Uncategorized

Wilders veegt als een ‘Mad Dog Trump’ de vloer aan met ‘Eunuch Koenders’.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Duitse en NL ‘Fop–Socialisten’ Koenders & Gabriel vragen Trump om uitleg inreisverbod Moslims. (Video)
Volgens de Mainstream-Maffia-media wilders-koendersheeft Koenders gisteren met Wilders de vloer aangeveegd, maar laat dat nu precies omgekeerd zijn. (kijkt u de beelden er maar op na) Tijdens het ‘Bral-vragenuurtje’ van de merendeel gestoorde Twee Kamerleden(Video) veegde Wilders de vloer aan met de PvdA ‘Eunuch Koenders’ en alle gestoorde rechtse Populitische partijtjes(Video)PvdA, D66, VVD en GroenLinks. Ook in de Tweede Kamer zorgt Trumps inreisverbod voor een ‘Mad Dog discussie’. Tijdens het vragenuurtje haalt minister Koenders van Buitenlandse Corrupte Zaken fel en jaloers uit met niet te begrijpen ‘GOED Mens-gebral’ naar PVV-leider Wilders. Koenders had nog nooit gehoord dat indien in de EU de grenzen naar behoren zouden worden gecontroleerd bijv. de ‘Pyscho-Baardman-aanslagen’ in Brussel en Berlijn(Video) voorkomen hadden kunnen worden piepte hij naar Wilders. Toch is de kans dat men in de USA en/of de EU het slachtoffer wordt van een ‘Baardman-terroristische’ aanslag slechts  0.0000 3 procent. (is wetenschappelijk vastgesteld) .

‘Mad Dog Trump’: USA Über Alles–(Hitler) en reisverbod voor Moslims(Joden). (Video) 

De kans dat de kaal geplukte massa ( niet de Ultra-Rijken) het slachtoffer wordt in hun leven van de terroristen Bankier-Gangster(Video) en/of Ratten in pak en/of rechtse populistencorrupte Politici is 100 procent. Maar ook daar hoorde wij zowel Wilders als Koenders niet over, want dan gaat het over de Gevestigde Orde met als Misdaadcentrum “Het Binnenhof” en dan brallen zij met zijn alle ter afleiding direct weer over het Grote Baardmannen gevaar net als Trump. Maar ook over het feit dat Trump LGBT-rechten op werkvloer beschermt hoorde wij de Linkse rechtse Populistische partijtjes niet.Trump heeft dinsdag belooft door te gaan met het beschermen van de rechten van lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders (LGTB) die voor de overheid werken. „De president is er trots op dat hij als eerste Republikeinse Godsdienst waanzinnige kandidaat ooit in zijn aanvaardingstoespraak de LGBT-gemeenschap heeft genoemd en toen al had beloofd die te zullen beschermen tegen geweld en onderdrukking”, stond in de verklaring van het ‘Witte-Corparate-Crime-Huis’.

Klasse Justitie Wilders en beschoten Coffeeshops en Potenrammers.

 

9 antwoorden »

 1. We zullen op 15/3 beleven, hoe ’t NL stemvee erover denkt. Hopelijk plaveit Wilders de weg voor ’n eclatant succes van Marine Le Pen; Fillon wordt thans gefileerd door Le Canard Enchaine voor diens grove nepotisme met nep banen voor vrouw en 5 kinderen tegen vorstelijke salarissen. Daar zit die ultra R-K totaal niet mee: Rome is nu 1maal met nepotisme vergroeid. De knoflooketers zullen ’t hem vergeven: in de 2de ronde zal heel links F. op Fillon stemmen: alles beter dan Le Pen. Wat zou ’t mooi zijn indien die Moffin na 7 Mei a.s. geïsoleerd komt te staan. Kan ze in September a.s. met de Duitse verkiezingen bij ’t grof vuil worden gezet.

 2. Nederland vreest Trump omdat deze een hele andere koers gaat varn dan Obama en dus dreigt het gevaar dat Trump niks meer met kosovo en de Oekraiene te maken wil heben Ik hop dat Trump afrekent met de Bushes wegens de Twintowers en zveel meer het is misschien een hoop vor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH 17 ramp want het was niet de MH 17 die daar neerkwam Paspoorten gevonden die er uit zagen alsof ze splinternieuw waren en zoveel meer zie mijn homepage, http://catastrovemh17.123website.nl/

 3. Wat zijn de regering leiders van europa hyprociet wat zij hebben gedaan willen ze binnen tien dagen afschuiven op Trump dat is lekker als het de tijd was van zwarte Hendry Tudor VIII had hij hun hoofd afhakt alleen maar voor de duivel waar mee ze dansen en over Nederland niet te spreken 1e wereld oorlog en 2e wereld oorlog zijn de zelfde mensen is het niet tijd om af te reken ??????????? ze sturen iedereen naar huis om hun arabieren een baan te geven toch??????????? nu moet Trump de amerikaan negeren om de oorlog die zij hebben veroorzaak de plooien glad te strijken he beatrix !

  Tijd zit er op de natuur herstel zich na 200 jaar en het gaat gebeuren als wilders de pensioen leeftijd terug draai en Nederland zijn soervereiniteit terug geeft aan het Volk van Nederland en het Volk zijn goud terug haal van de europese centrale bank stem ik voor hem ! en facist voor wie ( de koningshuis ) rot een eind op !

 4. nu schijnt iedere tegen Donald Trump te zijn
  terwijl de adaguim is wie niet voor ons is ,is tegen ons

  de vrienden vandaag zijn de vijanden van morgen

 5. Een stukje uit de Volks krant van 1 februari 2003

  Bush. De 43ste president van de VS verenigt twee oer-Amerikaanse trekken in zich. Mentaal is hij een isolationist die in beginsel geen heil van de buitenwereld verwacht. Zijn belangstelling voor de wereld is overwegend negatief van aard, en kan worden teruggebracht tot het adaguim: wie niet voor ons is, is tegen ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s