Uncategorized

Fascistische D66-Wethouder Kukenheim erkent niet Verkiezings uitslag als Wilders wint.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- US&EU-Elite-fascisme’ trekt ten Oorlog tegen China en Rusland(Video)D66 bekent kleur: Alleen de kukkenheimwildersGrachtengordel telt in Amsterdam. ‘Jan met de Pet’ in Amsterdam ten dode opgeschrevenDe Ondemocratische, ‘EU-Yuppie-‘fascistische D66-Wethouder Kukenheim’:” Wilders premier? Dan mijn ‘Amsterdam Yuppie-Republiek’ (de Nieuwe VOC-Adam) en geef ons maar de altijd liegende en arme plunderde VVD ‘VOC-Godfather Rutte’ de King van het Misdaadcentrum(Video)”Het Binnenhof”,die net als D66 de ‘Wil van het Volk’ verkracht voor onze ‘gabber in crime’ ‘Maffiaboss Porosjenko”.

 

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’( Video).

Maakt Kukenheim zich schuldig aan Haatzaaien tegen Wilders en zijn kaalgeplukte aanhang en de democratie.
rutte-ollongerenDat was wel even anders toen Kajsa Ollongren de corrupte rechterhand van Rutte was en er geen enkel probleem in zag dat Rutte samen met Wilders ging. Zij was betrokken bij de formatie van het eerste kabinet van premier Rutte “Bruin I”.  M.a.w. zij verkoopt haar goed opgeleide derrière aan wie dan ook. Als PVV-leider Wilders premier van Nederland wordt en dan is het volgens D66-wethouder  ‘VOC-Regent- Kukenheim’ niet ondenkbaar dat Amsterdam een ‘Fascistische-Yuppie-republiek’ wordt zonder ‘arme-Wilders- sloebers’ want die worden sowieso nu al allemaal op transport gezet naar de Volksbuurten ( ‘PvdA Voedselbank- Getto’s’) van Almere of Lelystad. Dat bralde ze zaterdag op een nieuwjaarsreceptie van het ‘VOC-slavernij-instituut Ninsee’ in de hoofdstad, een periode die Rutte de ‘Gouden Eeuw van ‘BV- NL’(Video) noemt en daar is Kukenheim  het mee eens zo schrijft het Parool.

‘Populist Rutte’ breekt weer zijn woord(Video) met instemming D66 voor ‘Maffiaboss Poresjenko’.

„Rebellie past onze stad als een handschoen als het ons uitkomt als andere dit zouden doen hadden zij gelijk onze AIVD van ‘Acacadabra Dick Schoof’ en zijn Boss de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’(Video) achter hun reet aan, ha,h,aha”, bralde Kukenheim volgens de krant. „Dat betekent dat we als diverse en niet tolerante stad voor de arme sloebers ook niet moeten aarzelen om tegen de landelijke trend uitslag van de Verkiezing in te gaan.” Volgens de fascistische kennelijk schizofrene wethouder (Video) , die onder  geen Onderwijs voor de laagste klasse en  geen Diversiteit (Witte school voor de D66-Yuppies) in haar ‘Graai-portefeuille’ heeft, past de hoofdstad een activistische opstelling tegen racisme en onverdraagzaamheid m.b.t ‘D66-Yuppies’ en leden van de VVD misdaadgroep en de ‘D66 en VVD Bankier-Gangsters’ (Video) op de ‘VVD-Witwas- Zuidas’. Het is niet helemaal duidelijk of deze antidemocraat zich voor deze Fasisitische exercitie heeft laten inhuren door ‘Doe Normaal Rutte’ of ‘Maffia-boss Porosjenko’(Video), die trouwens ook zijn bloed-poen witwast (Video) op de Zuidas.

 

 

 

13 antwoorden »

 1. Wat ’n geweldig idee van dat wijf: Wilders for President. Zijn we gelijk van dat Koningshuis af. Wat vreest men Wilders, dus ’t volk, toch. Weer zo’n intellectueel v/d Grachtengordel. Democratie is wel hun vorm van democratie. Anders is ’t demagogie. Opzouten die teef, de Markerwaard in!

  Like

 2. Zogenaamd is de blank man boos
  maar niet op de kanker verwekende
  vlees industrie nee
  hij is ook niet boos op de kanker verwekende
  groenten industrie nee
  hij is ook niet boos dat die genaaid word door
  zijn deurwaarders die in samenwerking met de
  zorgverzekering hem oplichten nee
  hij is boos op de Palestijnse mensen of voor iedere
  die voor de Palestijns mensen een gevoel hebben
  wel fuck wilders en zijn kiboet mag vervloek worden

  Like

 3. Mis bruik is het cement van bevoegd heden dat het ge hele Politieke circus bindt

  Robert David Steele joins Our Interesting Times the developing Pedogate

  PizzaGate Now Being Taken Seriously After Decades of Denial
  http://nesaranews.blogspot.nl/2017/02/pizzagate-now-being-taken-seriously.html

  California police arrest 474, rescue 28 sexually exploited children during statewide human trafficking sting California law enforcement officials on Tuesday announced they arrested hundreds of people and rescued dozens of sexually exploited children and adults during a statewide sting operation taking aim at human trafficking.
  http://nesaranews.blogspot.nl/2017/02/california-police-arrest-474-rescue-28.html

  Like

 4. mevrouw simone kukenheim is uitontwikkeld en helemaal af als ik haar rare CV lees.

  https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/college/individuele-paginas/simone-kukenheim/cv-simone-kukenheim/

  Over de wethouder

  Wethouder Simone Kukenheim beheert de portefeuilles Onderwijs, Jeugd, Diversiteit en Stadsdeel Oost.

  tenslotte wie de jeugd heeft heeft de toekomst en diversiteit geldt kennelijk alleen voor het bestuur daar in amsterdam. wat een rat!

  leuk om te lezen
  http://www.ratgevallen.nl/

  Like

  • Inderdaad, een heel raar CV.

   Typisch een CV van iemand die niets anders kan dan alleen maar corrupt bezig zijn, en je inkomen verwerven met zuur verdiend geld van belastingbetalers.

   Daarbij lid van D’66, een partij geleid door een eerste klas eikel; een partij zonder normbesef en principes, behalve: Euro bovenaan, en het liefst veel Euro’s in mijn portemonnee en daarvoor mogen bejaarden bij het grof vuil worden gedumpt.

   Like

 5. Zou ze zelf niet doorhebben hoe nietszeggend en obsolete ze is. ’t Is lekker makkelijk deugen wanneer je 7 duizend p/maand belastinggeld bijgeschreven krijgt elke maand. Als al die boze blanke mannen, xenophoben, rascisten en islamophoben nu eens een tijdje geen belasting zouden afdragen. Dan zou ze moeten werken voor d’r hypotheek.
  Die mensen zijn zo ver van de wereld. kan je niet eens een gesprek meer mee voeren. En als je ze dan wijst op websites/ links met echte feiten, dan vinden ze altijd wel een excuus om er niet naar te kijken. Heel vermoeiend allemaal. Mensen die in sprookjes geloven op andere gedachten te brengen. Maar wel lachen om alles van een afstandje te bekijken.
  Gewoon negeren voor de rest. 15 maart broeders en zusters. Peace.

  Like

   • @liesbeth. Ja, iets religieus bijna. Kan je ook van die zinloze/ oeverloze discussies mee hebben. Denk dat die dame zichzelf teveel identificeert met haar wereldbeeld en verheven moraal (deugmens). En nu, via NPO, zwaar in paniek is omdat haar wereld in gevaar is (Greet & tsunami aan tokkies/ skinheads). En die paniek zend de NPO dan weer uit, en daar wordt ze nog hysterischer van enz. enz.
    Ik zou er nog knap hard om kunnen lachen als het niet zoveel belastingcenten zou kosten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.