Uncategorized

Gaat ‘Taxfree-Wiebes’ Beroepsleugenaar Van der Steur achterna.

(van onze VVD Pedo-Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIRErik Wiebes: Moeilijker kunnen we het ‘Jan met de Pet’ niet maken(Video).
Terwijl de afgelopen dagen de Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloem“GOED MENSEN” te hoop lopen(Video) tegen Trump, Wilders en Poetin gaan de misdaden tegen ‘Jan met de Pet’ in de ‘Tweede-Slangenkuil- Kamer’ gewoon door. De VVD Staatssecretaris van Financiën voor de Rijken ‘Taxfree Wiebes’ erkent dat hij “een nuance had moeten aanbrengen” in informatie die hij eerder naar de Tweede Kamer stuurde over de problemen bij de corrupte Belastingdienst. Dat bekent in gewoon Nederlands ik had beter moeten liegen. Over de organisatorische chaos bij de dienst gaat de Kamer vandaag in ‘debat-gerbal’. Als Wiebes geen fouten maakt en zich niet weer laat betrappen op ‘VVD-leugens’, krijgt hij de kans om zelf de ‘Taxfree-fiscus’ voor de Ultra-Rijken weer op orde te krijgen.

Wordt het vandaag spannend voor Wiebes bij het Misdaadcentrum “Het Binnenhof”.

 Erik Wiebes trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs(Video) van EU. 

ascherDe VVD-bewindsman Gangster heeft een zwaar jaar achter de rug, want hij wordt keer op keer betrapt op leugens. De nieuwe wetgeving voor zzp’ers van zijn loopjongen ‘Beroepsleugenaar Asscher’(Video) bleek een misdadig debacle, de vertrekregeling voor belastingambtenaren liep volledig uit de hand en als klap op de vuurpijl verscheen afgelopen week een ontluisterend onderzoeksrapport waarin wordt geconcludeerd dat zelfs het innen van belastingen van ‘Jan met de Pet’ in het geding dreigt te raken. En dan heeft dat rapport het niet over de familie van ‘Taxfree-Graai King Willem’(Video),de Ultra-Rijken en de criminele multinationals , want die betalen sowieso geen belasting in “Banana-Fraude-Nederland”.

Rutte tegen de Tweede Kamer: “Doe Normaal met mijn Wiebes”(Video).
Over die laatste twee zaken roept de Tweede Kamer de bewindsmanVVD-Gangster vandaag op het matje, het zoveelste ‘Bral-Lieg-debat’ over de vraag of hij wel vat heeft op de dienst waar hij de scepter zwaait. „Bestuurlijk is het allemaal niet sterk”, bralt PvdA-Kamerlid Groot. „Zo’n vertrekregeling, daar hoor je bovenop te zitten, maar vraagt u mij niet waarom King Willem en zijn dochter  ‘Zakkenvuller Prinses Amalia‘( 3000,- euro per dag Taxfree-Staat-Uitkering per dag) geen belasting betalen.”CDA-Kamerlid Omtzigt heeft nog steeds het idee dat hij het naadje van de kous niet weet. Zo noemt hij het ’uitermate zorgwekkend’ dat zelfs de onderzoekscommissie er de vinger niet achter heeft kunnen krijgen hoe het kan dat de vertrekregeling voor belastingambtenaren zo royaal is opengesteld dat veel te veel mensen erop in konden tekenen en de fiscus bovendien zichzelf een naheffing moest opleggen. Dat alles zou buiten medeweten van Wiebes om zijn gebeurd.Omtzigt wil daarom alsnog bepaalde verslagen inzien van de hoogste ambtenaren van de fiscus, die de staatssecretaris zegt niet naar de Tweede Kamer willen sturen. „Bizar en Misdadige”, noemt de CDA’er dat.Andere laffe en gestoorde partijen(Video) hopen vooral van Wiebes te horen hoe hij nu alsnog de organisatie van de fiscus op de rails krijgt. „Hij moet mij gerust kunnen stellen dat de continuïteit van de Belastingdienst in goede handen is bij hem”, zegt PVV-Kamerlid Van Dijck. Als dat hem lukt, hoeft Wiebes niet te vrezen dat hij zijn VVD gabber in crime de Beroeps leugenaar Van der Steur achterna gaat het Luxe Wachtgeld in, zo valt ook bij de andere partijen te horen.„Liever zie ik dat de vacatures bij de fiscus weer worden ingevuld”, verwoordt de laffe SP-Kamerlid Bashir de algemene teneur. „De uitkomst van het Bral& Lieg-debat hangt dus echt van hemzelf en de VVD-misdaadgroep(Video) af.”

9 antwoorden »

  1. Als je belastingen betaalt, behoor je wat ervoor terug te krijgen. Nou, niet in NL. Het OV is ’n ramp, vies, duur en nooit op tijd. De auto, kampioen melkkoe, in de file, torenhoge parkeertarieven, BPM heffing in strijd met EU recht, benzine ondanks zeer lage olieprijs onbetaalbaar, etc. De herverdeling v/d publieke middelen deugt van geen kant en ’t inningsorgaan, de Belastingdienst, is ’n ongekende puinhoop. Zowel op ’t MinJus als bij de Belastingdienst zwaait de VVD met de scepter. Wie daarop op 15/3 stemt, heeft ’n gaatje in z’n hoofd of is graag ’n dief van eigen portemonnee. Tijd om de Augiasstal uit te mesten; laat Geert ’t proberen. Kunnen de VVD’ers terug naar hun holen in Wassenaar, Aerdenhout en ’t Gooi, waar men geen crimigrant ontwaart.

    • Het lijkt er af en toe op dat de belastingdienst bewust fouten maakt,mensen toeslagen toekent,om dit met zware dreiging (beslaglegging op looon) terug te halen.En wel onmiddelijk.In mijn ogen spelen ze eigen rechtertje ook nog.
      Wie controleert die belastingdienst eigenlijk? En waarom is het al jaaaaren z,on zooitje daaro…?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s