Uncategorized

Godfathers Rabobank Moordenaars en Drugsgeld Witwassers met als alibi Dijsselbloem.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rabo-misdaadbank’ Chapter Californië ook betrapt op witwassen drugsgelden en Dijsselbloem is hun wiebe-draijeralibi.
De Misdaden van de Top van de Rabobank maken Nederland tot het ‘Banana-Fraude land’ (NL Fraudeland.Bron: Vrije Universiteit) in de Wereld. De ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ die na de komende verpletterende verkiezing ‘s nederlaag naar de Grootse Misdaadbank ter Wereld Goldman Sachs ‘vlucht’ blijft pal achter al deze Misdaadbanken staan. Is hij corrupt of schizofreen(Video). Of is hij beide? Wij houden het op het laatste. Een verontwaardige eerlijke, maar doodsbange Rabo medewerker heeft ons op basis van anonimiteit laten weten dat de Top dolblij is met het ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’ die systematisch de boel afleidt met Volkse Kruimel criminaliteit met types als Holleeder (Video), zodat zij in de luwte op een Moorddadige wijzen straffeloos hun zakken kunnen vullen.

Lynch Journalistiek Zussen Holleeder &Peter R. de Vries(Video) ten koste van Willem Holleeder.

Werknemers Rabo-Misdaadbank dupe van ontduiken sociaal plan door Top ‘Bankier Boef Wiebe Draijer(Video).

Terwijl de massa al jaren wordt bezig gehouden( afgeleid) door ‘Misdaadteam Peter R. de Vries’(Video) met het door hun gecreëerde Showbizz ‘Monster-misdaad-vlinderscrimeHolleeder en sinds kort aangevuld met ‘Judas-Astrid'(Video) waste de Godfathers van de Rabo misdaadbank miljarden Bloed&Drugs Dollars wit. Daarnaast zijn deze Rabo Gangsters medeplichtig  aan meer moorden op één dag dan de hele Nederlandse Volks onderwereld ooit bij elkaar heeft gepleegd melde EenVandaag gisteren. Het is niet bekend of de VVD Drugsgelden Witwasser ‘Griezel Teeven’ van Misdaadcentrum”Het Binnenhof “(Video) ook een rolletje heeft mee gespeeld bij deze Witwas praktijken van de Top van de Rabo misdaadbank. Maar het zou zo maar kunnen gezien het feit dat er niet één van de Witwassers tot nu is gearresteerd in Nederland. Maar er is altijd nog meer misdadige Rabo vuiligheid:” Rabo kocht gestolen grond in Roemenië en Rabo Bankier-Gangsters krijgen forse celstraffen in de USA maar niet in NL.”

Hoe het ook zij, wij hebben de voltallige corrupte,Moordende Raad van Bestuur van de Rabo misdaadbank een eervolle plek geven op het “Elite-Gangster Billboard“.
Tot Slot: Wij hebben Transparency-NL gevraagd of zij nog steeds van mening blijven dat de Heersende Klasse niet corrupt is. Hun antwoord is volmondig Ja (Video). Derhalve vragen wij ons in alle redelijkheid af of de Top Transparency-NL ook niet corrupt en/of schizofreen is. Wij roepen ieder dan ook op om bij de komende verkiezingen NL te bevrijden van de Moordende Corruptie van de ‘Gevestigde Orde-Ratten in pak- politieke partijen’ en te gaan stemmen op de SP of op de Partij voor de Dieren.

Opmerking :Zie ook hoe  Peter R. de Vries de boel afleidt van  de misdaden van de (Rabo)-Elite-Gangsters met het verdedigen van een Pedofiel die kind van 12 jaar verkrachtte(Video).

15 antwoorden »

 1. Van Rabobank naar Capobank.

  Idd, dankzij het proces-Holleeder hebben de ratten in een pak een ideale bliksemafleider, zodat zij in alle stilte niet worden gehinderd om het land helemaal leeg te roven !

  Like

 2. De bank eiste echter meer topprestaties en had daar veel geld voor over. Raas kwam er achter dat veel toppers niet naar zijn ploeg wilden komen, omdat met hem niet te praten viel over een uitgebreide ‘medische begeleiding’.

  Like

 3. Sinds Rabobank hem eind 2004 aan de kant schoof, heeft Raas geen ter zake doende interviews meer willen geven. Hij leek zich te beroepen op een soort contractueel opgelegde zwijgplicht. Onderwijl bleef hij in columns Rabobank consequent snerend aanduiden als ‘de bankiersploeg’. De naam Rabobank kreeg hij niet meer uit zijn pen.

  Like

 4. De Rabobank streefde vanaf 2001 naar ‘geel’, de gele trui. Het nieuwe motto ‘Gaan voor geel’ klonk toen de sponsorcontracten werden verlengd. De bank zei zelfs buitenlandse aankopen te willen doen wanneer die de kans op dé overwinning van de Tour de France zou vergroten. De ploegleiding was niet blij met deze ambitie. Na de dopingaffaires waren de ambities enigszins teruggeschroefd omdat anders het risico bestond dat renners naar de verboden middelen zouden grijpen. Rabobaas Heemskerk hield in 2002 desondanks vast aan het vooruitzicht op een Tourzege.

  Like

 5. Michael Rasmussen heeft de knuppel maar weer eens in het hoenderhok gegooid. De oud-renner stelde zondag in een interview op de Deense televisie dat de gehele Rabobank-ploeg doping gebruikte tijdens de Tour de France in 2007.
  Rasmussen was in de Tour van 2007 op weg naar de eindzege, maar werd door Rabobank zelf uit de koers genomen omdat hij had gelogen over zijn verblijfplaats. Beide partijen zijn daarover nog altijd in een juridisch conflict verwikkeld.
  Rabobank ontsloeg Rasmussen op staande voet, maar de rechter stelde de bankiersformatie in het ongelijk en kende de Deen een schadevergoeding van ruim 700.000 euro toe. Het Gerechtshof veegde dat vonnis onlangs van tafel en bepaalde zelfs dat Rasmussen de geïnde schadevergoeding helemaal terug moet betalen aan Rabobank. Hij is inmiddels in cassatie gegaan bij de Hoge Raad tegen dat arrest.

  Like

 6. Niet te vergeten ’t Libor schandaal vanwege ’t kunstmatig ophogen v/d interbancaire rente, waaraan RABO jarenlang driftig deelnam. Afgekocht in ’n miljardentransactie met ’t OM. Spoedig daarop vlogen duizenden employees de laan uit: tja, die miljarden moesten ergens vandaan gehaald worden, niet natuurlijk v/d vorstelijke salarissen en mega bonussen v/d RABO top. Aldus wordt zo’n schikking buiten rechte over de ruggen van Jan de Arbeider afgewenteld. Dijsselflower weet dit als geen ander, maar die vuile linkse arbeidersverrader kijkt spichtig over z’n brilletje de andere kant op. Lobbyt thans druk op Wall St met ’t oog op na 15/3.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.