President Donald Trump

Duitse en NL ‘Fop–Socialisten’ Koenders& Gabriel vragen Trump om uitleg inreisverbod Moslims.

(van onze Internationale Mad Dog Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wanneer komt er een wereldwijd inreisverbod verbod voor ‘Bankier-Terroristen’. Dijsselbloem stelt zijn ‘gabbers in koenderscrime’ Britse Bankier-Gangsters gerust bij RTLZ (Video).‘Mad Dog Trump’: USA Über Alles–(Hitler) en reisverbod voor Moslims(Joden). (Video)
Mogen de PvdA ‘Neder-Marokkanen’ Aboutaleb en ‘Mocro Spion Arib’(Video) en de corrupte ex wijkagent Ahmed Marcouch(Video) nog de US in van ‘Mad Dog Trump’? Vooral de PvdA ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ is zich letterlijk een hoedje geschrokken, want tijdens het regime van Obama was hij nog de gevierde Huis Marokkaan van de US-Elite, omdat hij Rotterdam onleefbaar heeft gemaakt voor arme werklozen van alle geloven en kleur. Wel staat al vast dat de ‘Neder-Turken’ van DENK de US niet meer in mogen, behalve als zij voor de CIA werken (Video) of steenrijk zijn. Misschien was dat wel de echte reden dat ‘Spijtoptant Sylvana Simons’ als een Dief in de nacht DENK heeft verlaten(Video). En hoe zit het met de D66 Huis Marokkaanse &’Wachtgeld overloper Hachchi’, die heeft immers ook twee paspoorten. Wordt die nu ook de US uitgegooid?

Sigmar GabrielDe corrupte Nederlandse en Duitslands Elite laten hun ‘Luxe Royal-Hotel- Ambassades'(Video) in Washington onderzoeken wat de gevolgen zijn voor hun burgers met een dubbele nationaliteit van het besluit van president Donald Trump om inwoners van zeven islamitische landen voorlopig te weren en niet die van Saoedi Arabië en Pakistan. Immers de 9-11 Terroristen kwamen allemaal uit het misdadige ‘Olie-regime Saoedi Arabië’ en ‘Schurkenstaat-Pakistan’ (het laatste land wordt gerund door de CIA) en niet uit de zeven landen. Ze hebben daartoe bij hun Amerikaanse gesprekspartners van de ‘Corporate-Crime-Natie’ van Mad Dog Trump aangedrongen op uitleg en verduidelijking. Dat laten de ‘Nep en Fop socialistische minister’ van Buitenlandse Corrupte Zaken van de Nederlandse Elite, ‘Eunuch Koenders’ en zijn Duitse ambtgenoot de bolle volgevreten Sigmar Gabriel(Video), in een gezamenlijke ‘Bral-verklaring’ weten.„Wij zijn vastbesloten om de rechten van onze (Elite)-burgers te beschermen en zullen hiertoe ook binnen de ‘Europese-Graai-Unie’ overleggen over de noodzakelijke stappen, maar we zijn natuurlijk muisstil als het gaat over de rechten van de 50 miljoen EU burgers die al decennia lang onder de armoedegrens moet zien te overleven, al dan niet als Dak en thuislozen.

’Niet het Straf de arme beleid van de Voorzitter van het  EU Parlement’s  Maffioso Tajani’(Video).

 

Taxfree Prins Constantijn'(Video) ook bezorgd over decreet Trump.
Koning Willem
De eeuwige klaploper Prins Constantijn heeft zich zondag via Twitter ook gemengd in het ‘Bral-debat’ over het besluit van Trump om arme inwoners van zeven moslim landen de toegang tot de VS te weigeren. Hij maakt zich vooral zorgen over zijn Koninklijke familie omdat bijna ieder lid wel twee paspoorten bezit en overal in de wereld Paleizen en poen op de Misdaadbanken. In de verklaring brallen de ‘Nep en Fop Ministers’ Koenders en  Gabriel  dat beide ‘Banana-Fraude- landen zich met veel inzet inzetten in de strijd tegen het ‘Baardman-terrorisme’ en niet tegen de ‘Bankiers-Terroristen’. „In Europa is het niet ons beleid om mensen vanwege hun afkomst of religie te stigmatiseren(Kuch), maar allen op grond van wie arm of rijk is. Bovendien is de bescherming van vluchtelingen een miljoenen business voor onze Ratten in pak, zoals vastgelegd in het Vluchtelingenverdrag, een internationaalrechtelijke plicht die niet in twijfel getrokken mag worden. We geloven absoluut niet dat inreisverboden in de Volksbuurten in de EU tegen miljoenen mensen op grond van hun nationaliteit, afkomst of religie, het juiste middel kunnen zijn in de strijd tegen het ‘Baardman-terrorisme’.” Trump heeft wel al op basis van strikte geheimhouding zijn Dutch loopjongen Rutte gerust gesteld dat ‘Queen Exotica Maxima’ met haar twee paspoorten als telg van een ‘Christelijke’ en blanke ‘(CIA)-Oorlog misdadiger’ vader altijd als een vorst de US in kan om te winkelen of haar andere privé hobby’s (Video) zonder die bolle Taxfree ‘Graai King Willem’. Maar het zou ook zo maar kunnen dat Trump zich een ‘pretje’ heeft beloofd en van plan is om Maxima in haar Royaal peperdure Kruis te grijpen.

 

 

 

 

 

 

18 antwoorden »

 1. Beter begin constantijn de dna af tegeven zodat het volk van nederland eindelijk weet wie ze zijn en de archieven te open zodat men kan zien wat ze allemaal gestolen hebben ! En werk hij mag de voedselbank weg werken. ! en stop met stelen van pensioen van mensen

 2. Nucleaire oorlog voorkomen sancties binnenkort van de baan
  With the Tripartite group backing Syrian sovereignty, and even the opposition groups no longer demanding Assad step down prior to settlement talks, this means the US can no longer demand such. The term “to restore mutually advantageous trade” is confirmation that the sanctions are going to be history. It’s just a matter of time.
  http://www.veteranstoday.com/2017/01/29/tass-has-the-best-detailed-report-on-the-trump-putin-talk/

  Tulsi Gabbard Speaks the Truth on Syria, Gets Smeared by the Mainstream Media

  US mainstream media outlets, pundits and officials have pulled out all the stops in attempting to smear Congresswoman Tulsi Gabbard, who traveled to Syria earlier this month and then had the courage to criticize the US’s policy of funding and arming terrorists affiliated with al-Qaeda on national television. Lees meer:
  http://www.veteranstoday.com/2017/01/29/tulsi-takes-on-the-syria-lie-narrative/

  • Linkse gastvrijheid bombardeer mensheid terug naar het stenentijdperk, ontvang overlevende vluchtelingen met open armen, als lichting nieuwe dwangarbeiders.
   Westersasielbeleid asielprocedure verboden toegang voor Assad aanhangers, maar handlangers van de moderate opposition zijn van harte welkom.

   The latest targets of US President Donald Trump’s ire are fellow Republican Senators John McCain & Lindsey Graham, who Trump says should focus on important issues “instead of always looking to start World War III.”
   https://www.rt.com/usa/375584-trump-mccain-graham-spat/

  • Turken en Arabieren en verwanten hebben een raar gevoel van superioriteit
   een bom op Saoedi Arabië net als de bedevaart aan de gang is lijkt me
   zeer geschikte daad.
   hoop dat trump niet zwicht voor die achterlijke geloof fanaten
   want dan denken ze dat het de wil van hun god is dat Trump gezwicht is

 3. Da’s pas een goede start om een blue monday van de week te beginnen!
  Ha ha ha ha

  Wel:
  ’t Is een dag met regen die mij aan jou doet denken
  ’t Is een dag met regen die duurt zeker een jaar
  ’t Is een dag met regen die daklozen verwensen
  ’t Is een dag met regen die haalt alles door mekaar
  ’t Is een dag met regen alles is zo raar
  ’t Is een dag met regen en ik voel me o zo naar

  “Candlelight”
  Neem me mee Neem me mee in je droom
  Neem me mee…
  Naar een land waar ze thee in gouden schalen thee inschenken
  En in zilveren koetsen de paarden hun sporen trekken
  Waar de bloemen altijd bloeien
  Waar elke dag een lach de zon begroet.

  “Candlelight”
  Neem ons mee Neem ons mee naar eindeloze verten
  Neem ons mee in jouw droom…
  Naar een land achter de horizon waar wij allen gelukkig zullen zijn
  En geen één een ander een haar wil krenken
  Waar het water sprankelend blauw is
  Waar het geluk eeuwig ons begroet.

  ’t Is een dag met regen ’t is zo eenzaam hier
  ’t Is een dag dag met regen de zon breekt meer niet door
  ’t Is een dag met regen ’t lekt over m’n raam
  ’t Is een dag met regen die duurt al jaar na jaar…

  Kom mensen eerst een biertje inschenken de oploskoffie komt zo
  Ma Kreel het nog zo’n ouderwetse pruttelkoffie die leit nog te bed
  Dan gane we strakkie kaarten en biljarten in ’t café op de hoek
  En de lege flessies?.. natuurlijk: in de Amsterdamse Grachtengordel!!!

  Herman

 4. Trump doet exact ’t tegenovergestelde van Merkel, wat is daar mis mee? Constantijn meent z’n schoonzus te moeten beschermen tegen in ’t kruis graaiers. Eigenlijk de 1ste serieuze baan voor die knaap. Gewoonlijk nemen zonen hun moeder in bescherming maar dat hoeft in ’t geval Bea echt niet: valt niets te graaien of te halen. Morgen wordt ze 79.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s