mark rutte

‘Pinoccio Rutte’ bij ‘Callgirl Jinek’ totaal smakeloos.

(van onze dr. Goebbels proganda redactie)

jinek-rutteAMSTERDAM-NOIR- De hele ‘Wilders-Tweet-Gate’ is begonnen omdat de  ‘Fascistische D66-Wethouder Kukenheim’ in de media bekend maakte niet de Verkiezingsuitslag te erkennen als Wilders wint.(Video)
Maar daar stelde Jinek Rutte geen enkel vraag over. Is dat normaal? Is zij een ‘VVD-sletje’? Of is zij een ‘D66-Yuppie fascistje’? Of is zij gewoon een ‘Media-Hoer’ en een ‘Sugar Daddy Callgirl(Video)’ die met alle Heersende Klasse winden meewaait?

Rutte: Doe Normaal zoals mijn Minister Hennis en vervalst medisch rapport klokkenluider.(Video ) 

Recentelijk had Jinek met een natte doos ook al haar grote Held ‘Geilneef Peter R. de Vries’ die de ‘VVD-er en ex OM boss Pedo-Demmink’ en een Pedofiel verdedigde die een kind van 12 jaar had verkracht(Video) met de VVD Minister van Wapenhandel ‘Yab Yum Henins’ op haar haring odeur 100 procent gesubsidieerde Staatsomroep bankje. Is dat Normaal?

Schizofrene Klaver’: Rutte legitimeert ’Rot op naar eigen land’ en ik weer Rutte&‘Maffia Boss Porosjenko’.(Video)
Dat PVV-leider Wilders een nepfoto heeft verspreid waarop zijn Fascistische D66 ‘gabber in crime’ Pechtold tussen de ‘Baardman-terroristen’ wordt jinek-hennis-de-vriesafgebeeld, is volgens de VVD Godfather ‘Pinoccio Rutte’(Video) „totaal smakeloos.” De premier Godfather van de VVD-misdaadgroep(Video) bralde dat dinsdagavond in het ‘Riool-tv-programma’ van de ‘Sugar Daddy Callgirl Jinek’. Opvallend of juist niet was dat Jinek Rutte geen enkele vraag stelde over het feit dat alle corrupte VVD Crimfighters Criminele Ministers Opstelten en Van der Steur en hun ‘Griezel Teeven’ gedwongen zijn om af te treden nadat zij waren ontmaskerd als o.a. Leugenaars en Drugsgeld witwassers. Is dat Normaal? Ook opvallend is dat Jinek in dit verband niet aan Rutte vroeg of zijn ‘Pleur op’ uitlating tegen de ‘DENK-Neder-Turken’(Video) wel normaal zijn. Ook geen enkele vraag of hij het normaal vindt dat hij de ‘Wil van het Volk’ heeft verkracht door de uitslag van het Oekraïne’ Maffia-Verdrag’ niet uit te voeren.Wel hebben een aantal aanwezige gasten ons laten weten dat het deze keer niet naar haring stonk en dat zij opgelucht adem konden halen.

Rutte als ‘VVD-Gay King(Video) van ‘Misdaadcentrum Het Binnenhof’ noemde de actie van Wilders ook „totaal niet normaal” en maakte zich daarmee schuldig aan klassieke Projectie (psychologie).

Jinek vond alles wat  Rutte bralde geweldig en normaal. Haar uitzending leek wel een dr. Goebbels reclamespotje voor de VVD in het kader van zendtijd voor de politiek partijen.
Wilders verstuurde maandag via Twitter een gemonteerde foto waarop de D66 ‘Yuppie-Fascist Pechtold’ (Video) meeloopt in een demonstratie van rechtse populistenHamas-terroristen. Dit zorgde voor veel gespeelde ‘Nep en Fop verontwaardiging’ bij de rechtse Populistische partijtjes D66,VVD, PvdA en GroenLinks. Rutte verwerpt de tweet van Wilders, maar heeft de PVV-leider er niet op aangesproken, want hij was constant in gesprek met zijn ‘EU Führer Merkel’ en zijn ‘gabber in crime’ de ‘Maffiaboss Porosjenko’ (Video). Hij heeft Wilders als sinds 2014 niet meer uitgebreid gesproken. Rutte heeft Wilders alleen maar in de Mainstream-Maffia- media uitgescholden en Haat tegen hem gezaaid met zijn ‘gabbers in crime’ de rechtse Populistische partijtjes D66, PvdA en GroenLinks. Buiten de studio liepen de slachtoffers van Rutte reddeloos naar voedsel te zoeken, maar dat zal Jinek en Rutte een worst wezen.

 

 

11 antwoorden »

 1. De term Kaukasisch ras wordt gebruikt om het algemene fysieke type van (een deel van) de oorspronkelijke bevolking van Europa, Noord-Afrika, de Hoorn van Afrika, West-Azië, Centraal-Azië en Zuid-Azië aan te duiden.[1] In het verleden werd de term gebruikt om vele volken te beschrijven uit deze regio’s, zonder rekening te houden met de huidskleur.
  De term werd geïntroduceerd door de Duitse filosoof Christoph Meiners in zijn Grundriß der Geschichte der Menschheit (1785), en vond verdere verspreiding door de werken van de Duitse antropoloog Johann Friedrich Blumenbach

  Kaukasisch ras is of moslim of katholiek
  1 Syrische ken blauwe ogen en blond haar
  hebben en zal ongemerkt onder de Nederlanders
  zijn activiteiten kunnen uitvoeren
  terwijl ik als antiliaan 72 keer per uur gecontroleerd word

  Like

  • Ilich Ramírez Sánchez (Caracas, 12 oktober 1949) is een in Venezuela geboren linkse guerrillastrijder. Hij werd in 1997 in Frankrijk veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Hij staat bekend onder zijn strijdersnaam Carlos en onder de naam De Jakhals. Deze laatste naam is hem door de pers gegeven. Carlos is vooral bekend door de gijzeling in 1975 van het hoofdkantoor van de OPEC. Jaren was hij een van de meest gezochte voortvluchtigen.

   Inhoud  [verbergen] 
   1
   Achtergrond
   2
   Carrière als terrorist
   2.1
   Arrestatie en proces
   2.2
   Gevangenisstraf
   2.3
   Tweede proces
   3
   Zie ook

   Achtergrond[bewerken]
   Zijn vader, een marxistisch advocaat, gaf hem de voornaam Illich, die verwijst naar Lenin. De jonge Illich ging in Caracas naar school en werd in 1959 lid van de jeugdafdeling van de Communistische Partij van Venezuela. Naast zijn moedertaal Spaans, zou Illich ook vloeiend Engels, Frans, Arabisch en Russisch spreken.
   In de zomer van 1966 bracht hij de zomervakantie door in Camp Mantanzas, een door de Cubaanse DGI geleid trainingskamp. Later dat jaar, na de echtscheiding van zijn ouders nam zijn moeder hem en zijn broer Lenin mee naar Londen waar hij zijn opleiding aan de Stafford House Tutorial College in Kensington voortzette.
   Na zijn middelbare opleiding ging Illich in 1968 studeren aan de Patrice Lumumba Universiteit in Moskou. In 1970 werd hij verwijderd van de universiteit. Waarschijnlijk reisde hij vanuit Moskou direct door naar een trainingskamp van het Volksfront voor de bevrijding van Palestina (PFLP) in de buurt van Amman, Jordanië. Hier kreeg hij zijn strijdnaam Carlos.
   Carlos beweert dat hij heeft meegevochten aan de zijde van de PFLP in 1970 toen de Jordaanse overheid de PFLP wilde verdrijven. Uiteindelijk verliet Carlos Jordanië en vertrok naar Londen, waar hij cursussen volgde aan de London School of Economics. In deze periode werkte hij waarschijnlijk nog steeds voor de PFLP.
   De bijnaam de Jakhals kreeg Carlos van de pers omdat het boek The Day of the Jackal (De dag van de jakhals) van Frederick Forsyth tussen zijn spullen werd gevonden. Een abusievelijke bijnaam, aangezien het boek van een ander was. Desondanks bleef deze legendarische bijnaam tot op heden in stand.
   Carrière als terrorist[bewerken]
   In 1973 beging Carlos zijn eerste interventie voor de PFLP. Hij was betrokken bij de mislukte liquidatie van de joodse zakenman Joseph Sieff. De vergelding voor deze actie volgde snel door de liquidatie in Parijs door de Mossad van theaterdirecteur Mohamed Boudia, een vermeende leider van de PFLP. Carlos eiste de verantwoordelijkheid op voor de mislukte bomaanslag op de Bank Hapoalim in Londen, en de (auto-)bomaanslag op drie pro-Israëlische Franse kranten.
   Hij claimde de man te zijn die op 13 januari 1975 in een Parijs restaurant een aanslag pleegde met een handgranaat. Bij deze aanslag kwamen twee mensen om en vielen dertig gewonden. Ook zei hij betrokken geweest te zijn bij de mislukte aanslag met een granaatwerper op een toestel van El-Al op de luchthaven Orly op 17 januari 1975.
   Op 27 juni 1975 werd Carlos’ contactman bij de PFLP, de Libanees Michel Moukharbal, gearresteerd en succesvol ondervraagd. Toen drie agenten Carlos tijdens een feestje in een huis in Parijs wilden arresteren, schoot Carlos twee van hen dood en vluchtte. Het lukte hem om via Brussel de Libanese hoofdstad Beiroet te bereiken. Later werd bekend dat Michel Moukharbal in het geheim voor de Mossad werkte.
   Vanuit Beiroet was Carlos betrokken bij de planning van de aanval op het hoofdkwartier van de OPEC in Wenen. In december 1975 leidde hij een team van zes personen dat de vergadering van de OPEC-leiders binnenviel en meer dan 60 mensen gijzelde (de OPEC-gijzeling). Op 22 december 1975 vertrokken de gijzelnemers in gezelschap van tweeënveertig gegijzelden met een vliegtuig naar Algiers, Algerije. In Algiers werden dertig gijzelaars vrijgelaten, waarna de DC-9 verder vloog naar Tripoli, Libië. Ook daar werden wederom gegijzelden vrijgelaten. Het toestel vloog daarna terug naar Algiers waar de rest van de gegijzelden vrij werden gelaten. De gijzelaars vroegen en kregen in Algerije asiel.
   Carlos verliet niet lang daarna Algerije en ging via Libië naar Aden, Jemen, waar hij bijeenkwam met hoge functionarissen van de PFLP. Hier moest hij zich verantwoorden over het feit dat hij twee hoge OPEC-gijzelaars, de Iraanse minister van olie, Jamshid Amouzegar en zijn Saoedische collega niet had geliquideerd. Tevens werden vraagtekens gezet bij het feit of hij wel al het betaalde losgeld had afgedragen. Hierna ontstond een breuk met de leider van de PFLP Wadie Haddad, die hem uit de organisatie zette.
   In september 1976 werd Carlos gearresteerd in Joegoslavië. Echter niet veel later werd hij weer vrijgelaten en vertrok hij naar Bagdad. Hij besloot om zich in Aden te gaan vestigen waar hij de Organisatie van de Gewapende Arabische Strijd oprichtte. Deze groep bestond voornamelijk uit Syrische, Libanese en Duitse rebellen. Hij had contact met diverse organisaties uit het voormalige Oostblok, zoals de Oost-Duitse Stasi. Op een gegeven moment huurde de Roemeense Securitate hem in om Roemeense dissidenten in Frankrijk te liquideren en om het kantoor van Radio Free Europe/Radio Liberty in München te verwoesten. De voorwaardelijke steun van het Iraakse regime en de dood van Haddad in 1978 deed Carlos besluiten de diensten van zijn groepering aan te bieden aan de PFLP en andere groeperingen.
   Tot aan 1982 bleef het rustig rond om Carlos. In 1982 pleegde Carlos met zijn groep een aanslag op een kerncentrale. Deze aanslag mislukte. Toen twee leden van de groep, waaronder Magdalena Kopp, de vrouw van Carlos, in Parijs werden gearresteerd, pleegde de groep als vergelding een aantal bomaanslagen tegen Franse doelen. Zo waren in augustus 1983 het “Maison de France” in Berlijn en in december de TGV het doelwit van een bomaanslag, de laatste zelfs tweemaal.
   Deze aanslagen resulteerden in politieke druk op Europese staten die tot dat moment Carlos binnen hun landsgrenzen hadden getolereerd. Zo woonde Carlos ruim twee jaar in een gegoede wijk van Boedapest, Hongarije. Zijn contactpersoon bij geldschieters als kolonel Qadhafi en George Habash was “Dietmar C”, de vriend van zijn zuster. Carlos werd in 1985 uit Hongarije verdreven. Hij klopte tevergeefs voor hulp aan bij Irak, Libië en Cuba. Uiteindelijk vond hij steun in Syrië. In Damascus werd hij herenigd met zijn vrouw en zijn dochter Elba Rosa.
   De Syrische regering dwong Carlos zich te onthouden van enige vorm van activisme, en al gauw werd hij niet meer als een bedreiging gezien. Desondanks benaderde de Iraakse regering hem in 1990. Hierdoor werd hij in 1991 Syrië uitgezet en vond hij tijdelijk onderdak in Jordanië. Omdat hij meer bescherming genoot in Soedan, vertrok hij naar Khartoem.
   Tijdens de Koude Oorlog heeft het Westen Carlos steeds beschuldigd KGB agent te zijn. Dit is hoogst onzeker, mede gezien het feit dat nu vaststaat dat hij niet betrokken is geweest bij de aanslag op de Israëlische atleten in München (1972) of de kaping van het Air France toestel in Entebbe, Oeganda in 1976.
   Arrestatie en proces[bewerken]
   De Franse en Amerikaanse geheime diensten probeerden met de Soedanese regering een deal te sluiten over de uitlevering van Carlos. De mogelijke reden dat deze deal tot stand kwam is het feit dat de islamitische fundamentalisten zich steeds meer aan de playboymentaliteit van Carlos gingen storen. Toen besloot Carlos in 1994 liposuctie te ondergaan in een ziekenhuis in Soedan. Op het moment dat hij voor de operatie onder narcose ging drongen Franse speciale troepen de operatieruimte binnen en namen hem mee. Hij werd overgedragen aan Franse agenten en overgevlogen naar Parijs. Hij werd beschuldigd van de moord op de twee Franse agenten en lidmaatschap van de PFLP, en in afwachting van zijn proces opgesloten in de La Santé gevangenis in Parijs.
   Gevangenisstraf[bewerken]

   Like

   • We leven allemaal in een tijd van leugen en haat zaaien
    alle politicus doen daar aan mee
    en hoernalisten ook

    Like

  • Met Kaukasisch worden toch de volgelingen van het Xzemenisme bedoeld? Hoogblond, blauwe ogen, groot, wat Hitler Ariërs noemde? Grote Trumpen, eigenlijk.

   Like

  • met een kam werd in Zuid Afrika bekeken of je tot de negroïde ras behoorde
   bleef de kam staan was je zwart anders niet
   dat de blanken nu geen bastaards dulden maak de bastaards nog niet zwart

   Like

 2. Laat het volk maar bepalen wat smakeloos Is?
  Zeker die 500 Euro voor de zoveelste keer alleen voor de werkende, of in een keer weer 4,5 miljard bij de zorg, dat voorheen sowieso niet kon?

  Like

 3. Eigenlijk lachwekkend die smerige vertoning . Die seksloze
  Mart Rukke ’n beetje familiair Eva dit Eva dat . Eva die blij
  lachend zit te soppen dat de M.Pee is aangeschoven bij dat
  padvinders goede doelen clubje . Kortom gelul 2017 .
  Hoe gaat zoiets in zijn werk denk ik dan, een of andere vee-
  veedee persmanager die Eva belt en zegt “Eva vanavond heeft
  Mart een gaatje vrij in zijn agenda”
  Kunnen ze die houten Klaas nog een menselijk gezicht geven .
  Doorzichtige smeerlapperij. Met z’n referendum getriefel .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.