Uncategorized

‘Doe Normaal Rutte’ is zijn Boy Van der Steur kwijt.Volgt zijn ‘Yap Yum Hennis’.

(van onze VVD-Pedo-Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIRRutte: Doe Normaal zoals mijn Minister Hennis en vervalst medisch rapport klokkenluider(Video). ‘VVD-Aasgier Stef Blok’ vervangt Van der Steur en helpt ‘Jan met de Pet’ zijn huis(Video) uit en daarna de cel (Video)in.
rutte-en-steur
Vaste VVD script bij aftreden Crimefighters Criminele Ministers: Als je ziet dat ze niet in je leugens meer trappen dan eerst met je lip trillen, sip kijken en dan bijna gaan huilen en snikkend roepen: Ik heb altijd behandelt naar eer en geweten voor Volk en Vaderland ( vergeet het laatste vooral niet te roepen met statig gezicht).
VVD Crimefigters Criminelen Opstelten, Teeven en Van der Steur zitten nu in het Luxe Wachtgeld, behalve ‘Two face Klaas Dijkhoff’, maar horen thuis in de cel. Gisteren ging de schaamteloze en gewetenloze beroepsleugenaar Ard van der Steur als een echt VVD bendelid liegend, huilend en kussens met zijn Boss ‘Pinoccio Rutte’ (Video)  ten onder.Eerst had hij en Rutte nog een ‘VVD-Lieg-Showtje’ gegeven in de Tweede Kamer, terwijl zij van te voren al hadden afgesproken dat Van der Steur zou gaan aftreden net als zijn voorgangers de beroepsleugenaars Opstelten en Teeven. Wilders stelde nog dat volgens de laatste opinie pijlingen 80 %  het Nederlandse Volk Rutte niet meer geloofd en hem een aarts Leugenaar vindt, die in staat is om zijn eigen moeder te verkopen. Daar kon Rutte wel om lachen zij het met een rood hoofd.

Politie: Geen Happy New Year voor Van der Steur: Politietweets over Van der Steur verwijderd.

Ard van der Steur weer betrapt op ‘VVD-ondermijnende georganiseerde misdaad’(Video) met Volkert van der Graaf.
mark-rutte-ard-van-der-steur
SP-leider Emile Roemer noemde het groot VVD ‘Lieg-debat’ met ‘Minevra-Ard van der Steur‘ en Rutte: het zesde functioneringsgesprek van een criminele VVD beroepsleugenaar. Want de VVD-minister lag al eerder onder vuur net als zijn Boss Rutte.Op de Teeven ‘Witwas-deal’ sneuvelden behalve Van der Steur drie andere VVD-prominenten Gangsters: Minister van Justitie ‘Bral Ivo Opstelten’, zijn staatssecretaris ‘Griezel Fred Teeven’ en Kamervoorzitter ‘Hysterica  Anouchka van Miltenburg’. Onder haar verantwoordelijkheid ging een brief van een anonieme klokkenluider over de Teevendeal door de papierversnipperaar zoals een heuse Maffiagroep doet. Ook voor de Beroepsleugenaar Van der Steur gold dat het misdadige dossier hem maar bleef achtervolgen. En er waren meer momenten waarop de minister botste met de Tweede Kamer. Terugblikkend ‘Sorry’ lijkt zo langzamerhand het kernbegrip van zijn Lieg en Bedrieg ministerschap.Was er ooit een moment dat Van der Steur Normaal deed? Wij vinden van niet. Volgens Rutte zijn ‘Doe Normaal verkiezing’s campagne zouden dus Opstelten, Teeven en Van der Steur Nederland uit moeten rotten, maar Gek genoeg zitten zij alle drie samen met ‘Imam Samsom'(Video) in het Luxe Wachtgeld. Is dat abnormale VVD Klasse Justitie?

Rutte: ”Doe Normaal zoals mijn altijd liegende Minister van Van der Steur”(Video).

 

Liegende Bussemaker: Niks mis met subsidie van 4 Ton voor ‘Jonkheer Fraudeur- Steur.’
In juni 2015 moet de minister zijn excuses aanbieden namens het ‘Doe Normaal Rutte Kabinet’ voor de opeenstapeling van blunders van politie, zorgverleners en vooral het Openbaar Ministerie (VVD-OM) in de zaak Bart van U., die later is veroordeeld voor de moord op oud-minister Els Borst en zijn eigen zus.

Excuus Truus van de VVD-misdaadgoep(Video).  ‘Nep en Fop onderzoek’(Video) van ‘007 Joura’ laat MH17 spullen en menselijke resten liggen in Oekraïne.
Ook in de afwikkeling van de  MH17 slachting gaat het fout en dan hebben wij het nog niet eens over het feit dat Rutte Poetin systematisch(Video) ongeacht welke bewijzen de schuld te geeft van alles. In januari 2016 moet Van der Ard van der SteurSteur zijn excuses aanbieden aan forensisch expert George Maat die door de minister uit het identificatieteam van vlucht MH17 was gehaald. Van der Steur had het “buitengewoon ongepast en smakeloos” genoemd dat Maat voor studenten van de Universiteit Maastricht een lezing had gegeven over zijn onderzoek naar MH17-slachtoffers.Uit een politierapport blijkt echter dat Maat niets te verwijten valt. Hij eist excuses en eerherstel en krijgt die. “Ik heb mij te veel door emoties laten leiden”, aldus de liegende Van der Steur vorig jaar.

Nep en Fop Boetekleed. België gaat Moordenaar Ard van der Steur vervolgen voor 32x dood door schuld(Video).
Een nieuw incident speelt zich af nadat er een foto opduikt van Volkert van der Graaf. – de moordenaar van Pim Fortuyn – tijdens zijn proefverlof. Van der Steur is verbolgen maar moet later toegeven dat de foto door toedoen van zijn  Openbaar Ministerie in de krant is beland en dus trekt hij opnieuw het boetekleed aan. Zelfs ‘Rent a D66’ geeft de minister een ‘gele kaart’.In april 2016 komt Van der Steur in het nauw als blijkt dat de terrorist Ibrahim el-Bakraoui – de zelfmoordterrorist die door Turkije werd uitgezet naar Nederland en zichzelf op vliegveld Zaventem opblies – via Nederland ongehinderd verder kon reizen.Een week voor de aanslag in België had niet de FBI – zoals Van der Steur de Kamer vertelde – maar de politie in New York Nederland voor El-Bakraoui gewaarschuwd. Van der Steur: “Ik had er meer bovenop moeten zitten, maar was te druk met gratis vreten en het Naaien van de waarheid en het Nederlandse Klootje Volk( in VVD kringen ook wel “Labbenkakken” genoemd)”, en geeft in een brief toe dat hij een fout heeft gemaakt in zijn informatievoorziening aan de Tweede Kamer.De oppositie vindt zijn optreden klungelig misdadig en de PVV, SP, GroenLinks en een paar kleine partijen zeggen het vertrouwen in hem op.

Ongepaste Oplichting. Van der Steur geeft chique Verloving’s feestje en komt op de proppen met bonnetjes van ‘Snackbar’ Le Pipe & Hema(Video).

 

En dan is er nog een privéfeestje in de Nederlandse residentie in Parijs, dat Van der Steur organiseert zonder er ard-van-der-steurvoor te betalen. In de residentie, een stijlvol herenhuis uit 1718, kondigt de Klaploper bewindsman zijn verloving aan met zijn Golddiger. De Kamer vindt het privégebruik van staatseigendom ongepast, maar Van der Steur verdedigt zich omdat hij zelf de rekening heeft betaald voor de catering en musici bij de bijeenkomst wat uiteaard weer een leugen is.Het voorgaande is slechts het Topje van de IJsberg van de wan en misdaden van Ard van der Steur, Ivo Opstelen, Tevven en Dijkhoff. De werkelijke omvang van de wan en misdaden zullen wij pas over 25 jaar vernemen, want die vallen onder de ‘Royal Staats-Demmnink-Geheimen’(Video).

Volgende week uitgebreide reportage in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir met nog nooit vertoonde beelden plaats delict Binnenhof en het ‘Haagse Gordon en Rutte Torentje’ en schokkende onthullingen m.b.t. Ard van de Steur en  en ‘Pleur op Rutte’ (Video)

 

 

 

15 antwoorden »

 1. Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tgenstander en ook de tong van uw hond !

  Hoe hou je een Volk in de tang ( raad van bestuur Nederlandse Bank en Militaire )

  En dit is de KLiek die rijk mag worden !

 2. Schippers sprak na eerdere onthullingen over de Teevendeal van “duistere krachten” omdat er tot twee maal toe voor de VVD ongunstige informatie naar buiten kwam vlak voor de verkiezingen. 

 3. Meer mensen verlaten het zinkende schip ook de underwear bomber cover up agents van het State Depart Ment stappen nu tegelijkertijd op. Underwear bomber kon zonder een strobreed in de weggelegd te worden vanaf Schiphol vertrekken.

  Shadow Gov’t Operative and Underwear Bomber Coverup Artists Resigns From State Department

 4. De wachtgeldregeling is afhankelijk van de duur van hun positie. Een minister die een periode van bijvoorbeeld zes jaar heeft gewerkt als minister krijgt een wachttijdregeling voor een periode van zes jaar. Ze krijgen echt de kans om tijd door te brengen met hun gezin, want ze krijgen het eerste jaar 80 procent van het salaris en daarna voor de rest van de periode 70 procent. Een minister verdient €140.000. Het eerste jaar ontvangen ze €112.000 en ze zakken daarna naar €98.000. Ze hebben voor de betreffende periode geen sollicitatieplicht en ze worden zelfs aangevuld indien ze een baan nemen met een lager salaris.

 5. Dat hele kabinet had zo ondertussen tig keer moeten aftreden,maar ze hebben gewoon schijt te maken met het Nederlandse volk.
  Mag toch ECHT van hopen dat diegenen die gaan stemmen dit jaar nu toch zeker dat crimi VVd zooitje voor altijd naar huis sturen ZONDER wachtgeld!!!

 6. In ’t pak genaaid door Rutte, die zogenaamd nooit ergens van af weet maar 6 weken voor de verkiezingen natuurlijk niet geslachtofferd kan worden. Heel dat VVD MinJus is rot tot op ’t bot. Blijven maar blaten, brallen en brullen dat ze voor Law&Order zijn. Wie op 15/3 nog op de VVD stemt,is echt knettergek. En nog steeds weten we ’t fijne niet v/d witwas deal v/h OM met Cees H. Hoogste tijd dat er geen Minerva corps leden meer in ’n kabinet komen, maar wordt wat moeilijk met de invloed van Bea en Willem. Ook Amalia zal wel in Leiden gaan studeren en lid worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s