Boeken

Rattengevallen in pak. 2.0

( door Ratgevallen.nl,” Speciaal ook voor hoger opgeleiden)

AMSTERDAM-NOIR- Er zijn TWEE boeken.Die gaan over Goden, althans, ze vinden dat zelf hun gedrag beziende. Het zijn geen mensen want ze staanvvd-pvda ver boven ons. (Zie de Ratten in pak op het “Elite-Gangster Bilboard“.Rd) We zijn het met ze eens dat ze geen mensen zijn.  Anderen noemen ze narcisten. Wij noemen ze ratten.Je kent ze waarschijnlijk wel…Toch is er nergens tot in detail beschreven hoe ze te werk gaan. ( zie ook Snake in suits: When psychopaths go to work. Rd )Hoe ze op onze knoppen drukken.Wélke knoppen dat van óns zijn.Hoe ze ons en anderen manipuleren in onze relatie, op ons werk, op gerespecteerde universiteiten (ego’s) en in grote maatschappelijke organisaties (ego & euro’s).Ratten zitten óveral!En ze zijn destructief.

Het kan je (ex)partner zijn, je moeder, een collega, een hulpverlener. Denk niet dat je eraan ontkomt als je een goede opleiding hebt, of uit een ‘netjes’ milieu komt. Juist hoogopgeleiden vallen ten prooi aan deze bloedzuigende manipulators.Wat moet je met een rat?Hoe kom je er vanaf, maar beter nog, hoe voorkom je dat een rat te dichtbij jóu komt?Hoe herken je een rat? Hoe krijg je hem of haar uit je hoofd? En hoe herstel je jezelf als je door één of zelfs meer ratten gebeten bent?Heb je het gevoel dat van JOU het probleem gemaakt wordt na gebeten te zijn?  Lees Ratgevallen, het ligt niet aan jou.

8 antwoorden »

    • Zou mooi zijn, de meeste nederlanders verdienen zo’n arabisch paardenzwiep in hun reet. Toen het goed ging in nl en overal in de wereld mensen werden afgeslacht voor de Eco No Mie hoorde je de nederlander niet
      Hoop dat de grenzen in afrika dicht gaan als de europeanen op drift raken, hebben ze zelf voor betaald ntb……..

  1. Prachtige woorden van een van de beste voetballers die Engeland ooit gekend heeft, en tot voor kort werd aangenomen dat deze ook recht uit zijn hart kwamen. Tot voor kort inderdaad. Want uit uitgelekte mails waar datalek Football Leaks beslag op wist te lekken, blijkt dat Beckham zijn werk voor Unicef vooral gebruikte voor eigen eer en glorie. ,,De ’positieve pr’ creëert een ’aureool-effect’ rond het merk Beckham’’, schrijft een van zijn adviseurs. ,,Het werk voor Unicef levert ’enorme inkomsten op’’’, mailt een ander. Kortom, het leverde vooral geld en status op en het mocht bovendien niet te veel tijd kosten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s