Uncategorized

‘Mad Dog Trump’: USA Über Alles–(Hitler) en reisverbod voor Moslims(Joden).

( van onze Internationale Mad Dog Elite-Gangster redactie)

'Mad Dog Trump': USA Über Alles –(Adolf Hitler) en reis verbod voor Moslims(Joden) .

‘Mad Dog Trump’: USA Über Alles –(Adolf Hitler) en reis verbod voor Moslims(Joden) .

AMSTERDAM-NOIRTrump’s secretary of state nominee ‘Barbarossa-Rex’ deems Russia a ‘danger’ just like Hitler (Video).
‘Mad Dog Trump'(Video) zijn verkiezing ‘s slogan ‘America first’ en het feit dat zijn tegenkandidaat ‘Corrupte Hillary’ was heeft hem o.a. aan ‘Tokkie-macht’ gebracht en die slogan lijkt verdomd veel op die van Hitler:”Deutschland Über Alles”. Ook Trump zijn hetze tegen arme Moslims lijkt verdacht veel op die van Hitler tegen de arme Joden en dat in de week van de Holocaust herdenking. Zijn manier van ‘Heil Trump- redvoeringen’ en dr. Goebbels interviews met de Pers hebben ook veel overeenkomsten met die van Hitler. Zelfs hun bizarre kapsels en hand en lichaam’s gebaren heeft enige over eenkomsten. Toeval? Vergist u zich nou niet want de Dictators en de Elite en de Ultra-Rijken van alle geloven en kleuren reizen ten alle tijden waaneer zij willen en waar naar toe zij willen. Helemaal nieuw is het ook niet want de Oorlog’s Misdadiger ‘TTIP Obama’ ontzegde in 2011 alle Iraqi’s de toegang tot de VS. De ophef van de globale Westerse Mainstream media was toen enorm. Niets dus!

Deutschland Über Alles – Adolf Hitler. Dank aan George W Bush en Obama dat ze het presidentschap hebben opgetuigd met de bevoegdheden die Donald Trump nu heeft.

De USA is waarschijnlijk de eerste ‘Cororpate (Crime)-Natie’ in de wereld met een Mad Dog aan het hoofd met een peperdure buitenlandse Callgirl als First Lady cirqtbhwuaasbzp(Russische of EU Spion?(Video)) aan zijn zijde. ‘Doe Normaal Rutte’ (Video) heeft al laten weten graag met de Mad Dog te willen gaan samenwerken,Sieg Heil. Wat in werkelijkheid bekent dat VVD-er ‘NSB-er Rutte'(Video) voor de Mad Dog gaat werken en dat lijkt op zich ook al verdomd veel op de eerste weken in de capitulatie van Nederland voor Hitlter. Toen werkte de Nederlandse regering en de NSB ook gewillig mee met Hitler,Sieg Hiel. ‘Mad Dog Trump’ verbied  inwoners van zeven overwegend arme door USA Olie-Oorlogen en boycotten verwoeste arme Moslim landen entree in de USA, maar niet met misdadige regiem Saoedi Arabië en laat dat nu juist het land zijn waar nagenoeg bijna alle Psychopaten ‘Baardman-Terroristen’ van 9-11 vandaan kwamen, Sieg Heil Trump.

 

13 antwoorden »

  1. Melania is op haar manier de Immigratiedienst binnengeklommen. Zoiets houden 10 inreisverboden nog niet tegen. 1 pussy is sterker dan ’n heel leger!

  2. met het weigeren van alle irakies wil ik het verhaal nog wel begrijpen want er waren meer saddam hoesseins dan irakezen en dan kan je er wel eentje opknopen maarja…………..welke was dit? net als hitler dat was ook een veelvoudige 1 ei meerling ))) maar alle hetze tegen de moslims is weer paniek voetbal door de kneuzen want een ieder met een greencard mag er gewoon in van Führer trump en dat is weer niet hetzelfde wat hitler deed

  3. Sieg Heil Trump kan inderdaad niet, maar het is MAGA, Make America Great Again en als Trump dat zegt dan verlangt hij weer naar de dagen dat de USA tegen de USSR met ijshockey in de hoogtijdagen van Wayne Gretsky, Vladislav Tretiak, Sergei Makarov, in een miljoenen toeschouwers wedstrijd de allstars van het Russische ijshockey als West Point eerste jaars pubers er laat uitzien. Die wedstrijd : https://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_on_Ice

  4. Steeds meer komen de vieringen, gedenkdagen in kader van de jodenvervolging?
    Vreemd dat voor alle andere volkeren, die vervolg de zijn in de geschiedenis weinig aandacht aan geschonken worden?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s