President Donald Trump

‘US&EU-Elite-fascisme’ trek ten Oorlog tegen China en Rusland.

(door Rutger van der Hoeven en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Mad Dog Trump’ is net zo gevaarlijk als Oorlog’s misdadiger ‘TTIP Obama’.(Video)
donald-trump
Is er een verschil tussen het ‘US-Elite fascisme’ en het ‘EU-Elite Fascisme’? Het aantal inwoners in de US en de EU dat onder de armoedegrens moet overleven is nagenoeg bijna gelijk: in de US 60 miljoen en in de EU 50 miljoen. Hoe het ook zij, voor die arme sloebers zal het een worst zijn of zij in een fascitische of ‘Nep en Fop democratische’ Staat leven. Daarnaast verschilt ‘Mad Dog Trump’ nou zo veel met de ‘Führerin Merkel’ (Video)? Tja, de één Merkel( en Obama) weet het wat beschaafder te brengen dan de ander ‘Mad Dog Trump’ en dat is wat ons betreft zo een beetje het enige verschil. Vraagt u maar eens aan de Griekse arme sloebers hoe zij denken over Merkel en haar PvdA ‘SS -loopjongen Dijsselbloem’.

Euro-misdaadgroep van Merkel’ schort steun Griekenland op. ‘Übermensch Dijsselbloem’ verheugt! (Video)

Mad Dog Trump’ Is About to Create a Bunch of New Terrorists.

Rutger van der Hoeven van de Groene Amsterdammer  Ivoren Toren ontdekt nu pas blijkens het hierna volgende artikel van zijn hand en door ons nazi-merkelbewerkt het’ US-Kapitalistische-Fascisme’.Van het ‘EU- Kapitalistische fascisme’ heeft Van der Hoeven kennelijk nog steeds totaal geen notie. De ‘journalisten’ van de Groene Amsterdammer zouden er goed aan doen om eens jaar met een Bijstandsuitkering in een Volksbuurt te gaan wonen en in de rij te staan bij de mensonterende ‘PvdA- Kapo Voedselbanken’ dan piepen zij wel anders. Als op een schip dat net is uitgevaren, zien we het vaste land langzaam wegglijden. Nu pas? Nog geen twee weken geleden werd het belangrijkste ‘Elite-Gangster’ land ter wereld geleid door een stabiel misdadig regering regiem van Oorlog ‘s Misdadiger ‘TTIP Obama’ (Video)die ogenschijnlijk opereerde met zijn elitaire-(leugen)-retorica naar de geest van de democratie en open samenleving die de Verenigde Staten (niet)zijn.

 

‘EU-Führerin Merkel’ bedankt ‘TTIP-Obama’ voor zijn ‘Darth Vader-Leiderschap’. (Video)
Sindsdien hebben de VS verbijsterende dagen achter de rug en kwam de ware aard naar boven die al sinds President ‘Pedo Bill’ huishoudt in de Jeroen DijsselbloemUS en de rest van de Wereld. ‘Mad Dog Trump’ trapte zijn ‘Corporate-Crime Natie’ (Video) regeerperiode af alsof hij nog op dr. Goebbels campagne was: met een toespraak over de terechte verschrikkelijke staat van zijn land, met een vervreemdende confrontatie met ‘de liegende media’ (waar hij gelijk in heeft) over bezoekersaantallen bij zijn inauguratie (was weer grootheidswaanzin van een Bejaarde Taxfree-Graai Miljardair (Video)) en een al even curieuze kruistocht tegen vermeende miljoenen illegale kiezers. Sindsdien heeft Trump al zeventien voor het merendeel Hitler en ‘Goldman Sachs &Rabo bankier-gangster’(Video) achtige presidentiële decreten en richtlijnen getekend – een vorm van regeren buiten het parlement om die niet in de Amerikaanse grondwet staat en wie doet hem wat. Maar de US is toch een democratie? Hij lijkt wel Rutte die ook net zo makkelijk de ‘Wil van het Volk’vertrapt en de uitslag van het ‘Oekraïne-Maffia -Verdrag’ gewoon niet uitvoert en “Het Binnenhof” tot het Misdaadcentrum van NL heeft gemaakt.

Obama’s misdadige nalatenschap is doffe Ellende voor de massa(Video), maar dat is de ‘GOED-MENS’ (en de Groene Amsterdammer) niet bekend.

Wilders veegt als een ‘Mad Dog Trump’ de vloer aan met ‘Eunuch Koenders’.(video) Groene Amsterdammer geschokt.
Die decreten lopen uiteen van toestemming voor omstreden s misdadige olieprojecten tot de onmiddellijke sluiting van de Amerikaanse grenzen voor alle inwoners van zeven landen die op één na geen Olie hebben in het Midden-Oosten. Vooral dat laatste decreet baarde ongeloof en onrust, chaotische taferelen en protesten bij de gehersenspoelde “GOED MENSEN” tot en met op het Malieveld onder leiding van de gestoorde graai-nazisBussemaker, Asscher, Klaver en Pechtold (Video) aan toe. Er is de afgelopen dagen veel geschreven over de ineffectiviteit en kwaadaardigheid van die maatregelen. Alle grote herkomstlanden van radicaal-islamitische terroristen bleven buiten schot en dat is logisch want het merendeel heeft Olie en zijn Vazal staten van de US Elite.Het decreet was overduidelijk een totale verrassing voor alle relevante ministeries en instanties, veroorzaakte chaos op luchthavens en een juridisch zwart gat(Kuch). Alsof er geen chaos is op de Griekse Eilanden alwaar de Vluchtelingen in mensonterende omstandigheden verkeren veroorzaakt door de EU-Elite. Maar Trump en ‘Mad Dog Witte Huis-medewerkers’ zeiden simpelweg dat het ‘enorm succesvol’ was, dat ‘iedereen die het moest weten was geïnformeerd’, dat de chaos alleen was veroorzaakt door demonstranten en Obama-(D66)-rechters, en liepen bij de scherven weg. En Rutte en Asscher noemen op hun beurt weer de ‘Sultan-Erdogan -Vluchtelingen Afpers-deal’ een groot succes.

Trump’s secretary of state nominee ‘Barbarossa-Rex’(Video) deems Russia a ‘danger’ just like Hitler.

 

In de VS wordt wel het eufemisme gebruikt van een ‘rocky start’ van Trumps regeerperiode, maar hier tekent zich iets anders af. Trump heeft zich Obama Ruttede afgelopen dagen opzettelijk afgesloten van niet bestaande neutrale informatie, door in zijn corrupte altijd liegende veiligheidsteam inlichtingenmensen en ‘TBS-generaals'(Video) te vervangen door zijn halve gare politieke corrupte ‘Taxfree-Miljardairs-adviseurs’. Maar zijn die dan corrupter en Oorlog zuchtiger? ‘Mad Dog Trump’ en zijn criminele extreem kleine cirkel zien niet toe op de uitvoering van de decreten, maar maken radicale richtlijnen die door ‘Befehl ist Befehl mensen’ onder hen – grenswachten, bijvoorbeeld, en ambtenaren van de immigratiedienst – moeten worden ingevuld naar hun inschatting van wat Trump wil. Dit is een zeer gevaarlijk principe. De historicus Ian Kershaw betoogde in zijn beroemde essay Working towards the Führer dat het naar eigen inschatting proberen in te vullen van opzettelijk vage richtlijnen de belangrijkste reden was geweest voor de radicale dynamiek van het Derde Rijk. Het feit dat Trump en Merkel deze stijl van regeren hanteert, gecombineerd met zijn constante aanvallen op de Mainstream- media-maffia, het ondergraven van de rechterlijke macht en het kennelijk opzettelijk veroorzaken van verwarring, roept heel nare vergelijkingen op. Het woord moet op tafel: is hier sprake van Amerikaans Elite-fascisme vergelijkbaar met het EU Elite-fascisme? Dat woord is zo overgebruikt in de vorige eeuw dat het lijkt alsof elke verwijzing nu bij voorbaat lachwekkend is door de Groene Amsterdammer. Maar de besmetting en erosie van dat woord moeten een zinvol gesprek daarover niet onmogelijk maken. In Nederland moeten we niet alleen hierover spreken, maar ook over hoe onze ‘Doe Normaal Rutte regering’ zich tot Trump en de Elite achter hem moet verhouden.Kan de Nederlandse Elite bondgenoot slaaf blijven en in internationale misdadige zaken zo dicht aanschurken tegen zo’n land? Ze hebben geen keus, want de US-Elite is al sinds 1945 ( Marshallplan) die Boss in de EU en in het bijzonder van NL Moeten we (wie is we?) politiek asiel gaan bieden, of een Europees politiek offensief van de grond proberen te krijgen tegen deze regering? Het zal een thema bij onze eigen ‘Nep en Fop verkiezingen’ moeten zijn. Het opschorten van de onderhandelingen met de VS over Amerikaanse grenscontroles op Schiphol is een stap in de goede richting. Nou, nou dat is nog eens een ingrijpende actie van een keffend schoothondje tegen zijn Baas. De tijd van enkel ‘onze zorgen uitspreken’ is voorbij(kuch). Maar over het feit dat ook in NL 2,5 miljoen sloebers onder de armoedegrens moeten zien te overleven in NL horen wij Rutger van der Hoeven niet en daavoor moet u zijn bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir.

 

17 antwoorden »

 1. Ik ben toch bang dat het voor de stemmers toch de bekende domper op de feest vreugde gaat worden….
  Niet stemmen en masse en het weigeren van belasting,huur en energie betalen meer zoden aan de dijk gaat zetten,want dan gaat de “macht” vanzelf verdwijnen.
  Door het blijven steunen (stemmen) van dit systeem geef je het de macht.
  Iemand die jou slaat met een zweep ga je toch ook geen andere/betere zweep geven? (de masochisten daar gelaten ;p )

 2. Als minister Dijsselbloem ’s morgens in de spiegel kijkt grijnt de zware criminaliteit hem aan. Hier wordt een tipje van de sluier opgelicht:

  • Niet meer stemmen mensen. En natuurlijk ook niet meer op nieuwe alternatieven aanbiedende partijen. Dit tot op het bot verrotte systeem krijgen we alleen nog maar weg door en masse niet meer te gaan stemmen of door georganiseerd en goed bewapend verzet. Een land moet niet bestuurd worden door organisatie-criminelen wier mentaliteit nooit dieper gaat dan de inhoud van hun portemonnee en die trouwens ook helemaal niet zijn opgeleid voor hun feitelijke werkzaamheden.

   Een land moet geregeerd worden door vakmensen uit de wereld van de economie en de filosofie. Door mensen die we aan kunnen stellen en waar we -bij in gebreke blijven- ook weer heel gewoon vanaf kunnen komen.

 3. Gemeenten voorzien een hoge opkomst bij de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Dat blijkt uit bestellingen van stembussen en stembiljetten bij Procura BV, een van de grootste aanbieders van verkiezingsmateriaal in Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s