mark rutte

Dankzij het ‘Doe Normaal Kabinet Rutte’ stijgt de armoede nog meer.

(van onze VVD en PvdA Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Doe Normaal Rutte’: lange rijen voor de Voedselbanken doen mij en de PvdA niets.
Gisteren was Rutte te gast(Video) bij zijn haring ‘Callgirl Jinek’ en zij vroeg hem niet één vraag over de rutte-voedselbanktoegenomen armoede. Is dat Normaal? Bent u voor nog meer armoede en voor de Utra-rijken en Bankier-Gangsters? Stem dan op Rutte en zijn ‘PvdA-hoertje Asscher’ en hun gedoog ‘D66 Yuppie-fascisten’(Video). Het aantal kaal geplukte huishoudens (zijn volgens de VVD Labbenkakken(Video) huishoudens) dat langdurig in armoede verkeert is weer toegenomen in de “Straf de arme maatschappij” van ‘Pinoccio Rutte’. En dat is te zien bij de mensonterende ‘PvdA-Kapo Klijnsma -Voedselbanken’, alwaar de rijen steeds langer zijn geworden en inmiddels een toeristische attractie zijn geworden voor de Chinezen en Russen. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) moesten 221.000 gezinnen in 2015 al vier jaar of langer rondkomen van een honger salaris onder de zogeheten lage-inkomensgrens. Dat is ruim 3 procent meer dan een jaar eerder. Rutte laat weten dat deze armoede explosie komt door Poetin en Wilders(video).

In 2015 leefde 225.700 kinderen in een honger bijstandsgezin. In de afgelopen vijf jaar is er sprake van een gestage stijging van het aantal Hans de Boer en Mark Ruttekinderen/gezinnen die rond moeten komen van de honger bijstand. In 2010 ging het om 197.380 minderjarige kinderen (Landelijke Jeugdmonitor, 2016).In 2014 hadden 421.000 minderjarige kinderen kans op armoede( en dat noemt de PvdA Eerlijk Delen .) Dat zijn er 11.000 meer dan in 2013.  Van alle minderjarige kinderen leeft hiermee bijna 13 procent in een gezin met een laag inkomen. 4,5 procent van de minderjarige kinderen leeft langdurig (minstens vier jaar) in een gezin met een laag honger inkomen (Centraal Bureau voor de Statistiek, 2016).

 Arme Kinderen en eenoudergezinnen worden allemaal afgeluisterd(Video) door Asscher.

Een honger Laag inkomen kwam in 2014 het meest voor bij eenoudergezinnen met uitsluitend minderjarige kinderen. Van deze honger gezinnen had 34 procent een inkomen onder de lage inkomensgrens en geen kleren meer aan hun lijf. Bijna 11 procent van hen had in 2014 al minstens vier jaar achter elkaar een lager honger inkomen. Toch wijst Rutte trots het Volk er op dat ook deze arme sloebers met hun kinderen het zo slecht nog niet hebben in ‘Rat in pak-NL’, want wereldwijd sterven er jaarlijks zes miljoen kinderen per jaar(Video)van de honger. Dus wie het niet bevalt van deze arme sloebers kan wat mij betreft Oppleuren, ha,ha,ha,ha,adus Rutte.

 

 

 

14 antwoorden »

 1. Degenen die gekozen zijn mogen niets voor ons beslissen en degenen die voor ons beslissen zijn door niemand gekozen. Is het met die wetenschap in gedachte nu echt zo moeilijk om helemaal niet meer te gaan stemmen?

  Nee toch?

 2. De economie trekt weer aan maar geen werkend mens die het merkt in z’n portemonnee. Hoe is het toch mogelijk?

  Geloof me maar beste mensen: stemmen dat is nog veel erger dan niets doen.

 3. ik heb als zzp idioot het afgelopen jaar maar 3x mijn financieel moeten aanpassen door achterlijke wet en regelgeving van de overheid. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, normaal wordt je gemiddeld maar 1x per jaar genaaid en genoodzaakt om je financieel te herstructureren. Wie is er nu feitelijk failliet?

 4. Op 6 Februari werd Doug Hagmann geïnterviewd door Infowars over pedo-gate in Washington D.C.. Een dag eerder werd Hagmann ook al geïnterviewd door David Hodges van de Common Sense show over hetzelfde onderwerp, echter daar werd toen wel een doekje opengedaan, oever wat er nu echt aan de hand is in D.C.. Een paar dagen eerder was een whistle-blower van het State Department geïnterviewd door Hodges, met als gevolg dat de volgende dag haar door de Metropolitan Police Department (MPDC) in Washington DC doodleuk verteld werd, dat ze niet meer naar huis kon gaan. Erg opmerkelijk omdat Monika Wesolowski in een zogenaamd Gated Community Housing complex woont. De volgende dag zou Wesolowski opnieuw geïnterviewd worden door Hodges maar kwam met gevaar voor eigen leven niet opdagen en dus werd Doug Hagmann, een expert op SRA, dan maar geïnterviewd. Voor de details zie http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=23089.0 en hier het interview met Hagmann :

 5. En nu met de verkiezingen in zicht nog even ’n douceurtje van
  2 miljard inflatoire €urie voor de “zorg” aankondigen .
  Waarschijnlijk in de veronderstelling dat ’t zijn onbetrouwbare
  imago wat opkrikt. Niet bestaande fatsoensgrenzen introduceren
  en grenzen stellen van wat wel en niet kan op humoristisch gebied.
  De sharia dramaqueen is over de grens en niet leuk . . . vergeet dat
  niet Eva . Kleinzielige zijkerd , tweedehands S.G.Peër.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s