Lodewijk Asscher

Mbo’ers ontmaskeren Asscher als Beroepsleugenaar en ‘Ras-Kapitalist’.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De PvdA-hoertjes gaan absoluut weer niet verkiezingsbeloftes waarmaken en blijken wederom een stel Leugenachtige ascherVolksverlakkers.
Lijsttrekker ‘Lood om Oud IJzer Asscher’ heeft dat maandag bekend tijdens een campagnebezoek aan een mbo-klas in Den Haag. De Asociaaldemocraat ging naar het ROC Mondriaan voor het maken van het televisieprogramma ’De Klas Kiest’ van EditieNL. De opnames waren live te zien via Facebook. De klas vol nieuwsgierige mbo’ers die nu zonder studie toelage zitten dankzij de ‘PvdA Hysterica Bussemaker ‘(Video )wilde onder andere van Asscher weten wat er met alle PvdA verkoop praatjes gebeurt als de verkiezingen straks weer achter de rug zijn. „Er wordt zoveel beloofd, gaat u het ook waarmaken?” Asscher in een ding kan ik eerlijk zijn: “Ik heb mij al die jaren als een Vis in het (Misdaadcentrum)-Binnenhof gevoeld en vraag mij niet naar mijn Overgrootvader Asscher die zijn Joodse broeders met kinderen en al aan de Nazi’s uitleverde(Video) zoals ik dat nu die aan de VVD”:

 

’Niemand behalve ‘Taxfree-Graai King Willem’ voor zich zelf(Video), gaat alles waarmaken en ik zeker niet’.

CPB: ‘Rat in pak economie’(Video) trekt aan,tekort verdwijnt want de Verkiezingen komen er aan.MBO-er geloven er geen bal van.

Asscher probeerde nog de MBO-er te overbluffen door op de Heldendaden te wijzen van hun EU parade paardje de ‘Huil-Komediant Timmermans’ , maar  screenshot_21dat werd weggehoond met hard boe geroep. Asscher moest de leerlingen teleurstellen. „Niemand gaat alles waarmaken en wij al helemaal niet, dat ga ik ook niet beloven. Er is namelijk geen een corrupte partij die straks alle stemmen krijgt. Belangrijk is dat ik heel erg mijn best ga doen en voor principes sta, die ik net zo makkelijk weer verloochen als ik maar aan de macht kan blijven.”Wat de PvdA  NSB-voorman in ieder geval voor elkaar wil boksen, is dat de kaal geplukte mensen voortaan beter met elkaar omgaan en zich rustig houden en dom blijven. „Minder schreeuwen, beter luisteren naar mij en niet naar Wilders en hun eigen verstand en ook bang blijven voor Poetin”, zo verwoordde hij het. Bij de leerlingen, maar ook bij Facebookers deed het de wenkbrauwen fronsen. „Beter met elkaar omgaan? Laat ze dan eens in de politiek beginnen om met respect met het volk om te gaan en niet meer systematisch te liegen en de boel op te lichten als een stel corrupte Ratten in pak(Video) op het Binnenhof ”, becommentarieerde Sebastiaan Krapels de uitspraak van de asociaaldemocraat.CPB: ‘Rat in pak economie’ trekt aan, tekort verdwijnt want de Verkiezingen komen er aan.

 

’Best een pittige periode om de arbeiders en zieke en bejaarde te verraden’.

Asscher werd ook nog gevraagd of hij er spijt van heeft dat zijn partij als een stel op machtsbeluste hoertjes in zee is gegaan met de VVD-misdaadgroep van ‘Doe Normaal Rutte’ (Video). „Het was best een pittige arbeiders verraders periode”, moest de PvdA’er Kapitalist toegeven. „Ik heb ook wel van dingen spijt, maar niet dat mijn rutte-asscher-klavermoeder Irene Asscher’ als een Ras VVD-er de CEO is van Marlboro is en haar bloedgeld verdient aan verslaafde die zich dood roken. Dat is nou eenmaal bloed eerlijke Kapitalisme. We hebben bijvoorbeeld de leeftijd waarop de gewone mensen met pensioen gaan heel snel verhoogd en daar en tegen Prinses Amalia de jongste en grootste Taxfree Staats-Zakkenvuller van de wereld gemaakt(Video). Je maakt ook fouten als PvdA-er NSB-er in de dienst van het Groot Kapitaal.”De klas werd tevens duidelijk wijs gemaakt dat de PvdA de aankomende tijd geld weer wil laten rollen. Het eigen risico moet onder andere worden geschrapt wat ze eerst aan de macht hebben ingevoerd en er moet 300 miljoen euro in de ‘Maffia-zorg’ worden gestoken, terwijl ze eerst 3-4 miljard op de Zorg hebben bezuinigd. Mensen met een dikke portemonnee en succesvolle belasting ontwijking of ontduiking ‘VVD- bedrijven’ moeten daarvoor boeten. Voor hen gaan de belastingen fors omhoog, hield Asscher de verbijsterde mbo’ers voor. „Maar bent u dan niet bang dat dit ‘VVD-bedrijven’ afschrikt?”, wilde een verbaasde leerling weten. De lijsttrekker hield hem voor dat de belastingen – wil dit achterwege blijven -inderdaad niet te veel omhoog kunnen.

Meer corrupte lijsttrekkers op het programma.
Asscher is niet de enige politicus die door de mbo-klas aan de tand zal worden gevoeld. Ook GL-lijsttrekker de ‘VVD Boy Jesse Klaver’ komt binnenkort langs, evenals VVD-Godfather Rutte, de ‘Kasteelheer Pechtold’ (Rent a D66) en SP’er Emile Roemer.

 

8 antwoorden »

 1. We weten allemaal wat die A$$chers tijdens WOII in A’dam samen met de Cohens hebben uitgespookt in de Joodse Raad. Na WOII stuurde A’dam deurwaarders op pad om de jaren achterstallige erfpachtcanon te innen bij erfgenamen van Joden die naar de kampen waren afgevoerd en nimmer teruggekeerd. Reden voor Wilhelmina om A’dam te belonen met de 3 wervende woorden in de stadsspreuk (kuch!). Moet hieraan altijd denken bij de 4 Mei Herdenking op de Dam.

 2. Alles is onbetrouwbaar aan die stiekemerd. Oogopslag stemgeluid
  gebaartjes valse lachje . Die oplichter werkt gewoon een dubbele
  agenda af . Die voorbije verloren afbraak jaren waarmee hij de vee-
  veedee ramkoers heeft doen slagen staat haaks op wat eens socia-
  -listisch was. Familietrekje ? De bedrieger is zijn opa waardig .

  • Hij is idd een hele grote stiekemerd, die ASSASScher. First Class ASShole.

   Gluiperd, bij Rutte in het kaalpluk-lieg-kabinet meeregeren, en dan plotseling de Socialistische Internationale meezingen.

 3. Regering prins Rutte denk dat Het Volk van Holland doof,blind,stom,of dom is !
  In de telegraaf ! VVD en Pvv de grote partijen !

  Mabel van oranje haar baas Sorros wil de ING kapot maken net wat er met ABNAMRO is gebeurd in 2008 wie heeft ervan genoten Groenink, Zalm en de
  mensen moeten stront eten en het koningshuis verzorgen ga zo maar door ????

 4. Asscher heeft op dezelfde lagere school gezeten als Mark Rutte, Instituut Wolters in Den Haag, maar ze zaten niet tegelijkertijd op die school. Asscher is homo en getrouwd en heeft drie kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s