Uncategorized

Pechtold vindt tweet Wilders ophitsend en dreigt met afsplitsing van Den Haag.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Bent u maf of extreem corrupt of fascistisch en liederlijk pervers(Video) stem dan op de VVD-alexander-pechtoldMisdaadgroep(Video) en zijn PvdA-Hoertjes met ‘D66 Kasteelheer Pechtold’.
Op een bewerkte foto is Pechtold te zien terwijl hij zogenaamd staat te demonstreren tussen radicale moslims en niet eens in zijn D66 ‘fascistische- Partijleider-Uniform. Wilders schrijft bij de foto: ‘D66 wil Amsterdam afsplitsen als de verkiezingsuitslag tegenvalt. Pechtold demonstreert met Hamas-terroristen. Is dit de volgende fascistische ‘Rent a D66’ stap?De PVV-leider verwijst met zijn tweet naar de dr. Goebbels speech(Video) van de Amsterdamse Wethouder de ‘Yuppie Fascist’ van afgelopen weekend en de aanwezigheid van Pechtold bij de demonstratie tegen de ‘Mad Dog Trump’ op het Malieveld, waar een Hamaskopstuk bij aanwezig was die mogelijk ingehuurd was door D66.

Nepnieuws en Leugens is het handelsmerk van ‘Kasteelheer Pechtold’ en zijn ‘gabber in crime’ ‘Maffiaboss Projeseko’ en ‘Pinoccio Rutte’

Fascistische D66-Wethouder Kukenheim’ erkent niet Verkiezings uitslag(Video) als Wilders wint.
Volgens Pechtold hitst Wilders zijn aanhang op met het gefotoshopte beeld en hij dreigt zich nu af te splitsen van TweedeKamer, zo schrijft hij op zijn ‘fascistische leugen Facebook‘. “Vaak kan ik wel lachen kukkenheimwildersom mensen die creatief zijn met plaatjes op internet als het maar ten koste gaat van Wilders en de domme door mij als gedoger van Rutte kaal geplukte massa, ha,ha,ha. Maar deze keer niet,” aldus de D66’er Fascist. “Niet omdat ik er zelf niet tegen zou kunnen, ik ben niet van suiker en ga vreemd als een beest en kan liegen dat het gedrukt staat. Maar omdat het mensen op verkeerde ideeën kan brengen.” “In tijden van nepnieuws en alternatieve feiten van de Rechts Populistische partijtjes VVD, PvdA, GroenLinks en D66 (Video) is niet te overzien wat zo’n nepafbeelding verder voor gevolgen kan hebben. Laten we dit niet accepteren. Die streep trek ik vandaag en ga ‘uithuilen'(Video) bij mijn ‘PVV-Callgirl’. En ik hoop velen D66-ers met mij. Van D66’ers tot die domme PVV’ers.”De notoire arbeiders verrader Vicepremier Asscher(Video) (PvdA-hoertjevan Rutte) reageerde op de foto van Wilders met een tweet waarin hij schrijft: ‘delete your account en stem op mij voor meer VVD’.” Rutte zijn ‘GroenLinks-leider Boy Klaver’(Video) noemt de door Wilders geplaatste nepfoto onverantwoord en laag: “Wie nepnieuws tweet over de ander, gooit de eigen geloofwaardigheid te grabbel en een stem op mij is een stem op ‘Maffiaboss Porosjenko’.”

‘Populist Pechtold’ sluit partijcongres af met Haat zaaien(Video) tegen Wilders.

Wilders is het niet eens met de kritiek. “Hou op met klagen drama-queen jullie lijken wel de ‘VVD Draq Queen Zalm’ of die vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings'(Video) (wanneer wordt die trouwens een keer vervolgd?) , je stond zelf te demonstreren tussen Palestijnse vlaggen, AFA-activisten en Hamas-vriendjes,” schrijft de PVV-leider over de Fascistische  ‘Kasteelheer Pechtold’.

 

 

12 antwoorden »

 1. AmsterDamnedNoir zou eigelijk een echte originele coresspindent moete hebbe in De Haag. In Den Haag wordt momenteel een panische Roccade manoevre uit-gespeeld op het Pedo Pizza boardje :

  Pauline Krikke (VVD) nieuwe burgemeester Den Haag
  Oud-burgemeester van Arnhem volgt partijgenoot Jozias van Aartsen op.
  Economie & Politiek — 2 uur [Mon Feb 6 22:49:25 CET 2017]
  https://fd.nl/economie-politiek/1186454/pauline-krikke-nieuwe-burgemeester-den-haag
  “Pauline Krikke (55) wordt de opvolger van Jozias van Aartsen als burgemeester van Den Haag. De gemeenteraad heeft maandagavond laten weten dat Krikke bij het kabinet wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester. Haar benoeming is daarmee een formaliteit. Krikke was eerder twaalf jaar burgemeester in Arnhem en vijf jaar wethouder in Amsterdam. Ook zit ze op dit moment voor de VVD in de Eerste Kamer, een functie die ze neer zal leggen. Van 1 oktober 2014 tot 1 januari 2016 was ze algemeen directeur van het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam. Na een conflict met de raad van toezicht besloot ze op te stappen[1]. ‘Ruime ervaring’ Bij de bekendmaking zei de voorzitter van de vertrouwenscommissie: ‘Krikke heeft ruime ervaring als burgemeester van een grote stad. Ze is sterk oplossingsgericht en wil dingen voor elkaar krijgen.’ Krikke is de eerste vrouwelijke burgemeester van de Hofstad. Inwerken Jozias van Aartsen (69) was sinds 2008 burgemeester in Den Haag. De voormalig politiek leider van de VVD maakte in oktober bekend te willen stoppen. Zijn termijn liep officieel pas in december 2017 af, maar Van Aartsen gaf aan zijn opvolger voldoende tijd te willen geven om zich in te werken voordat in 2018 gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden.
  Krikke wordt 17 maart geïnstalleerd als burgemeester.
  [1] https://www.nrc.nl/nieuws/2015/12/10/vvd-senator-directeur-pauline-krikke-na-conflict-m-1568756-a626168

 2. Volgens het Openbaar Ministerie heeft Youssef M. in de herfst van vorig jaar gezegd dat hij ‘na zijn detentie terug zou gaan naar Algerije en de eerste Europeaan die hij tegenkwam aan stukken zou snijden’. Ook bedreigde hij de directeur van de gevangenis in Ter Apel waar hij vastzat. Justitie verplaatste hem daarop naar de extra beveiligde afdeling van de gevangenis in Vught, waar ook veel andere terreurverdachten vastzitten.

  allen de boze blanken man is op aarde
  alle andere hebben geen recht om boos te zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s