mark rutte

Top ’VVD-Misdaadgroep’ wilde Abnormale Van der Steur weg voor ‘Pinokkio Rutte’.

(van onze VVD Pedo-Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nog kort geleden stal Rutte de ‘dr. Goebbels- Propaganda-Show’ bij zijn subsidie ‘Graai-Nest-Buitenhof(Video) ‘en direct daarna rutte-en-steurkwam hij met zijn ‘Doe Normaal-verkiezingscampagne’ en kon zijn Beroepsleugenaar Van der Steur op abnormale wijzen vertrekken.
Nu melden wij als enige al dat het aftreden van de beroepsleugenaar Van der Steur een geplande ‘Huil en Lieg Show’ (Video) was om de grootste VVD ‘Beroepsleugenaar Rutte’(Video) uit de wind te houden. En nu wordt onze publicatie bevestigd door n.b. de VVD-misdaadgroep zelf. Dat de abnormale Ard van der Steur donderdag na zijn zoveelste ‘Lieg en Huil showtje’ in vereniging met zijn Boss ‘Pinoccio Rutte’ is opgestapt als Minister van Veiligheid voor de Rijke en Elite-Pedo’s en Klasse Justitie gebeurde na aandringen van de corrupte Top van zijn misdaadpartij.

Politie: Geen Happy New Year voor Van der Steur (Video)

De Minister  VVD-Gangster Van der Steur werd duidelijk gemaakt dat een vertrek niet te vermijden was en dat hij tot na de verkiezingen maar moest gaan genieten in het Luxe Wachtgeld met ‘Imam Samsom’(Video) en ‘Griezel-Teeven’ en ‘Bral-Opstelten’. VVD-ingewijden die ook walgen van Rutte zeggen dat maandag voor het eerst werd gesproken over een vertrek van Van der Steur. Zes VVD-Kamerleden constateerden dat het moeilijk zou worden om weer de boel bij elkaar te liegen. Daarna besloot de misdadige partijtop dat „het gedonder gelieg door Van der Steur definitief afgelopen moet zijn, zodat deze misdaden de ‘VVD-Demmink-Doopot'(Video) in kunnen.”

Is dat Normaal? ‘Oplichter Plasterk’ neemt plaats in van ‘Aasgier Blok’.(Video)
‘Pinokkio Rutte’ is door Van der Steur tijdens het groot VVD ‘Lieg en Huil Show-debat’ uit de wind gehouden door na de eerste termijn zijn vertrek aan te kondigen. Een volledig van A tot Z van te voren afgesproken VVD-script om het Volk een rad voor ogen te draaien. Daar kunnen ‘Capo di tutti capi Poetin’ en ‘Mad Dog Trump’ nog wat van leren. Tijdens de schorsing van het ‘Bral-debat’ werd hij naar een zaaltje geroepen en bedreigd. Daar kreeg hij o.a. nog een keer te horen dat aftreden onvermijdelijk was en dat hij vooral niet moest vergeten dat met een snik en een traan te doen en de vaste VVD Crimefighters Criminele aftreed zin te zeggen: ‘Ik heb altijd naar eer en geweten gehandeld voor Volk en Vaderland(NSB)’.

13 antwoorden »

 1. Rutte die Van der Steur moet troosten op deze foto.

  Het is de best ingestudeerde fake act die ik ooit heb gezien voor de persfotografen.

  Niet alleen kan Rutte liegen als een valse hofnar, maar hij kan ook als een echte Judas toneel spelen, zonder dat hij uit zijn rol kan vallen !!!

 2. Al die kleine partijtjes gaan Verry Verry Darkroom partij helpen, de belangrijkste ministeries worden gewoon bestuurt door de doof en stamppot (voor de burgerij)partijen.

 3. Juist nu dat Trump eu in de uitverkoop zet, moet huilie Frans zonodig zeggen vereend hier tegen op te treden?
  Zorgt ie nu dat ie direct nog eerder tussen twee vijanden staat, mn poetin en Trump p?

 4. De scène van de valse liegende hofnar, die achter de gordijnen de kasteelheer met een mes in zijn rug stak.

  Van der Steur had een zakdoekje moeten gebruiken bij het huilen, zoals Frans Timmermans dat altijd doet.

  Wat zijn we toch een ongelooflijk goed land !

 5. Volledig in scene gezet met ’t oog op 15/3. Rutte 6 weken voor de verkiezingen laten vertrekken was voor de VVD ’t meest gruwelijke horror scenario. Hopelijk heeft ’t stemvee dit door en wordt de VVD genadeloos afgestraft. Het Ministerie dat bij uitstek gezag, ethiek en moraal moet hebben en uitstralen, is onder de bezielende leiding van VVD penoze gajes uitgegroeid tot de smerigste Augiasstal en meest drekkige beerput. De stank en gassen die daaruit ontsnappen, zijn niet te harden en ’n aanslag op je darmen, ingewanden en luchtwegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s