EU

Corrupte Sarkozy gedagvaard wegens illegale campagne. Zijn er nog eerlijke EU-Leiders?

(van onze Internationale EU- Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Uitlekken geheime tapes van Nicolas Sarkozy geeft inzicht in corruptie,chantage en bedreiging van Justitie
merkel-sarkozydoor de EU-Elite.
Zijn er nog eerlijke Westerse Wereld leiders? Volgens Rutte kunt u ze allemaal vertrouwen, want hij heeft met hen allemaal ‘gewerkt’ of ‘werkt’ nog met of voor hun. Zo verklaarde hij recentelijk nog het volste vertrouwen te hebben in de ‘IMF Boss Lagarde’, toen zij officieel als verdachte werd aangemerkt van een Mega fraude van 300 miljoen euro. Ook de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ haastte zich om te melden met dat Lagarde een bloed eerlijk vrouw is, die hij graag mag kussen.De voormalige maar nog steeds corrupte Franse president Nicolas Sarkozy moet zich voor een rechter verantwoorden voor de financiering van zijn verkiezingscampagne voor het presidentschap in 2012. Die financiering is illegaal geweest volgens justitie.

Franse justitie begint onderzoek naar (ex) President Nicolas Sarkozy en Fred Teeven schrikt zich dood.
Jeroen Dijsselbloem Christine LagardeDe campagne kent financieel een limiet en justitie verdenkt Sarkozy ervan die grens te hebben overschreden. Behalve de voormalige president moeten nog eens dertien anderen zich in dezelfde zaak voor een rechtbank verantwoorden. Justitie maakte dinsdag geen bedragen bekend, maar het loopt uiteraard in de miljoenen. De 62-jarige conservatief  Maffioso Sarkozy van de ‘Nep en Fop Republikeinen’ was president van 2007 tot 2012. Hij verloor de verkiezingen van 2012 van de ‘Nep en Fop socialist François Hollande(Video)’, die de verzieking won met één en al leugen dat hij zou opkomen voor de arbeiders,de zwakkere en bejaarden en na ze allemaal te hebben verraden er nu als een dief in de nacht vandoor gaat.

 

14 antwoorden »

 1. # drain the swamp, begint nu ook lekker in Frankrijk door te dringen. De enige die overblijft is Macron (nieuw, zakenmannetje, redelijk independant). Als Le Pen wint dan heeft de EU nog max 2 jaar. Kan niet wachten.

 2. De hele Franse politieke top wordt momenteel achtervolgd door corruptie-schandalen. Het lijkt er daarom eens te meer op dat Marine le Pen binnenkort op een monsterzege afstevent. Dat betekent niet automatisch dat ze ook de nieuwe Franse president zal worden maar wèl dat Frankrijk de EU verlaat.

  Voor wie nog wat geld heeft liggen: direct na de Brexit sprong de kiloprijs van goud met 4000 Euro omhoog. Met dit in gedachte kun je straks dus weer een mooi extra-tje verdienen aan de verdere ineenstorting van de zieltogende EU en haar even zieke muntje de Euro.
  Mijn vrouw en ik hebben jaren geleden al goed onderzoek gedaan en wij gaan in ieder geval profiteren van de ineenstorting van de economie. De rest moet maar lekker naar de stembus sloffen en daarna weer allemaal aan het werk gaan voor jullie nieuwe minister-president Alexander “Bilderberg” Pechtold. Nederland éénmaal, andermaal….verkocht!!!

 3. Te bedenken dat Zakzozie als president
  onschendbaarheid had genoten.
  Die indek truc ontgaat dat valse Hongaarse
  duiveltje in ieder geval . Maar ja zolang andere
  machthebbers er mee weg komen is er iets goed
  mis. Leve Wimmie von Amsberg m.a.w. de koning .

 4. allen de blanke fransen soldaten verschuilen hun gezicht
  de van oudsher oorlog bloedhonden
  niet te vertrouwen expansionisme van Frankrijk is hun
  nationale trotst
  waar Wilders Terschelling nog aan de Russen zou verkopen
  wil Le Pen Nederland als grondgebied ken je geschied
  ken je toekomst

 5. Komen ze nu mee na in de voorronde verloren te hebben. Lagarde is de dans ontsnapt gelijk destijds haar voorganger DSK, die minderjarigen neukte maar zei dat ’t niet bij ’t voorspel hoorde om eerst naar hun paspoort te vragen. Dat zou te veel afbreuk hebben gedaan aan z’n libido. De Rb honoreerde dat verweer. Nu weer Fillon die vrouw en 5 kinderen met nepbanen en giga salarissen heeft bevoordeeld. Nepotisme ten top!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s