaats gekomen, terwijl ze beter ook aan de schandpaal genageld konden worden?
    Wat rest zijn?: claims, die nog jaren en jaren met de overheid zullen nasmeulen?

  2. Begrijp echter niet dat deze nog zich laat gebruiken door zich op de loonlijst te laten handhaven? Het is toch van de gekke,………. terug gekomen van psychiatrische behandeling?

  3. Zeker ’n psycholoog v/h NIFP v/h MinJus? Luisteren wel vaker eerder naar de opdrachtgever dan de patient. Hoogste tijd dat heel ’t MinJus op consult gaat bij ’n psychiater of psycholoog v/h NIFP, want wat is er op dat ministerie nu niet mis? Zou ’n leugendetector bij Van der Steur nog zin hebben? Is er nog ’n geschikt instrument voor diens liegen, naaien en bedriegen te vinden? Wat is fictie en werkelijkheid?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s