Politiek

VVD ‘Zakkenvuller Pauline Krikke’ Burgemeester Den Haag.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is er nog hoop voor de democratie (Video) in “Banana-Fraude-Nederland”?
pauline-krikke
Het lijkt er op dat de Gevestigde Orde die hoop keer op keer de grond inboort door stug door te gaan om louche, criminele figuren als Krikke op belangrijke bestuurlijke posten als Burgemeester te benoemen. Ophef over ‘Nep-bijbaan van VVD-‘Bestuurs-Gangsterin Krikke’ is geen probleem om Burgemeester te worden in Den Haag. De gewetenloze VVD ‘Zakkenvuller Pauline Krikke’ volgt de ‘VVD Boef Jozias van Aartsen’ op als Burgemeester van Den Haag. De voor het merendeel corrupte Haagse gemeenteraad draagt haar voor bij het “Doe Normaal Kabinet Rutte“. Normaal gesproken neemt het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’ dit misdadige besluit over.Krikke wordt de eerste vrouwelijke criminele Burgemeester van Den Haag en zij komt een end in de richting van de ex VVD Burgemeester ‘Wilma- ‘Chocolate’-Verver’ qua misdadige gedragingen.

 

Honderden mensen zonder schoolopleiding opgepakt wegens samenscholen door Razzia- Aartsen. (Video)

De ‘VVD Gangsterin Krikke’ was van 2001 tot 2013 ‘Graai-burgemeester ‘van Arnhem. Ook was ze Wethouder van Economische Corrupte Zaken in Amsterdam. De in Friesland geboren partijprominent bendelid zit nu voor de VVD-misdaadgroep in de extreem corrupte ‘Eerste-Twee Petten- Kamer’.

Top20+ Criminele Burgemeesters van Ronald Plaster (Video);
Ze wordt als alles volgens het misdaadplan gaat op 17 maart geïnstalleerd en niet op 30 maart, zoals eerder steeds werd gemeld. In de tussentijd neemt wethouder Tom de Bruijn de taken waar van de vertrekkend burgemeester. In december 2015 stapte ze na een schimmig conflict met de Raad van Toezicht op als ‘Graai-directeur’ van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Critici vonden terecht dat het museum een te commerciële ‘VVD-VOC-koers’ voer waar Rutte naar believen VVD propaganda maakte voor  de ‘VOC-BV-NL’.

Volgens de vertrouwens  onbetrouwbare commissie voelt Krikke zich als stadsmens  ‘VVD-Zakkenvuller’ aangetrokken tot de Duivelse energie van de Den Haagse Elite en bovenal tot het Misdaadcentrum “Het Binnenhof “van haar ‘VVD Gay-King Rutte(Video)’.

guernaoui,,Ze heeft een heldere opvatting over VVD Klasse Justitie openbare orde. Ze wil dingen voor elkaar krijgen voor haarzelf en ons als Graaiers ”,aldus de waanzinnige en corrupte D66 commissievoorzitter Rachid Guernaoui . De “Uncle Tom” Guernaoui (A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) wordt markant liederlijk in zijn enthousiasme over Krikke: “Zij woont als corrupte senator deels in Den Haag en houdt dus twee huizen aan” en waarom niet met een Woningnood in Den Haag voor ‘Jan met de Pet’ . ,,Ze is verliefd geworden op de stad ‘bloed-poen’ en de corrupte Elite en nu gaat ze de liefde achterna, ze gaat trouwen met Den Haag, aldus de D66 ‘Yuppie-Fascist Guernaoui'(Video). Rachid is opgeleid als “Uncle Tom -jurist en werkt als ambtenaar bij het Ministerie van Binnenlandse Corrupte Zaken en Koninkrijksrelaties voor de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’. Duidelijk dus ook een man met minimaal twee Petten op.

Geheim voor het Volk.
De beruchte naam van Krikke werd een paar minuten voor de bekendmaking al gemeld door de Gelderlander, ook al zijn beslissingen geheim. Guernaoui en de gemeente konden maandag nog niet zeggen of er een onderzoek naar deze lek komt. Van Aartsen maakte vorig jaar bekend per 1 maart te vertrekkenBalkenende Rutte en het Luxe Wachtegld in te gaan. Zijn ‘Graai en Moord termijn’ loopt eigenlijk pas eind dit jaar af, maar de Criminele VVD-Burgemeester wil de opvolger de tijd geven om zich in te werken voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Er hadden 11 kandidaten gesolliciteerd, die een nog corrupter en loucher dan de ander op de post van de eerste Graai-burger van de hofstad. De raad had een voorkeur voor een ‘Graai-vrouw’, maar er hadden maar twee vrouwen gesolliciteerd. De afgelopen dagen passeerden kanshebbers als Jan Peter Balkenende (Oude CDA-Rat met “Kuttenvanger“),maar die viel af nadat veel ouders van jonge meisje hadden geklaagd dat zij voor hun veiligheid vreesde. Ook de ‘IJdeltuit Plasterk’ (PvdA-hoertje) was één van de louche figuren die de revue passeerde. De namen van de overige sollicitanten worden niet bekend gemaakt want die zijn te erg voor woorden voor een eerlijke hardwerkende burger en dat zou alleen maar Wilders, de SP en de Partij voor de Dieren ten goede komen bij de komende landelijke verkiezingen.

Spanningen Moorden en Corrupte politie. Ons kent ons
De nieuwe criminele VVD-burgemeester krijgt onder meer de leiding over de voor met merendeel corrupte politie in Den Haag en dat zit wel snor: Ons kent ons, niet dan? Daarover zijn de laatste jaren veel spanningen geweest om hun misdaden in de Doofpot te houden. Zo waren er in 2015 dagen aan een Volks opstanden in de Getto’s Schilderswijk en Transvaal na een dodelijke ‘Wurg-arrestatie’. Inwoners van de Gettowijken beschuldigen agenten van discriminatie, geweld en moorden alsof zij in een US Getto wonen.

 

18 antwoorden »

 1. http://capoditutticapi007.blogspot.nl/ >>>

  Maarten van Traa.(21 oktober 1997)
  Het Auto-ongeluk van de te dicht bij het vuur gekomen Maarten van Traa met zijn IRTonderzoek was geen ongeluk ! Maarten van Traa is naar onze overtuiging vermoord.
  Opdrachtgever en regelaar van die moord is De Allesweter?
  De Allesweter vroeg Stanley Hillis om op te treden als zijn getuige, om veilig te stellen dat hij met de moord op Maarten van Traa de door hem begeerde maffia eretitel Excellente, ofwel excellente moordenaar, zou krijgen.
  De Allesweter, vergezeld door Stanley Hillis, heeft voor die moord zeker 4 of 5 keer in een restaurant gesprekken gehad met een vrouw gelieerd aan Maarten van Traa. (Pauline Krikke?)
  Deze vrouw vroeg voor haar medewerking aan de moord de wethouderspost van Amsterdam.
  Stanley Hillis heeft gezorgd dat die wethouderspost voor die vrouw klaar stond (en ook na de gemeenteraadsverkiezingen klaar bleef staan), via gecorrumpeerde topambtenaren. De vrouw ging akkoord met de medewerking. Pauline Krikke werd na de gemeenteraadsverkiezingen van 4 maart 1998 (5 maanden na de moord op Van Traa) wethouder te Amsterdam met als portefeuille Economische Zaken, Werkgelegenheid, Bouwen, Wonen en Economie.
  En De Allesweter overhandigde aan die vrouw een kleurloos en reukloos drugsvloeistof.
  Daarna ging De Allesweter achterover leunen en wachten. Hij hoefde nog geen 2 weken te wachten.De betreffende vrouw en intimus van Maarten, gaf Maarten van Traa, vlak voordat hij in zijn auto stapte, een drankje met de drugsvloeistof erin.{Dat de Van Korlaars Pauline Krikke kennen, wordt duidelijk als Kees van Korlaar op uitnodiging van Krikke, samen met haar, de dakloze boot in Arnhem bezoekt !}
  Maarten van Traa was daarna niet meer in staat om gecontroleerd auto te rijden en heeft zichzelf doodgereden.
  Bij de autopsie is niets in Maarten van Traa’s bloed gevonden omdat die drugsvloeistof (een lichaams eigen stof)niet traceerbaar is. Een gevangenispredikant heeft nog gebeld met het OM omdat in de gevangenis het verhaal ging dat Maarten van Traa was vermoord. De politie en OM zette die
  moord weg als tragisch ongeluk.De Allesweter werd onderscheiden en kreeg op de daaraan volgende maffiavergadering met groot eer de criminele eretitel “Excellente” en werd bijzonder geprezen omdat politie en OM de moord hadden weggedaan als ongeval.. Harm Brouwer en nog een paar Officieren van het Landelijk parket hebben ijverig meegeholpen een mist wolk te scheppen om de criminelen met genoemde bijnamen buiten het gezichtsveld te houden.

 2. Ik heb het gezicht van mevrouw Krikke (deze digitale afbeelding) laten scannen met AI-software (draait op Linux) voor patroonherkenning bij karakteranalyse.

  De uitkomst met minimale foutenmarge < 0,5%, op basis van de ingestelde omgevingsparameters Den Haag, Politie en Politiek:

  – laag normbesef w.b.t. financiële moraal
  – gewetenloos in bestuurlijke zaken
  – van kindsaf een grote leugenaar
  – corrupt en gevaarlijk voor nette eerlijke mensen
  – beoefenaar van zwarte magie en satanische rituelen
  – sadistisch voor mensen bij de voedselbank

 3. Gelukkig, soort zoekt soort

  Focus on the Clinton Foundation. Do not let her email server be the sole focus of media attention. Follow the Clinton Foundation. Her emails are a small bite compared to the Clinton Foundation. Lees meer: http://pastebin.com/hgW5q5Kx

  Nieuwe Pizza Topics
  “Another noteworthy news event was the Oathkeepers revealing how they are infiltrating Soros-funded violent protest organizations and preventing them from doing the greatest harm.

  “One key that Ben (Fulford) seems to have missed is that if Pope Francis sacked the Grand Master of the Knights of Malta thanks to “a dispute over condoms,” that is another code term for Pizzagate: Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2017/02/06/david-wilcock-comments-on-ben-fulfords-2-6-17-article-and-you-may-really-want-to-read-these-ones-baby/#more-58402

 4. Nog gauw ff geregeld voordat de VVD over ’n dikke maand afgaat als ’n gieter. Altijd handig dat ’n VVD’er in de Hofstad wat in de melk te brokkelen houdt, ook al worden ze gedecimeerd. Kan Krikke nog wat dwars gaan liggen. Dankzij de VVD is heel de moraal in NL foetsie en is ‘t: Ikke en de rest kan stikke, zei Krikke.:1 groot Wassenaar,Aerdenhout en ’t Gooi. Zeggen dan ook nog met ’n stalen smoelwerk dat dat Realpolitik is.

  • Sprookjesboek: Er was eens een IRT-affaire en een zekere Meneer M. van Traa.
   Deze Van Traa moest uit de weg worden geruimd. Aldus geschiedde in 1995.
   En Krikke leefde nog lang en gelukkig in de corrupte politiek.

 5. Aldus ontstond een conflict waarbij volgens Hans Gerson alle onderdelen van het Scheepvaartmuseum ruzie met elkaar hadden. NRC schrijft: “Het boterde niet tussen de voorzitter van de raad van toezicht en de andere leden van die raad, niet tussen directie en personeel en niet tussen personeel en toezichthouders.”

  Verstoorde bedrijfscultuur
  Sinds het vertrek van Krikke hult iedereen zich in stilzwijgen. Wel is duidelijk dat de Raad van Toezicht een brief van Krikke drie pagina’s met een weerlegging van alle aantijgingen heeft doorgestuurd aan het personeel.

  Een aantal leden uit de Raad van Toezicht heeft afgelopen tijd op persoonlijk vlak geprobeerd het conflict met Krikke uit te praten. “Zij kwamen niet verder dan ongemakkelijke en ijzige gesprekken”, Aldus NRC.

  Het lijkt erop dat Krikke slachtoffer is geworden van die verstoorde bedrijfscultuur en dat zij zelf niet op tijd heeft gezien hoe ernstig de problemen waren.

  kortom de meest geschikte kandidaat als schakel tussen de bovenlaag en het klootjes volk te den haag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s