Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Schokkend Nieuwsfeit: Peter R. de Vries verdedigt Pedofiel die kind van 12 jaar verkrachtte.

(van onze Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Stem van de Straat Amsterdam-Noir komt a.s. maandag met de schokkende primeur dat Peter R. de Vries een Pedofiel verdedigt (Video) die een kind van 12 Peter R de Vries pijpmeisjejaar heeft verkracht.
‘Politie-Informant Peter R. de Vries’ heeft willens en wetens over de rug van Maria Mosterd een ‘Loverboy-Pedofiel’ die sex heeft gehad (= wettelijke verkrachting) met haar toen zij 12 jaar was verdedigd. En de hele Pulp-Media inclusief zijn VARA Schandknaap subsidie ‘Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’ werkte daar aan mee. Maar wellicht nog kwalijker is het waarom  Justitie deze ‘Loverboy-Pedofiel’ en zijn ‘Pr-Media-advocaat De Vries’ en zijn loopjongen de ‘Pedo Dwerg-Hendrik Jan Korterink’ niet heeft vervolgd wegens verkrachting van een kind en de Vries en Korterink wegens daar boven op nog eens haar naam door de slijk te halen (aanraden) in deze.

Maar goed het verdedigen van een algemeen bekend staande ‘Rapist-pedofiel’ is voor ‘Geilneef Peter R. de Vries'(Video) niet iets bijzonders. Zo verdedigd hij ook de Ex OM Boss de Top VVD-er Demmink:

10 antwoorden »

  1. Tja Peter de Vies de SM life hebber (waar zou die kelder nou zijn..?) is natuurlijk loopjongen/manusjevanalles/mens zonder rug en graat /verkochte ziel.
    Helpt daar waar hij beloond wordt het duister en het kwaadaardige in stand te houden.
    Hij denkt/vindt waarschijnlijk ook nog dat hij het goed doet,immers the upper lords zijn toch tevreden met hem. En hij wordt toch beschermd…tot dat ook hij van de trein gegooid wordt. Useless,old,delousional, over and out…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s